Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macinaz píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes po OPU mám snad 7 optimálních vajíček, zítra budu vědět víc, doufám, že budou všechny dobré a bude se vše dobře vyvíjet
Držím moc pěsti…
@Ibisek4 píše:
@Schnapi ale holky tady o tom taky neví, tak nevím jestli se nezeptaly nebo to mám nějak jinak. A ty bereš co za léky?
Já mám ted jen Utrogestan…
@Ibisek4 tak to už bych test tedy zkusila, určitě se tam už musí něco ukázat, říká se že se může testovat 10 den po píchnutí pregnylu, nebo ovitrelu, prostě po té poslední vyvolávací na OPU
Holky děkuji
to se dozvím zítra, možná že v úterý, ale když prý chci jenom jedno, tak že by raději prodlouženou kultivaci, ale to vše podle toho jak se to bude vyvíjet, zítra my budou volat a jinak se to dozvím až v pondělí, jsem docela jako na drátkách
Dělala jsem si test 9.den po ET pro vyloučení Pregnylu a byl úplně bílej, tak se právě teď trochu bojím. To je vlastně 10 dní od Pregnylu, ne?
Já beru Estrofem 2 denně a denně píchám Agolutin do zadku, už ho mám úplně modrej ![]()
Příspěvek upraven 20.10.12 v 17:40
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Já jsem si prošla cyklem ivf v říjnu, ted už čekám pouze na výsledek. Testovat bych měla 1.11., to je ale doba?
Jinak jsem celou dobu říkala, že si dám jedno embryjko, ale nakonec jsem měla málo vajíček (prý nízká dávka hormonů) a vznikly z toho dvě krásné embryjka, tak jsme to prubli ![]()
jak jste na tom vy?
Ahoj @katerinkaaa, držím palce
Já jsem byla na ET 8.10. tak také čekám na výsledek.
@katerinkaaa jojo,první. Zkoušela jsem 9. den a byl negativní. Ale podle car se mám testovat až 23., tak doufám, že to ještě dobře dopadne ![]()
@Ibisek4 a máš jedno nebo dvě? já jsem ráda, že jsem natrefila na někoho, kdo bude testovat ted v říjnu
nejsem v tom tak sama… ![]()
@katerinkaaa ahojky, mě teprve ET čeká během příštího týdne a testovat budu určitě 6.11. jelikož to má nebo nemá
dorazit další menz. spíš doufám, že nepřijde ![]()
jinak je mi líto co tě všechno už potkalo, tak snad se konečně zadaří
Příspěvek upraven 20.10.12 v 21:30
@Ibisek4 uvidíš,ještě máš naději to je za tři dny a pak jdeš na kontrolu, nebo jak to máš držím ti pěstičky aby to bylo v pořádku ![]()
Jinak všem držím moc pěstičky ať se před vánocemi dočkáme toho nejhezčího dárku
![]()