IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
24.10.12 22:08
@lulu123 píše:
Ahoj holky taky se k vám přidám, jestli můžu. Lucíku, taky jsem byla na ET minulý pátek :) Jinak od včera mě bolí brutálně prsa, v noci na dnešek jsem se kvůli tomu i budila. A občas mě píchne v podbříšku..ale všechno to přičítám utrogestanu..ze začátku jsem po něm i zvracela, takže se mnou pěkně mává:)

jéé, tak to máme stejně…mě bolely bradavky, ale teď už to je dobrý…utrogestan snáším dobře…až na pobolívání břicha se cítím dobře…a kolik máš embryí? :) já jedno, dvě mi nedoporučují…ale mě by stačilo jedno mímo… :D

• Citovat
  • Upravit
53
25.10.12 07:22

TAk jdu holky na tu krev- držte mi palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
25.10.12 07:23
@soninečka píše:
@Adela-in jj byla jsem těhotná dvakrát. Loni náhoda??? Jenže miminko se přestalo v osmém týdnu vyvíjet. A tak nasledoval samovolný potrat a následně revize. Pak tři měsíce pauza. Pak sem šla k mýmu gynekologovi- ten řekl, že tomu ještě dáme půl roku, no a od června sem začala chodit do Sanusu v Pardubicích- hlavně kvůli věku.

Ahoj tak jak to tady tak ctu mtak mas skoro stejny problem jako ja, u me take nenasli zadnou pricinu, proc bych nemohla otehotnet, tak 2 roky neuspesne snazeni, mame za sebou take IUI a ted se chystame v sobotu na odber vajicek a nekdy pristi tyden ET, tak jsem na to taky zvedava,,ale moc v to neverim, ze by se to na poprve povedlo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.10.12 07:35

@Vendula83 Naděje umírá poslední :-D Já tomu zase asi věřila moc a moc. A i když testy mluví proti všemu, i dnes před tou krví ještě malililinko v skrytu duše věřím. Tak a utíkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
25.10.12 07:41
@soninečka píše:
@Vendula83 Naděje umírá poslední :-D Já tomu zase asi věřila moc a moc. A i když testy mluví proti všemu, i dnes před tou krví ještě malililinko v skrytu duše věřím. Tak a utíkám…

Tak drzim palecky aby testy byly pozitivni!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
25.10.12 09:00

@soninečka držím vše co mám i náš mrňous :D ať je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.10.12 09:51

Lucík: já mám taky jedno, 2 taky nedoporučili…bradavky mě bolely při fostimonu a pak to přestalo..ale ted me boli cela prsa po obvodu, tak si pořád říkám, je to utroš nebo třeba těhu..faaakt nevim a už chci testit!!ja jsem si řikala, že budu testit ve středu 31, to budem 12. den, ale asi to nechám až na sobotu..už budu chodit do práce tak aby mě to v půlce tejdne nerozhodilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 10:10

Lulu123: tak to by ta bolest prsou mohlo být dobré znamení, že se to podařilo… :) taky si říkám, jestli s tím testem nevydržet co nejdéle, nejlépe do toho 6.11. :) ale jsou to nervy…už půjdeš do práce?

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
25.10.12 10:14

Lulu123: do jakého centra chodíš? Já do Pronatalu, je to tam dobrý, jsem spokojená… :)

• Citovat
  • Upravit
520
25.10.12 10:16
@LucíkF28 píše:
Lulu123: do jakého centra chodíš? Já do Pronatalu, je to tam dobrý, jsem spokojená… :)

Do jakého pronatalu? Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 10:31
@Adela-in píše:
Do jakého pronatalu? Kde?

do Prahy…ty také? :)

• Citovat
  • Upravit
520
25.10.12 10:33

No hurá, konečně nekdo. Já ne, chodim do Pronatalu v ČB, ale odběr a transfer bude v praze a já jsem nemohla sehnat nikoho, kdo tam byl, aby mi řekl, jak to rpobíhá..konkrétně tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 10:34
@Adela-in píše:
No hurá, konečně nekdo. Já ne, chodim do Pronatalu v ČB, ale odběr a transfer bude v praze a já jsem nemohla sehnat nikoho, kdo tam byl, aby mi řekl, jak to rpobíhá..konkrétně tam

tak se ptej na cokoli…já už to tam absolvovala 2 krát…dokonce mám zkušet i s mírnou formou hyperstimulačního sy a následnou hospitalizací…

• Citovat
  • Upravit
520
25.10.12 10:38

Tak taky by mě zajímalo, jestli jsi s OHSS ležela na gyn nebo někde jinde..
Tak mi řekni, přijedem tam k odběru a co..? Jak dlouho budu čekat na výkon, co mezi tim manžel, kdy spg..a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.10.12 10:50

Lucík: jojo, už půjdu do práce, nemám neschopenku, ale vzala jsem si na 14 dní dovču..já chodim k Apolinářovi a jsem tam teda taky spokojená:) a jak jsi měla ten hyperstymulák, dali ti po OPU nějaký přášky, aby se ti nerozjel? Mně právě nějaký dali a celkem to pomohlo :) A ty máš neschopenku a na jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí