První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.1.13 17:35

@Camiben Tak to budu držet palečky, at to všechno dobře dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 17:49

@Camiben super :potlesk: :potlesk: jsem zvědavá, kolik nakonec budeš mít vajíček :palec:

Mě se taky blíží kontrola, už v pátek, tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 18:06
@kaczule1 píše:
@Camiben super :potlesk: :potlesk: jsem zvědavá, kolik nakonec budeš mít vajíček :palec:Mě se taky blíží kontrola, už v pátek, tak jsem zvědavá :think:

tak to tady holky nuda nebude, když stimulujem takhle pekne po sobě, věřím, ze to všem vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 18:07

Holky to páchání injekci je v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 18:08

@Blondýna007 Já teprve začnu stimulovat, snad :think: Ale začínám být z toho nervozní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 18:09

@kaczule1 Určitě kontrola dopadne na výbornou. :palec:
@Blondýna007To nevím,mě to taky čeká prvně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 18:10
@Blondýna007 píše:
Holky to páchání injekci je v poho?

No, většího sraba jak já na světě snad není, tak mě u prvního IVF píchal manžel :roll: :mrgreen: 3 večery ale nebyl doma, tak jsem to musela zvládnout sama. Sice mi málem i slzička ukápla, že to nedám, ale zvládla jsem to. Měla jsem klasické jehličky, ne pero. Takže když jsem to zvládla já, tak to dá každý :palec: Teď ale doufám, že mi je opět bude píchat manžel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 18:11
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 Já teprve začnu stimulovat, snad :think: Ale začínám být z toho nervozní :roll:

a už mate schváleno? Omlouvám se pokud jsi tO již psala. Našli u vás nejakej problém, proč se k vám mimi nechce? Já se nebojím ničeho, jen aby dopadlo aspoň jedno dobře embrijko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 18:15
@kaczule1 píše:
No, většího sraba jak já na světě snad není, tak mě u prvního IVF píchal manžel :roll: :mrgreen: 3 večery ale nebyl doma, tak jsem to musela zvládnout sama. Sice mi málem i slzička ukápla, že to nedám, ale zvládla jsem to. Měla jsem klasické jehličky, ne pero. Takže když jsem to zvládla já, tak to dá každý :palec: Teď ale doufám, že mi je opět bude píchat manžel :roll:

no já se budu bát i pera:-)) ale je fakt, ze sem rok bojovala se zubem a byla fáze, ze sem si sama rozrizla dasen :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 18:15

@Blondýna007 jj, už na poslední kontrole to bylo schváleno. V pátek bych měla jít vyfasovat jehly, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 18:16
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 jj, už na poslední kontrole to bylo schváleno. V pátek bych měla jít vyfasovat jehly, tak jsem zvědavá

a začneš píchat 2 DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 18:17

Musíme ještě na nejaké testy na pohlavní choroby a na před operační vyšetření, ale to až v den kdy si půjdu pro pero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 18:18

@Blondýna007 nene, už dneska jsem 4. DC. Začala jsem Synarelem (sprej) a teď jdu na kontrolu a na odběry. Pokud hodnota estradiolu bude jak má, tak začnu s injekcema. Pokud ne, tak pořád jenom Synarel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 18:19

@Blondýna007 Předoperační jsem vyřizovala až těsně před OPU a tak i ta krev na pohlavní nemoci. Tehdy mi sestřička říkala, že by ty testy neměly být starší myslím 48 hod. před OPU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 18:20

Takže za poslední rok už budu mít dělané po 4. odběry na pohlavní nemoci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí