IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
24.10.12 17:16
@Schnapi píše:
9. den po ET.. jedno embryjko… chodím do Reprofitu..

kolika denní embryjko si měla a je čárka na testu dost viditelná, já abych věděla kdy to mám zkusit :D kdyby to šlo, tak to zkusím hned :mrgreen: jsem tentokrát dost nedočkavá, to čekání je vážně nejhorší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.10.12 17:19

To dáme a všechny!!! Já tomu už začínám věřit.. Člověk si asi vážně musí s někým promluvit… Aspoň nehledá na internetu kdejakou kravinu, že jo… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
24.10.12 17:25
@soninečka píše:
No jsem na neschopence… a ani se do práce moc nehrnu… uvidíš, že to bude dobrý… je to hlavně tím, že se moc moc hlídáme… já menses nemám, ale testy mám negativní… tak čekám zítra až na krev a když to náhodou nevýjde- půjdu hned nejspíš na pivo… a začnu šetřit na další ivf jelikož nemáme žádné mrazáčky

to máš recht…taky se pořád hlídám, je to na palici :) manžel se ke mě chová normálně a asi je to dobře, není dobré na to pořád myslet…budu ti moc držet palce, aby to zítra vyšlo pozitivně…kolikátý pokus teď máš? my jsme po první stimulaci měli pouze 1 embryo, teď jich bylo naštěstí 6…což mě trochu uklidňuje, páč penízky už nám také došly…jo taky si říkám, že neúspěch zaliju vychlazeným pivkem a budeme zkoušet dál… :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
24.10.12 17:29

Tak já mám pozitivní zprávu…dcera mojí kolegyně dnes měla pozitivní test, už jim to vyšlo podruhé :) (celkem sice podstoupila 5 IVF, ale ovoce to přineslo), takže se také dočkáme :D

• Citovat
  • Upravit
53
24.10.12 17:36
@LucíkF28 píše:
to máš recht…taky se pořád hlídám, je to na palici :) manžel se ke mě chová normálně a asi je to dobře, není dobré na to pořád myslet…budu ti moc držet palce, aby to zítra vyšlo pozitivně…kolikátý pokus teď máš? my jsme po první stimulaci měli pouze 1 embryo, teď jich bylo naštěstí 6…což mě trochu uklidňuje, páč penízky už nám také došly…jo taky si říkám, že neúspěch zaliju vychlazeným pivkem a budeme zkoušet dál… :)

Jsem po prvním IVF, měli sme dvě embryjka- jedno se ale přestalo třetí den vyvíjet. Takže nám zůstalo jen jedno… Jenže nás honí čas. Mně je 38 a 39 mi bude v dubnu… Takže když to nevýjde… nastane po vánocích honička.. Přítel je na prášky víc než já…dneska mi je fakt dobře…a hlavně kašlu na nějaké to pozorování se… I tak si připadám jako valikoule- přibrala sem za dva týdny 5 kilo, furt se jen cpu, piju 6 litrů čaje denně… děs běs- pořád mám žízeň a pořád chodím čůrat :-D jako u bláznů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
24.10.12 17:48
@soninečka píše:
Jsem po prvním IVF, měli sme dvě embryjka- jedno se ale přestalo třetí den vyvíjet. Takže nám zůstalo jen jedno… Jenže nás honí čas. Mně je 38 a 39 mi bude v dubnu… Takže když to nevýjde… nastane po vánocích honička.. Přítel je na prášky víc než já…dneska mi je fakt dobře…a hlavně kašlu na nějaké to pozorování se… I tak si připadám jako valikoule- přibrala sem za dva týdny 5 kilo, furt se jen cpu, piju 6 litrů čaje denně… děs běs- pořád mám žízeň a pořád chodím čůrat :-D jako u bláznů…
…aha…tak to ti ještě více přeju, aby to vyšlo na poprvé…věk je takový strašák, kterým nás straší…mně je sice 28, ale zase mi v dubnu Dr. řekla, že mi dává tak 2 roky, kdy budou moje vaječníky schopné produkovat vajíčka, pak nejspíš vyhasne funkce (i když se mohla mýlit), dost nás tento verdikt vzal…a že přirozeně to nepůjde, takže jsme se hned pustili do IVF…ale ať už doktoři říkají cokoli, naděje umírá poslední… :) abych tě uklidnila, také stále piju a sedím na záchodě… :D a také se pořád cpu… :D náhodou je dobré, že jsi stáleschopná tohle podstupovat, to je pozitivní ;)
  • Citovat
  • Upravit
19017
24.10.12 19:27
@Macinaz píše:
kolika denní embryjko si měla a je čárka na testu dost viditelná, já abych věděla kdy to mám zkusit :D kdyby to šlo, tak to zkusím hned :mrgreen: jsem tentokrát dost nedočkavá, to čekání je vážně nejhorší :roll:

Měla jsem pětidenní embryjko… čárka nejdřív vypadala, že moc nebude (už jsem myslela, že to nevyšlo), ale po zaschnutí je viditelná (na desítkovém mamatestu)… a dělala jsem zároven i dvacítkový test a tam po zaschnutí je taky vidět, i když je slabší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.10.12 19:34

Ahoj holky taky se k vám přidám, jestli můžu. Lucíku, taky jsem byla na ET minulý pátek :) Jinak od včera mě bolí brutálně prsa, v noci na dnešek jsem se kvůli tomu i budila. A občas mě píchne v podbříšku..ale všechno to přičítám utrogestanu..ze začátku jsem po něm i zvracela, takže se mnou pěkně mává:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.10.12 19:45

A Lucíku, kdy plánuješ testit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.10.12 20:30

Holky, dneska jsem si píchla první Gonal a ted večer je mi nějak blbě, může to už být z toho? Jak vám bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.12 20:36

@Adela-in může to být z toho, ale já vůbec nic necítila, nějak mi to vůbec nepřišlo, že si něco píchám, zkus se podívat na příbalový leták, určitě to tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.10.12 20:45

@Macinaz
No, do ted minic nebylo…ted je mi horko, točí se mi hlava, je mi nevolno…No nebudu to řešit, bude hůř…ale nečekala jsem to takhle brzo..Možná na mě něco leze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.12 20:54

@Adela-in snad to bude dobré drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.10.12 21:18

@Adela-in Bude to dobrý, mně bylo po prvním gonalu taky šoufl- a to sem si ho píchala v práci… pak jsem asi po pár hodinách byla jako zfetovaná. Pak už to bylo každej den v pohodě- hlavně nepanikař!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
24.10.12 22:06
@lulu123 píše:
A Lucíku, kdy plánuješ testit??

ahojky, tak podle dr. bych měla až 6.11., ale asi to nevydržím a zkusila bych to začátkem příštího týdne… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex