Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben Tak to budu držet palečky, at to všechno dobře dopadne. ![]()
@Camiben super
jsem zvědavá, kolik nakonec budeš mít vajíček ![]()
Mě se taky blíží kontrola, už v pátek, tak jsem zvědavá ![]()
@kaczule1 píše:
@Camiben super![]()
jsem zvědavá, kolik nakonec budeš mít vajíček
Mě se taky blíží kontrola, už v pátek, tak jsem zvědavá
tak to tady holky nuda nebude, když stimulujem takhle pekne po sobě, věřím, ze to všem vyjde. ![]()
@Blondýna007 Já teprve začnu stimulovat, snad
Ale začínám být z toho nervozní ![]()
@kaczule1 Určitě kontrola dopadne na výbornou. ![]()
@Blondýna007To nevím,mě to taky čeká prvně. ![]()
@Blondýna007 píše:
Holky to páchání injekci je v poho?
No, většího sraba jak já na světě snad není, tak mě u prvního IVF píchal manžel
3 večery ale nebyl doma, tak jsem to musela zvládnout sama. Sice mi málem i slzička ukápla, že to nedám, ale zvládla jsem to. Měla jsem klasické jehličky, ne pero. Takže když jsem to zvládla já, tak to dá každý
Teď ale doufám, že mi je opět bude píchat manžel ![]()
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 Já teprve začnu stimulovat, snadAle začínám být z toho nervozní
a už mate schváleno? Omlouvám se pokud jsi tO již psala. Našli u vás nejakej problém, proč se k vám mimi nechce? Já se nebojím ničeho, jen aby dopadlo aspoň jedno dobře embrijko ![]()
@kaczule1 píše:
No, většího sraba jak já na světě snad není, tak mě u prvního IVF píchal manžel![]()
3 večery ale nebyl doma, tak jsem to musela zvládnout sama. Sice mi málem i slzička ukápla, že to nedám, ale zvládla jsem to. Měla jsem klasické jehličky, ne pero. Takže když jsem to zvládla já, tak to dá každý
Teď ale doufám, že mi je opět bude píchat manžel
no já se budu bát i pera:-)) ale je fakt, ze sem rok bojovala se zubem a byla fáze, ze sem si sama rozrizla dasen ![]()
@Blondýna007 jj, už na poslední kontrole to bylo schváleno. V pátek bych měla jít vyfasovat jehly, tak jsem zvědavá
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 jj, už na poslední kontrole to bylo schváleno. V pátek bych měla jít vyfasovat jehly, tak jsem zvědavá
a začneš píchat 2 DC?
Musíme ještě na nejaké testy na pohlavní choroby a na před operační vyšetření, ale to až v den kdy si půjdu pro pero.
@Blondýna007 nene, už dneska jsem 4. DC. Začala jsem Synarelem (sprej) a teď jdu na kontrolu a na odběry. Pokud hodnota estradiolu bude jak má, tak začnu s injekcema. Pokud ne, tak pořád jenom Synarel.
@Blondýna007 Předoperační jsem vyřizovala až těsně před OPU a tak i ta krev na pohlavní nemoci. Tehdy mi sestřička říkala, že by ty testy neměly být starší myslím 48 hod. před OPU ![]()
Takže za poslední rok už budu mít dělané po 4. odběry na pohlavní nemoci
![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď