První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
3.1.13 16:52

@Katy161 Ahojky, taky Tě vítám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.1.13 16:54

@Blondýna007 No tak to je dobrý…hlavně že tam není cysta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
3.1.13 17:04

Jojo, pry je to ovulacni krize :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.13 17:04

Ahoj holky, tak dneska už doma a do práce až v úterý :dance: :dance: A zítra kontrola, tak jsem napnutá jak kšandy :oops:

@Camiben zítra držím palce na OPU :hug: Pak hned napiš, jak se cítíš a kolik máš vajuch :hug: Mě, jak jsem se probrala z narkozy, tak jsem se cítila úplně skvěle a krásně vyspaná :mrgreen: Nechali mě hoďku ležet a pak když jsem vstala, tak jsem cítila jak mě bolí břicho. Bolelo mě teda dost a na cestě domů jsem cítila každý hrbolek na cestě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
3.1.13 17:08

Holky zítra se budu netrpelive cekat na zpravicky jak jste dopadli :-*!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.1.13 17:15

@kaczule1 Na OPU jdu až v sobotu…doktor mi to ještě o jeden den posunul, aby měl jistotu, že budou vajucha zralá. Dnes v 9 večer píchám Pregnyl a v sobotu ráno nástup…

Příspěvek upraven 03.01.13 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.13 17:18

@Camiben puregon nebo pregnyl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.1.13 17:19

@kaczule1 Pregnyl…už jsem to tam opravila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.13 17:22

@Camiben každopádně ti budu držet palce teda v sobotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.1.13 17:27

@kaczule1 Děkujůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.1.13 20:24

Holky, tak jsem nejdřív myslela, že ms bude snad jenom jeden den a je čtvrtek a já pořád špiním :nevim: No, je to spíš takové slabé krvácení. Uvidím, co mi zítra řekne dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.1.13 03:43
@Blondýna007 píše:
ahojky :mavam: vítej mezi nama :mavam: řekni nám něco o vasem snažení.

Děkuji za uvítání :hug:
Snažili jsme se asi rok a půl. Pak mi v létě praskla cysta a doktorka řekla, že je tam ještě jedna a ta prý může dělat tu neplechu. Prošla jsem spoustou vyšetření a závěr byl, že já jsem vpořádku, ale manžel má špatný spermiogram. A to jsem se bála svého vyššího věku. :roll:
No řekli nám, že přirozenou cestou je šance nulová. Tak jsme začli IVF.
Je super, že se tu můžu zeptat a nabrat trochu optimismu. Já když viděla tu hromadu injekcí, co mám do sebe napíchat, chtěla vzít nohy na ramena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.1.13 05:22

@Katy161 My ženské hold musíme zvládnout všechno a taky že zvládneme :-D a ještě, ze existuje enomino :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
4.1.13 09:11

Tak dobré ráno IVFkačky :mavam:, dnes jsme od 21.12. prvně v práci, klient co měl přijít v 9 dorazil v 8:15.. ty lidi jsou fakt divní ;). Camiben moc na Tebe myslím a držím pěstičky, jsem zvědavá co budeš říkat na OPU a jak se budeš cítit i po té narkóze, spousta holek říká, že ten zákrok pod narkózou je to nejmenší, tak jsem zvědavá. A věřím, že bude vajuch ouroda jak blázen a bude hodně co oplodňovat.

kaczule1: Dej hned po kontrole vědít, zda už přecházíš na injekce a jak vypadají foliky.

Mě už je dnes v rámci možností dobře, sice bych fůrt spala, ale jinak dobrý, břicho splasklo, tak myslím, že folík jako hrom rupnul, manžel přišel jak slivka z hospody kolem půlnoci… no byl to nadlidský výkon, ale nějakejma opilejma spermíkama jsme to pojistili, nalila sme do sebew asi hektolitr spermicidního gelu :))! A já blbec snaživka začala kolem 8 večer dělat bramboračku, pač jsem měla jednu místnost plnou kořenový zeleniny ještě od Vánoc, už jsem si nakrájela kořenovku na mini krásný kostičky, opražila na másle s drcenym kmínem a pak jsem zjistila, že sem poslední houby dala do quiche klientovi na oslavu :D. Takže polévka je velkej experiment bez hub, dala sem tam uzený a musim říci, že mě docela chutná :DD!! No, jak ten patlal Babica :D! Holky co děláte když se zrovna nesnažíte o mimi? Jaké máte koníčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.1.13 10:15

Tak jsem doma a vrhám se na pečení a úklid :zed: Na kontrole všechno OK, vaječníky klidné, sliznice nízká a žádná cysta. Takže odpoledne volám ohledně krve a pokud bude všechno OK, tak píchám :dance: Vyfasovala jsem Puregon, tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí