Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Týden bez sexu jo..?My už ani sex neprovozujem…Jak to máte vy? Já jakmile na mě manžel sáhne, sevře se mi srdce a okamžitě začnu myslet na ivf a všechny ty ostatní věci…Takže náš sexuální život---rovná se nule…
Zkoušeli jste některá testit, jestli je ještě v moči ta poslední injekce před OPU?
Docela by mě to zajímalo, jelikož se říká testovat až 10 den po, že je to jinak ovlivněný výsledek, ale já pregnyl před neměla, měla jsem ovitrel, ale je to určitě stejné, ale možná šetrnější, docela bych to zkusila, ale nemám dom test :/ jenom pro takovou zvědavost ![]()
@Macinaz já měla 10000j Pregnylu a 9. den na testu nic nebylo. Taky jse se těšila, že budu testit jak mi řekli, protože nemám test a oni, mrchy, mi ho v Caru dali. Nešlo odolat ![]()
@Adela-in píše:
Týden bez sexu jo..?My už ani sex neprovozujem…Jak to máte vy? Já jakmile na mě manžel sáhne, sevře se mi srdce a okamžitě začnu myslet na ivf a všechny ty ostatní věci…Takže náš sexuální život---rovná se nule…
s manželem sexujeme pořád, baví nás to
množení necháváme na doktorech…
A já propadám depresím… Ani holky nevíte, jak vás obdivuju!!! No už se cítím líp… trošku sem si pobulila a zítra si půjdu nechat ukončit neschopenku a pomažu v pondělí do práce. A dám si do pořádku zuby…Aby miminko, který určo příště bude, nemělo bezzubou mámu. ![]()
To bude dobrý…musíš se teď soustředit na něco jiného, třeba ty zuby
já po první neúspěchu brečela tři dny…manžel mě hodně podržel…mluvíte o tom s přítelem?
No ten raději někam zdrhnul. On to všechno daleko hůř snáší. V neděli prý odjíždí na 7 týdnů do Německa pracovat. Ale to je jeho první reakce. Zase to bude dobrý
Oni to chlapy opravdu snášejí hůř a asi neumějí dát najevo, že je to taky bolí…manžel mě utěší, vyslechne a dodá odvahu, ale že by mi řekl, že mu to je také líto, tak to ne…dělá hrdinu, ale myslím si, že byl hodně zklamaný…vždycky si přál aspoň 3 děti…a kdyby neměl mě, tak by je i měl…ale naděje umírá poslední…dokonce uvažujeme i o adopci… ![]()
No to víš - chlapi. Já když loni přišla do jiného stavu, tak sme spolu spali jen jednou- protože byl celý měsíc v Holansku. A jeho první reakce byla- a je to moje? Málem jsem mu dala přes hubu. Já bych adopci taky brala, asi bych opravdu přišla na jiné myšlenky, ale doma jsem to řekla jen jednou- a taky naposledy- víckrát to zkoušet nebudu. ![]()
Ahoj holky našla jsem na netu tyhle stranky. Já byla na IVF 3 dvakrát v Heliosu a jednou v Repromedě v Brně. Bohužel všechny pokusy bez uspěchu. Těd jsem objednaná v Unica Brno na 4 pokus, a chci to ještě zkusit mám nového partnera tak snad to výjde
.Nechám si závect dvě embrijka. Máte někdo zkušenosti s Unicou. Děkuji. Eva. ![]()
Určitě to příště vyjde. Jenom to nevzdávat.
Já jsem zákrok na IVF absolvovala minulý rok v srpnu. Taky jsem si dělala starosti a měla strach, jak vše dopadne, protože už nejsem nemladší. Naštěstí vše bylo v pořádku a v květnu se nám narodili 2 nádherný klucí.
Takže hlavu vzhůru a věř, naděje umírá poslední.
Tak to je hustý…
někdy jsou fakt zabednění…mě zase manžel navrhl, že když se to nepovede, tak že by poprosil sestřenici, aby naše embryo donosila (jen proto že 2krát přirozeně otěhotněla), hrozně se mě to dotklo…manžel je hodnej, ale někdy si nevidí do pusy, i když to nemyslí zle…
@Katy75 píše:
Určitě to příště vyjde. Jenom to nevzdávat.
Já jsem zákrok na IVF absolvovala minulý rok v srpnu. Taky jsem si dělala starosti a měla strach, jak vše dopadne, protože už nejsem nemladší. Naštěstí vše bylo v pořádku a v květnu se nám narodili 2 nádherný klucí.
Takže hlavu vzhůru a věř, naděje umírá poslední.
tak to je super
že se to povedlo