IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
20.10.12 11:04
@Danny77 píše:
já vím.. spíš se bojím, aby ta sliznice nepřerostla.. moje vlastní se doktorům vždy moooc líbila.. :-) no uvidíme.. nevíte náhodou někdo, o kolik je nižší úspěšnost KET než normální IVF??

sliznice se hlídá utz a podle toho se léky přidávají nebo ubýrají a nemusíš se bát ;) Já mám svojí taky kolem 12mm a když beru estrofem tak jí mám taky 12mm :mrgreen: :mrgreen:
Pokud máš mraženo virtifikací tak se říká, že jsou po rozmražení stejná jako čerstvá :palec: Ale takhle bych to asi nebrala..pokud embryo je v pořádku je šance myslím vždycky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 11:06
@denisa 76 píše:
sliznice se hlídá utz a podle toho se léky přidávají nebo ubýrají a nemusíš se bát ;) Já mám svojí taky kolem 12mm a když beru estrofem tak jí mám taky 12mm :mrgreen: :mrgreen:
Pokud máš mraženo virtifikací tak se říká, že jsou po rozmražení stejná jako čerstvá :palec: Ale takhle bych to asi nebrala..pokud embryo je v pořádku je šance myslím vždycky :*

vůbec netuším, čím mám zmrazeno.. ale stejně jako ty, neboť máme stejný Car.. pokud už nejsi v Praze.. :-) ale Dr. říkal, že je to skoro stejný jako čerstvá embrya, takže asi jo.. :-)

• Citovat
  • Upravit
33916
20.10.12 11:13
@Danny77 píše:
vůbec netuším, čím mám zmrazeno.. ale stejně jako ty, neboť máme stejný Car.. pokud už nejsi v Praze.. :-) ale Dr. říkal, že je to skoro stejný jako čerstvá embrya, takže asi jo.. :-)

no tak super :pankac: :pankac: V Praze jsem díky nemoci co mě našli a na ivf se stěhuju do Brna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 11:16
@denisa 76 píše:
no tak super :pankac: :pankac: V Praze jsem díky nemoci co mě našli a na ivf se stěhuju do Brna ;)

Vida.. já se po KETu.. taky stěhuju do Brna.. :-) tak doufám, že to bude u nás obou lepší..:-)

• Citovat
  • Upravit
33916
20.10.12 11:18
@Danny77 píše:
Vida.. já se po KETu.. taky stěhuju do Brna.. :-) tak doufám, že to bude u nás obou lepší..:-)

no už jsem doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 11:25
@denisa 76 píše:
no už jsem doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nechápu??? jsem v sobotu nějaká pomalejší..:-)

• Citovat
  • Upravit
33916
20.10.12 11:27
@Danny77 píše:
nechápu??? jsem v sobotu nějaká pomalejší..:-)

no že vím odkud vítr vane :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 11:41
@denisa 76 píše:
no že vím odkud vítr vane :mrgreen: :mrgreen:

no mám zkušenosti tvoje, ještě jiné klientky tohoto Caru.. a začala jsem přemýšlet sama.. a nejdřív jsem myslela, že zkusíme Pronatal, ale nakonec asi rovnou Brno.. problém mám v tom, že o Carech nic moc nevím, ale teď jsem náhodou zaslechla Brno.. něco si vygooglovala a bylo jasno.. :-)

• Citovat
  • Upravit
33916
20.10.12 11:49
@Danny77 píše:
no mám zkušenosti tvoje, ještě jiné klientky tohoto Caru.. a začala jsem přemýšlet sama.. a nejdřív jsem myslela, že zkusíme Pronatal, ale nakonec asi rovnou Brno.. problém mám v tom, že o Carech nic moc nevím, ale teď jsem náhodou zaslechla Brno.. něco si vygooglovala a bylo jasno.. :-)

asi myslíš Týnku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: písni mě sz když tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
20.10.12 12:57
@denisa 76 píše:
asi myslíš Týnku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: písni mě sz když tak ;)

jojo, písnu.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
20.10.12 17:17

@Schnapi termín MS jsem měla 16.10., ale říkali mi, že ikdybych těhotná nebyla, tak to prý nedostanu, ty léky to prý nedovolí. Tak nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
20.10.12 17:20
@Ibisek4 píše:
@Schnapi termín MS jsem měla 16.10., ale říkali mi, že ikdybych těhotná nebyla, tak to prý nedostanu, ty léky to prý nedovolí. Tak nevím :?

aha, tak to já ani nevím… je fakt, že na tohle jsem se zapomněla zeptat, jen jsem si vzala datum, kdy mám dělat test a na všechny dotazy jsem pak zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
20.10.12 17:25

Ahoj holky, tak jsem dnes po OPU mám snad 7 optimálních vajíček, zítra budu vědět víc, doufám, že budou všechny dobré a bude se vše dobře vyvíjet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
20.10.12 17:31

@Schnapi ale holky tady o tom taky neví, tak nevím jestli se nezeptaly nebo to mám nějak jinak. A ty bereš co za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
20.10.12 17:31

@Macinaz Gratuluji a držím palce :palec: Kdy asi budeš mít ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí