Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jak to teda je, když se při opu podaří vzít víc vajíček, který se povede oplodnit, tak mi je zamrazí a na KET můžu jít kdykoliv? Co vlastně znamená ta zkratka?
Aha..a zamrazí jen ty nejlepší, že? A pak je to jen se stimulací k růstu sliznice? V případě, že mám PCO..
@Danny77 moc držím palce
a necháš si zavést 2? Pokud se u mě potvrdí negativní výsledek, tak půjdu co nejdřív také
@Adela-in no já měla jen jedno A na zamražení, tak k němu přidali i nějaký B. Říkal doktor, že se může to B na konec vyvíjet líp než to A. Jak to je se stimulací před Ketem, to nevím. Prý to dělají s i bez, ale víc nevím. Asi jak je potřeba.
My taky ještě nemáme tak snad se nám zadaří na poprvé, kdy se chystáš na transfer?
@Ibisek4 ahojky, tak co testila jsi? jinak na ket můžeš jít hned. Vím, že i jedna holka vedlejší diskuze šla taky rovnou… jak to tam je se stimulací to nevím, asi ti stimulují pouze růst slinice. na ivf hned nemůžeš, protože to ase schvaluje pojišťovna, navíc nevím, jestli by to daly vaječníky ![]()
když nám to nevyjde, tak my to zkusíme až příští rok, ale kdybych měla mrazáčky, tak jdu do toho hned. Já tak doufám, že mi to vyjde.
V poslední době teda nevím, kdo vylepšuje statistiky, protože co tady čtu, tak to na poprvé nevyšlo snad nikomu ![]()
@Ibisek4 co to je A nebo B, to nechápu, to se nějak „známkují“ embrya těmito zkratkami? ![]()
Ahojky! Tak dnes mám za sebou ET. Ale testovat mám až za 3 týdny. Snad to vyjde. To čekání bude ale hrozný ![]()
@katerinkaaa to já taky ne, ale mám to černé na bílém na propouštěcí zprávě. stejně to budu zkoušet dřív, 3 týdny to nevydržím
Ahojky holky, koukám, že se přidali nové tvářičky zdravím vás
![]()
hlavně ať se vám to všem povede a jsme pak skupina těhulek ![]()
mě čeká ET zítra, budem zavádět jednoho prdíka, tak snad to bude dobré možná že konečně zbyde i něco na zmražení, tak nevím zítra se vše dozvím před transferem
@Macinaz držím ti pěstičky, i zítra na tebe budu myslet. Vidím v podpisku, že máš s ivf bohaté zkušenosti, bohužel, co? ![]()