Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 píše:
aha, děkujiNěkterý holky právě psaly, že je to lepší hned, tak právě přemýšlím
Jak dlouho tak myslíš počkat?
ono je to individuální..podle mě by si tělo aspon 2 cykli odpočinout. Pokud se na to cítíš tak to zkus ![]()
@Ibisek4 koukám,že máš v popisku neúspěch, to je mi líto
,určitě se to příště povede ![]()
@denisa 76 tak ještě popřemýšlím
A šance je asi tak nějak stejná hned nebo později?
@Macinaz taky v to doufám, snad se chytí sněhulák ![]()
A tobě držím palce ![]()
@Ibisek4 píše:
@Macinaz taky v to doufám, snad se chytí sněhulák
A tobě držím palce
děkuji
no uvidíme jak to dopadne ![]()
@Macinaz určitě dobře, malej už se určitě těší na břatříčka nebo sestřičku ![]()
@Ibisek4 jj ten o tom stále bájí, ale když nic není jistého, tak mu nemůžu nic říct, je to docela těžké, už má i otázky jak vzniká miminko
![]()
@Macinaz dovedu si to představit, je to radost
Snad se dočkám také ![]()
@Ibisek4 já se také dočkala, tak se také dočkáš, jsou to odmala takový malí vytoužení koblížci
a stále je chráníš, víc než normální mamči co do toho vlítnou normálně, vidím to na sobě i na kamarádkách který se pokoušely o mimi dlouho, prostě se chováme k dětem jinak, také že jsou i rozmazlení
mi tedy víme jak na mamku
![]()
Ahoj holky, mat
e nekdo zkusenosti z Merionalem a Cetrotidem, hrozne me boli prsa, a nejspis v sobotu nas ceka odber vajicek.
@Vendula83 Ahoj, bohužel s tímhle zkušenost nemám. Měla jsem jinou stimulaci, ale také mě bolela prsa. Držím palce až jsou vajíčka pěkná ![]()
Holky, která jste měla potíže s dýcháním? Mě se navečer začalo špatně dýchat a nevím jak moc mám panikařit.
Jo diky, snad se nam podari pekna, dnes na ultr.jich bylo celkem 15tak uvidime kolik jich do so bude.
@Ibisek4 píše:
@denisa 76 tak ještě popřemýšlímA šance je asi tak nějak stejná hned nebo později?
na to Ti nikdo asi neodpoví ![]()