IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19017
24.10.12 06:39
@Ibisek4 píše:
@Vendula83 Ahoj, bohužel s tímhle zkušenost nemám. Měla jsem jinou stimulaci, ale také mě bolela prsa. Držím palce až jsou vajíčka pěkná :)

Taky jsem měla jinou stimulaci než Vendula, ale prsa mě bolely šíleně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
24.10.12 06:40

Holky, nám to 1. IVF snad klaplo, test je pozitivní… :srdce: ještě ted se z toho klepu a nemůžu tomu uvěřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.10.12 09:05

Tak jsme to píchli…poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.12 10:41

@Schnapi no tedy to by bylo skvělé :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.12 10:42
@Vendula83 píše:
Ahoj holky, mat
e nekdo zkusenosti z Merionalem a Cetrotidem, hrozne me boli prsa, a nejspis v sobotu nas ceka odber vajicek.

cetrotid jsem měla, ale měla jsem k němu gonal, určitě ty hormóny dělaj v těle zmatek, mě tedy prsa také bolí, ale už od srpna co jsem si na dovču oddalovala cyklus, docela mě ty léky rozhodily, takže vůbec nevím, jestli by mě boleli při stimulaci, ale nikdy před tím mě neboleli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.12 10:47

Holky prosím vás nemáte někdo doma závěsnou síť nebo takový ten vak, ale nemyslí pro děti, sháním ho pro sebe a všude nalézám jen pro děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.10.12 10:52

@Schnapi gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.10.12 10:58

Ahojky holky, dneska je to 13 dní po mém prvním et. A asi nejspíš úspěšně nedopadne, test negativní, měsíčky nikde. Zítra jdu na krev, ale i když naděje umírá poslední- těžko se tomu dá věřit. Nejhorší je, že mě dost tlačí čas- v dubnu mi bude 38. O miminko se snažíme 4 roky. Loni jsem otěhotněla, ale bohužel to nedopadlo. A před tím? No škoda mluvit. Nejdřív neplodnej manžel- který nechtěl o dárci ani slyšet a pak prostě nebyl tatínek. Ted když je…- no tak to prostě nějak nejde. Rozhodně jsem děti plánovala dřív než ve čtyřiceti. chjo holt to je život…Takže když se to nepodaří čeká nás další ivf- jelikož nebylo embrijko na zamražení- další a taky poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.10.12 11:40
@Schnapi píše:
Holky, nám to 1. IVF snad klaplo, test je pozitivní… :srdce: ještě ted se z toho klepu a nemůžu tomu uvěřit…

Tak to Vám moc gratuluju :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.10.12 12:03
@soninečka píše:
Ahojky holky, dneska je to 13 dní po mém prvním et. A asi nejspíš úspěšně nedopadne, test negativní, měsíčky nikde. Zítra jdu na krev, ale i když naděje umírá poslední- těžko se tomu dá věřit. Nejhorší je, že mě dost tlačí čas- v dubnu mi bude 38. O miminko se snažíme 4 roky. Loni jsem otěhotněla, ale bohužel to nedopadlo. A před tím? No škoda mluvit. Nejdřív neplodnej manžel- který nechtěl o dárci ani slyšet a pak prostě nebyl tatínek. Ted když je…- no tak to prostě nějak nejde. Rozhodně jsem děti plánovala dřív než ve čtyřiceti. chjo holt to je život…Takže když se to nepodaří čeká nás další ivf- jelikož nebylo embrijko na zamražení- další a taky poslední…

to je mi líto :( ale snad se to povede, přeji hodně síly a štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.10.12 13:33

@soninečka
Neboj, až tomu budeš nejmín věřit, tak to vyjde…Co máte za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
24.10.12 13:36
@Schnapi píše:

gratuluju, paráda… :potlesk:.. kolikátý den po ET? a kolik embryjek?? a smím vědět, do jakýho Caru chodíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.10.12 13:49

@Adela-in Přítel má horší morfologii. Už před dvěma lety nám říkali, že to bude trvat trošku dýl než otěhotníme- k tomu je pořád v cizině. Tak trošku funguje jako můj menstruační kalendář. Před měsíčkama přijíždí a po měsíčkách odjíždí- což je taky pech. No a tak jsme se pustili nejdříve do iui a po dvou neuspěšných se vrhli na ivf. Vajíček bylo jen pět, oplodnily se metodou ICSI jen dvě a to jedno na tom bylo geneticky špatně. Po prodložené kultivaci šel čtvrtý den zpátky jeden prcek. Ještě v sobotu sem si byla jistá, že to vyšlo, ale ty testy mě tak nějak srazily k zemi. Já jinak žádné problémy nemám. Nikdy sem neměla ani žádnej zánět- prostě nic. Mám pravidelnou menstruaci i ovulaci- což na můj věk celekm jde. A ani žádnou antikoncepci sem nikdy nebrala- teda jeden měsíc v 21letech- jenže sem po ni krvácela pořád, tak sem to přestala brát. Teď si myslím, že mi z toho spíš hrabe na majáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.10.12 13:54

@soninečka
Hm, asi je těžký se takhle trápit, když vlastně ty problém nemáš..to si neumim představit..Ale čtu, že jsi ještě nebyla na krvi, třeba se pleteš a bude to ok..a když ne, jakou máte další variantu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.10.12 14:10

@Adela-in No zítra mažu na krev. Pak se uvidí, nejspíš to zkusíme ještě jednou. Poradím se s paní doktorkou. Víš, nikdy sem si nepřipouštěla, že by se nám tohle mohlo stát. Loni, když sme čekali prcka, mě ani ve snu nenapadlo, že by to dopadlo špatně. Jenže život je plný překvapení… Tak snad budu jen doufat. Já bych se pustila i do pěstouncké péče nebo adopce, ale přítel je o deset let mladší a prostě…- zmínila sem se o tom jen jednou a už to zkoušet nebudu. Děti si moc přejem…Teda já jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí