IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
25.10.12 10:50

Na odběr musíte přijít v 7:30 (předtím ty 6 hod nejíst a nepít), na recepci podepíšete papíry a souhlasy, tebe si pak odvedou na dospávací pokoj a manžel půjde do laborky (pro něj to pak končí), na pokoji čekáš cca 50 minut (je tam 5 postelí),odběr je pod celkovou narkózou a trvá chviličku, pak tě probudí a tak 20 dospáváš, pokud je ti dobře, můžeš jít…manžel na tebe musí počkat, samotnou tě nepustí…hned ti řeknou, kolik je vajíček té největší kvality a kdy si zavoláš, jak se vyvíjejí…kultivace je 5 dní, pak je ET…to taky tak 30 min čekáš v pokoji a po ET ležíš 20 min a můžeš jít domů…personál je tam velice příjemný…pokud se objeví OHSS (u mě šílená bolest břicha a nafouklé vaječníky), musíš do nemocnice, Pražský Pronatal posílá pacientky do Thomayerky na gynekologii…odběr a ni transfer nebolí…pokud je vše OK…takže se ničeho neboj ;) snad jsem napsala vše…

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
25.10.12 10:54
@lulu123 píše:
Lucík: jojo, už půjdu do práce, nemám neschopenku, ale vzala jsem si na 14 dní dovču..já chodim k Apolinářovi a jsem tam teda taky spokojená:) a jak jsi měla ten hyperstymulák, dali ti po OPU nějaký přášky, aby se ti nerozjel? Mně právě nějaký dali a celkem to pomohlo :) A ty máš neschopenku a na jak dlouho?

já mám neschopenku, protože dovču jsem si vypatlala na 1.pokus v srpnu…mě šíleně hned po odběru bolelo břicho a večer mě manžel vezl do Krče…dali mi kapačku, heparin a něco na bolest…naštěstí jsem měla mírnou formu a v břiše jen tekutinu a ne krev…za 2 dny mě pustili a v pá jsem v poho mohla na ET :) taky tě potkal OHSS? mně po prvním odběru nic nebylo, až teď po druhé…

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
25.10.12 10:56

Lulu123 jo, neschopenku mám minimálně do 6.11., pak ji buď ukončím a nebo budu pokračovat do 13.11., kdy by byl ultrazvuk a pak se uvidí :)

• Citovat
  • Upravit
53
25.10.12 10:56

TAk to nedopadlo.....tak si pobulím a zkusíme to nanovo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 10:59

To mě moc mrzí… :( příště už to určitě vyjde…ach jo…

• Citovat
  • Upravit
417
25.10.12 11:01

No já na OHSS měla náběh, proto mi dali ty prášky, ale ve finále jsme to zvládli doma..i když 2 dny po OPU mi bylo hrozně, měla jsem hodně velký bolesti..pak to přešlo, ale zase jsem začala brát utroš a to mi bylo taky pěkně zle..ale teď už je vše OK:)akorát mě znervózňuje, že mě břicho nijak nebolí..no uvidíme:)a máte nějaký embryjka zamražený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 11:06
@lulu123 píše:
No já na OHSS měla náběh, proto mi dali ty prášky, ale ve finále jsme to zvládli doma..i když 2 dny po OPU mi bylo hrozně, měla jsem hodně velký bolesti..pak to přešlo, ale zase jsem začala brát utroš a to mi bylo taky pěkně zle..ale teď už je vše OK:)akorát mě znervózňuje, že mě břicho nijak nebolí..no uvidíme:)a máte nějaký embryjka zamražený?

mně po odběru dali injekci proti bolesti, která bolela jako čert, teda musím říct, že mě nijak nepoučili, že by to mohl být OHSS…celý den jsem ležela v bolestech, ani otočit v posteli jsem se nemohla, tak jsem volala Dr. z Pronatalu a ta mě poslala do nemocnice, bylo to hrozný, ale člověka to posílí… :) utroš mi nic nedělá…mě teda břicho pobolívá a píchá pořád (ale bolelo i při 1.pokusu)…takže buď v klidu, každá reagujeme jinak…po 1.pokusu nebylo nic, teď máme 5 zamraženo, naštěstí…a vy něco máte? kolikátý máš pokus?

• Citovat
  • Upravit
520
25.10.12 11:08

LUCIK:
No to abysme vyjeli z čb ve 4 ráno..No nic, ted to nebudu řešit, je mi z toho blbě…musim den po dni…jinak se celá rozbordelařim a mám depku…Tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 11:10

Opravdu ničeho se neboj…probíhá to v pohodě… :) je tam příjemné prostředí i personál…

• Citovat
  • Upravit
417
25.10.12 11:10

Když si dáš nahoře pod nadpisem diskuze zapnout podpisy, tak to uvidíš. Máme zamražený 3, tak doufám, kdyby tohle nevyšlo, že se aspoň mrazáček chytí:)je to 1. IVF a doufám, že poslední:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 11:17

Držím ti palečky :) aby to vyšlo hned… ;)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
25.10.12 11:23

Lulu123: prosím tě, jakým stylem dodržuješ klidový režim? Já se snažím nic fyzicky nedělat, ale stejně když třeba umyju nádobí a tak, říkám si: Dělám dobře? je to fakt na palici :lol:

• Citovat
  • Upravit
417
25.10.12 11:32

Chovám se normálně..takže od ty doby, co je mi dobře - od neděle, normálně vařim, žehlim a dělám věci okolo..v út jsem začala dělat vánoční úklid v ložnici a dneska pokračuju obývákem…netahám žádný těžký věci, ale jinak funguju normálně…když jsem unavená, tak se prostě natáhnu..nevydržela bych celý dny jenom ležet :) i CARu i doporučovali, ať jenom neležim, ale funguju normálně…tak se držim jejich rad:))a co doporučují u vás v CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.10.12 11:34

A tobě taky držím palce, ať Ti to vyjde:) Většinou jsem četla, že spíš vycházejí 2. pokusy, tak to máš určo v kapse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
25.10.12 11:45

Právě, taky nevydržím ležet a nic nedělat…také vařím, peru, zatápím v krbu a tak :-)taky mi řekli ať funguju normálně a týden bez sexu :D u nás 1. pokus stál za prd…špatně jsem reagovala na stimulaci a výsledkem bylo 1 nic moc kvalitní embryo, to nemohlo vyjít…teď mi dali jiný léky a účinek se dostavil, 6 embryí vysoké kvality, takže mám dávají větší šanci, dokonce OHSS prý zvyšuje úspěšnost… :) uvidíme…je to stejně mezi nebem a zemí a člověk to moc neovlivní…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex