Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@soninečka píše:
@Adela-in jj byla jsem těhotná dvakrát. Loni náhoda??? Jenže miminko se přestalo v osmém týdnu vyvíjet. A tak nasledoval samovolný potrat a následně revize. Pak tři měsíce pauza. Pak sem šla k mýmu gynekologovi- ten řekl, že tomu ještě dáme půl roku, no a od června sem začala chodit do Sanusu v Pardubicích- hlavně kvůli věku.
Ahoj tak jak to tady tak ctu mtak mas skoro stejny problem jako ja, u me take nenasli zadnou pricinu, proc bych nemohla otehotnet, tak 2 roky neuspesne snazeni, mame za sebou take IUI a ted se chystame v sobotu na odber vajicek a nekdy pristi tyden ET, tak jsem na to taky zvedava,,ale moc v to neverim, ze by se to na poprve povedlo… ![]()
@Vendula83 Naděje umírá poslední
Já tomu zase asi věřila moc a moc. A i když testy mluví proti všemu, i dnes před tou krví ještě malililinko v skrytu duše věřím. Tak a utíkám…
@soninečka píše:
@Vendula83 Naděje umírá posledníJá tomu zase asi věřila moc a moc. A i když testy mluví proti všemu, i dnes před tou krví ještě malililinko v skrytu duše věřím. Tak a utíkám…
Tak drzim palecky aby testy byly pozitivni!!! ![]()
@soninečka držím vše co mám i náš mrňous
ať je to v pořádku ![]()
Lucík: já mám taky jedno, 2 taky nedoporučili…bradavky mě bolely při fostimonu a pak to přestalo..ale ted me boli cela prsa po obvodu, tak si pořád říkám, je to utroš nebo třeba těhu..faaakt nevim a už chci testit!!ja jsem si řikala, že budu testit ve středu 31, to budem 12. den, ale asi to nechám až na sobotu..už budu chodit do práce tak aby mě to v půlce tejdne nerozhodilo:)
Lulu123: tak to by ta bolest prsou mohlo být dobré znamení, že se to podařilo…
taky si říkám, jestli s tím testem nevydržet co nejdéle, nejlépe do toho 6.11.
ale jsou to nervy…už půjdeš do práce?
Lulu123: do jakého centra chodíš? Já do Pronatalu, je to tam dobrý, jsem spokojená… ![]()
@LucíkF28 píše:
Lulu123: do jakého centra chodíš? Já do Pronatalu, je to tam dobrý, jsem spokojená…
Do jakého pronatalu? Kde?
No hurá, konečně nekdo. Já ne, chodim do Pronatalu v ČB, ale odběr a transfer bude v praze a já jsem nemohla sehnat nikoho, kdo tam byl, aby mi řekl, jak to rpobíhá..konkrétně tam
@Adela-in píše:
No hurá, konečně nekdo. Já ne, chodim do Pronatalu v ČB, ale odběr a transfer bude v praze a já jsem nemohla sehnat nikoho, kdo tam byl, aby mi řekl, jak to rpobíhá..konkrétně tam
tak se ptej na cokoli…já už to tam absolvovala 2 krát…dokonce mám zkušet i s mírnou formou hyperstimulačního sy a následnou hospitalizací…
Tak taky by mě zajímalo, jestli jsi s OHSS ležela na gyn nebo někde jinde..
Tak mi řekni, přijedem tam k odběru a co..? Jak dlouho budu čekat na výkon, co mezi tim manžel, kdy spg..a tak..
Lucík: jojo, už půjdu do práce, nemám neschopenku, ale vzala jsem si na 14 dní dovču..já chodim k Apolinářovi a jsem tam teda taky spokojená:) a jak jsi měla ten hyperstymulák, dali ti po OPU nějaký přášky, aby se ti nerozjel? Mně právě nějaký dali a celkem to pomohlo
A ty máš neschopenku a na jak dlouho?
jéé, tak to máme stejně…mě bolely bradavky, ale teď už to je dobrý…utrogestan snáším dobře…až na pobolívání břicha se cítím dobře…a kolik máš embryí?
já jedno, dvě mi nedoporučují…ale mě by stačilo jedno mímo…