Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak jsem to přežilaDo teď jsem chrupkala, protože mě pěkně bolí břicho. Ani na dospávacím pokojí jsem nespala…nějak zvlášť dobře mi nebylo. No ale…máme krásných 9 vajíček a 10té snad dozraje. Celkem jich bylo 12, ale ty dvě jsou hodně nezralá, takže nepoužitelná. Moji radost však po příchodu do laboratoře opět vystřídala studená sprcha
Nemáme ANI JEDNU dobrou spermii
Doktorka říkala, že tam nic nenašla, a že bude muset vajíčka oplodnit těmi horšími, u kterých je riziko, že to embryo nebude dobré a tím pádem není vůbec jisté, jestli budeme mít něco k zavedení
Já myslela, že tam aspoň něco je, když před tím říkali, že na IVF to stačí. No uvidíme…zítra ráno máme volat, tak snad budou dobré zprávy.
Cami zlatícko držím palce, bude to dobre, naděje umírá poslední!!! Držím palce a těším se na dobre zprávy.
manžel se 5 snažících dnu branil a dnes chtěl sám
!!!
@kaczule1 no vidis, asi jsem jeste v prosinci, haha
vuubec nevim jak to budu zvladat, asi se budu snazit domluvit jet tam hned rano v sedum na odbrey, a zkusit se domluvit na ultrazvuk az na odpoledne, to prece nema souvislost ten odber a nacasovani toho ultrazvuku, ne??
@Camiben píše:
@Blondýna007 Děkuju moc! Nesmím házet flintu do žita
Uvidíš, ze to dobře dopadne, já mám největší strach prave z pohovoru u embriologa ;-( Ale snad bude vse ok.. Už mi holcicka slíbila zaslání duphastonu.
Ahoj děvčata, od konce roku jsem tu nebyla a tolik se tu toho nakecalo!
Nemůžu tu sedět často, takže mi trvalo 2 dny vás dočíst! Už jsem začala se stimulkou, dnes ráno jsem si píchla 2. injekci Gonalu. V pátek jdu na kontrolu do CAR, ale při předoperačním mi obvoďák našel nějaký sediment a bílkovinu v moči, tak volal do caru, že by to snad narkóze a zákroku nemělo vadit, ale po domluvě s mudr. mi nasadil ATB. Takže ve středu jdu na kontrolní odběr, pak ten pátek kontrola a uvidíme, možná pondělí či úterý OPU.
Cambien, držím pěsti! Nějaké šikovné a prosperující embryjko tam jistě bude. ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat, kolik jste doplácely za Gonal? Já tu někde četla ohromné částky, až se mi tomu nechce věřit nebo máte příp. něco silnějšího. Já totiž doplácela za jedno balení Gonal-F 900 IU(66MCG)/1,5ml 1347Kč a mám dvě balení. Ale co mě tedy dost švihlo do očí, když jsem na účtence viděla napsáno, kolik za mě uhradila ZP. Za ta dvě balení je tam uveden doplatek 15 410Kč. To mi přijde úplně neuvěřitelné!
@f-l-e-a Ahojky, nás jedno pero Gonalu 900 IU stálo 3 300 Kč.
Ahoj holky, tak nám bojuje 5 oplodněných vajíček… Zítra už znich budou emryjka, tak snad bojují…
@Camiben Tak to je super, uvidíš že to bude všechno ok, držím palce. ![]()
@Camiben píše:
@f-l-e-a Ahojky, nás jedno pero Gonalu 900 IU stálo 3 300 Kč.
ahojky, asi i záleží na pojišťovně, jakou mas?