Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A vy musíte jít přímo na dárcoství spermií? Jiná možnost není? ![]()
@Knely Nemysli hned na darování. Dnes jsou schopní vybrat 10 z 1000, tak tam určitě něco najdou. Když jich bude mít 100 schopných života, oni je najdou. Nebo vám narovinu řekli, že to nepůjde? My taky měli menší problém, měli jsme mít ICSI, protože se nechtěli hýbat. A nakonec to zvládli mršky sami ![]()
Ahoj, můžu se k vám ještě přidat?
Mám dlouhý protokol, v úterý to bude týden, co jsem dostala první injekci, teď každým dnem očekávám MS a 30.10. začnu stimulovat…Holky, chci se zeptat, jak jste měli MS po téhle první injekci? Přišla tak jak měla přijít? Byla v něčem jiná? Normálně trpím jak pes, tak mam obavy, aby to po ní nebylo ještě horší…A jak jste na ní celkově reagovaly? Mně, přijde, že mám strašně zesílený premenstruační syndrom…
@bisonka
A jakou injekci jsi dostala? Na vyvolání menstruace?
Bohužel jsem se zapomněla zeptat na název
ale podle toho, co jsem vyčetla na internetu, tak by měla zastavovat činnost vaječníků. A doktorka mi k tomu jen řekla, že to můžu dostat trošku jindy, než normálně.
@bisonka
Tak to já neznám, takže ti to píchli před týdnem, ted čekáš na ms a pak začneš píchat stimulaci? A co máš za stimulaci? Já mám gonal…taky čekám na ms…Já si to mám začít píchat 2. den cyklu, což u tebe asi nevychází, takže to máš jinak..Ale mám to poprvé, moc se ještě nevyznám. Kam chodíš?
@katerinkaaa tak na Ket se může hned po MS? A berou se před tím nějaké léky?
Ahoj holky taky jste při stimulaci tak rozhozeny, příjde mi že jsem víc unavená a pobolivají me prsa. ![]()
@Vendula83 jojo, to jsem taky měla a ještě byli pěkně těžký a tvrdý a taky mě nic nebavilo.
Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama, zítra jedeme na ultrazvuk podívat se jak rostou folíky a v pátek mě čeká odběr vajíček…kéž by to vše vyšlo na poprvé ![]()
@Vendula83 to by si přála každá z nás
, ale jsou tady holky, kterým se to opravdu na poprvé povedlo a některým dokonce i s jedním embryjkem. Držím palce, ať se zadaří ![]()
Jo jo děkuji, my máme zatím v plánu taky jen jedno embryjko, tak uvidíme. A ty už máš ňákýho prďolku?
@Ibisek4 píše:
@Vendula83 ještě ne, tohle bude první, teda snad. A ty?
neboj, ono to vyjde.. když ne teď tak příště.. máš mrazáčky a to je důležitý… my máme jen 2.. a když to nevyjde, tak celý znova.. ![]()