Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macinaz děkuji, možná ho zkusím i zítra, pokud to nevydržím. Dneska mě po pár dnech pauzy zase začalo píchat vlevo v podbřišku, tak snad je to v pořádku.
Děkuji a taky doufám, byl by to pěkný dárek i pro mojí mamku k narozkám. Všichni říkají, že tam bobek je, ale já o tom občas pochybuju.
To pochybuje určitě každej já budu také, nikdo tu jistotu na sto pro nemáme
můžu se zeptat kolik ti je?
@Macinaz v prosinci mi bude 30. No já jse si právě ze začátku byla na 100% jistá, že tam je ![]()
@Ibisek4 tak to jsme stejně staré, já měla 30 v květnu ![]()
ono to vyjde, já se také dočkala, každý se jednou dočkáme toho svého vysněného snu
@Macinaz v prosinci mi bude 30. No já jse si právě ze začátku byla na 100% jistá, že tam je ![]()
Holky, já jsem si tak stoprocentně jistá, že tam je
mám takový pocit. A píchá mě v břichu, ale to bude spíše tím utrogestanem
i dr. říkala, že po tom pobolívá bříško ![]()
není moc brzo dělat test devátý den? to proto byl negativní, ne? Někomu se sice druhá čárka ukázala už ten devátý, ale někomu až později, kolem 12 dne. Určitě bych neházela flintu do žita. Já udělám test nejdříve 11 den a jestli bude negativní, tak budu pěkně na… ![]()
Ahoj holky, tak jsem si dělala test dneska, to je 13. den a stále nic ![]()
@Adela-in po IVF. Všichni tam mají alespoň duchy a o mnoho dřív a já úplně sněhově bílo. Podle car mám testovat v úterý a jestli tam nic nebude, tak je to v pytli.
@Ibisek4 kdyby ne, tak to vyjde na podruhé. mi doktorka říkala, že ten první pokus je takový pokusný. a je spousty holek, ktrým to vyšlo na druhý pokus… tak nezoufej ![]()