Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
S Unicou zkušenosti nemám, chodím do Pronatalu…holky mám teplotu a bolí mě celé tělo, snad to není viróza, to by asi embryu neprospělo…ach jo…
Mazej do peřin- lipovej čaj a odpočívat!!! ![]()
@LucíkF28 píše:
Tak to je hustý…někdy jsou fakt zabednění…mě zase manžel navrhl, že když se to nepovede, tak že by poprosil sestřenici, aby naše embryo donosila (jen proto že 2krát přirozeně otěhotněla), hrozně se mě to dotklo…manžel je hodnej, ale někdy si nevidí do pusy, i když to nemyslí zle…
To by se mi taky dotklo… oni to chlapi občas snášejí hůř než my. A nejhorší na tom je, že si o tom nedokážou normálně promluvit. Dusí to v sobě, a to je podle mého to nejhorší, co můžou dělat. Prostě chlapi ![]()
@soninečka píše:
To je prdlouš… @Katy75 kluci jako buci.
Děkuji, taky jsem na ně pyšná. I když občas zazlobí a nechtějí spát.
@LucíkF28 píše:
jojo…je to jiný živočišný druh…
jo…a občas jsou horší než malý děti… ![]()
@Ibisek4 Ahoj já se chystám v lednu v UNICA Brno tak snad to výjde. ![]()
No já chodím do Sanusu v Pardubicích. Jsou tam všichni naprosto super. Loni jsem byla v Sanusu v Hradci na revizi a proti odstrašující zkušenosti v Pardubické nemocnici to bylo něco jako ocitnout se na jiné planetě. Člověk si připadal jako člověk. Fakt moc moc všichni hodní a ochotní.
@soninečka tak to me moc mrzi,,,ale jednou to musi uz sakra vyjit!!! ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na ultraz. mám do 20 folikul, v so nas ceka prvni odber a ve st, nebo ve ctvrtek transfer, myslite si ze je ten nalez myslim do poctu foliku dobry, jaky jste meli vy pred odberem? ![]()
@Vendula83 ahojky já myslím, že to je naprosto v pohodě
hlavně bud v klidu. Já měla jenom 5 a z toho jen dvě zralý vajíčka. A i když se obě oplodnily, tak to nakonec nedopadlo, ale tobě to určitě výjde. Držím palečky
@Vendula83 já měla folíků 10 a vajec8, takže je to dobrý a držím palce ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
S Unicou zkušenosti nemám, chodím do Pronatalu…holky mám teplotu a bolí mě celé tělo, snad to není viróza, to by asi embryu neprospělo…ach jo…