Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 no vidíš
tak nestresuj, kdyby to nevyšlo, tak za 14 dní je tam máš znovu
já žádné sněhuláčky nemám
tak u mě to musí vyjít na první pokus. ![]()
Ahojky, my se chystáme koncem října, začátkem listopadu na IVF, při první kontrole 15 folíků, v út jdeme nejspíš na poslední před samotným odběrem, tak jsem zvědavá, zatím žádné komplikace jen po Cetrotidu mám v místě vpichu drobný otok a svědí to, a mám pocit že jsem celkově unavená. ![]()
@Ibisek4 píše:
@katerinkaaa ještě mám i sněhuláčky
a kolik máš sněhuláčků???
@Adela-in píše:
@Vendula83
A kam chodíte?
Chodíme do Gestu v Praze,,jak si na tom ty jsem zvědavaá zda-li se to povede na poprvé… ![]()
@Adela-in píše:
@Vendula83
No my chodíme do pronatalu…
A jak jste na tom ted daleko…nevím co od toho očekávat já mám všechny testy v pohodě, MS přesně na den…ovuluji také…ale partner má horší spermiogram, některé pomalé a je jich méně.
@Vendula83
Problem je hlavně u mě, mám polycystický vaječníky, nemám ovulaci a menstruaci jen sporadicky. Ted jsem ve fázi, že čekám až to dostanu, abych mohla začít píchat gonal, je to moje první ivf…Jsem z toho dost špatná.
@Adela-in píše:
@Vendula83
Problem je hlavně u mě, mám polycystický vaječníky, nemám ovulaci a menstruaci jen sporadicky. Ted jsem ve fázi, že čekám až to dostanu, abych mohla začít píchat gonal, je to moje první ivf…Jsem z toho dost špatná.
Tak to je mi líto, ale určitě se vše nakonec podaří, uvidíš,,snad to bryz dostaneš a budeš moc začít píchat injekce,,kolik ti je?
no mě už je bohužel 29 tedy bylo mi v září, jinak partnerovi je 35 příští tyden tak hlavně ať už to brzy dostaneš a začneš se stimulací
@Vendula83
ježiš já jsem kůn..mě je taky 29…jsem 83..to letí:-(
Ahoj my máme stejný problém máme špatný spermiogram tak nudem muset asi na umělé
dárování spermii)