Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny77 píše:
já vím.. spíš se bojím, aby ta sliznice nepřerostla.. moje vlastní se doktorům vždy moooc líbila..no uvidíme.. nevíte náhodou někdo, o kolik je nižší úspěšnost KET než normální IVF??
sliznice se hlídá utz a podle toho se léky přidávají nebo ubýrají a nemusíš se bát
Já mám svojí taky kolem 12mm a když beru estrofem tak jí mám taky 12mm
![]()
Pokud máš mraženo virtifikací tak se říká, že jsou po rozmražení stejná jako čerstvá
Ale takhle bych to asi nebrala..pokud embryo je v pořádku je šance myslím vždycky ![]()
@denisa 76 píše:
sliznice se hlídá utz a podle toho se léky přidávají nebo ubýrají a nemusíš se bátJá mám svojí taky kolem 12mm a když beru estrofem tak jí mám taky 12mm
![]()
Pokud máš mraženo virtifikací tak se říká, že jsou po rozmražení stejná jako čerstváAle takhle bych to asi nebrala..pokud embryo je v pořádku je šance myslím vždycky
vůbec netuším, čím mám zmrazeno.. ale stejně jako ty, neboť máme stejný Car.. pokud už nejsi v Praze..
ale Dr. říkal, že je to skoro stejný jako čerstvá embrya, takže asi jo.. ![]()
@Danny77 píše:
vůbec netuším, čím mám zmrazeno.. ale stejně jako ty, neboť máme stejný Car.. pokud už nejsi v Praze..ale Dr. říkal, že je to skoro stejný jako čerstvá embrya, takže asi jo..
no tak super
V Praze jsem díky nemoci co mě našli a na ivf se stěhuju do Brna ![]()
@denisa 76 píše:
no tak super![]()
V Praze jsem díky nemoci co mě našli a na ivf se stěhuju do Brna
Vida.. já se po KETu.. taky stěhuju do Brna..
tak doufám, že to bude u nás obou lepší..:-)
@Danny77 píše:
Vida.. já se po KETu.. taky stěhuju do Brna..tak doufám, že to bude u nás obou lepší..:-)
no už jsem doma
![]()
@denisa 76 píše:
no už jsem doma![]()
![]()
nechápu??? jsem v sobotu nějaká pomalejší..:-)
@Danny77 píše:
nechápu??? jsem v sobotu nějaká pomalejší..:-)
no že vím odkud vítr vane
![]()
@denisa 76 píše:
no že vím odkud vítr vane![]()
no mám zkušenosti tvoje, ještě jiné klientky tohoto Caru.. a začala jsem přemýšlet sama.. a nejdřív jsem myslela, že zkusíme Pronatal, ale nakonec asi rovnou Brno.. problém mám v tom, že o Carech nic moc nevím, ale teď jsem náhodou zaslechla Brno.. něco si vygooglovala a bylo jasno.. ![]()
@Danny77 píše:
no mám zkušenosti tvoje, ještě jiné klientky tohoto Caru.. a začala jsem přemýšlet sama.. a nejdřív jsem myslela, že zkusíme Pronatal, ale nakonec asi rovnou Brno.. problém mám v tom, že o Carech nic moc nevím, ale teď jsem náhodou zaslechla Brno.. něco si vygooglovala a bylo jasno..
asi myslíš Týnku
písni mě sz když tak ![]()
@denisa 76 píše:
asi myslíš Týnku![]()
![]()
písni mě sz když tak
jojo, písnu.. ![]()
@Schnapi termín MS jsem měla 16.10., ale říkali mi, že ikdybych těhotná nebyla, tak to prý nedostanu, ty léky to prý nedovolí. Tak nevím ![]()
@Ibisek4 píše:
@Schnapi termín MS jsem měla 16.10., ale říkali mi, že ikdybych těhotná nebyla, tak to prý nedostanu, ty léky to prý nedovolí. Tak nevím
aha, tak to já ani nevím… je fakt, že na tohle jsem se zapomněla zeptat, jen jsem si vzala datum, kdy mám dělat test a na všechny dotazy jsem pak zapomněla ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes po OPU mám snad 7 optimálních vajíček, zítra budu vědět víc, doufám, že budou všechny dobré a bude se vše dobře vyvíjet ![]()
@Schnapi ale holky tady o tom taky neví, tak nevím jestli se nezeptaly nebo to mám nějak jinak. A ty bereš co za léky?