IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.10.12 16:20
@Macinaz píše:
Holky prosím vás berete něco za léky po transferu? nějaké podpůrné nebo něco takového, já teď vůbec nic nedostala a minule jsem právě měla, tak nevím a bojím se aby bylo vše v pořádku :roll:

A co nemáš oproti minule??? Ptala jsi se dr proč ti nic nedali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.10.12 16:35

Myslím ten estrofen, ale s dr. jsem při propouštění nemluvila :/ tak nevím, ale sestřičky říkali když to nenapsal, tak není potřeba :nevim: ani nevím přesně na co byl, ale myslím že to bylo na sliznici ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.12 16:42

@Macinaz estrofem jsem při ivf neměla nikdy..jenom při ket. Jinak pokud jde o sliznici tak na růst už je látka obsažená v Gonalu nebo Puregonu..nevím čím jsi stimulovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.12 16:43
@Macinaz píše:
Myslím ten estrofen, ale s dr. jsem při propouštění nemluvila :/ tak nevím, ale sestřičky říkali když to nenapsal, tak není potřeba :nevim: ani nevím přesně na co byl, ale myslím že to bylo na sliznici ne :nevim:

Jinak estrofem se dává už začátku stimulace..po et by už byl k ničemu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.10.12 16:46
@denisa 76 píše:
Jinak estrofem se dává už začátku stimulace..po et by už byl k ničemu :*

koukala jsem do papírů a při minulém IVF jsem ho po ET doopravdy dostala, tak mi to právě bylo divné, že mi ho tentokrát nedali, ale asi je vše tak jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.10.12 16:47

@denisa 76 ty jsi už samoplátce? na kolik jinak vyjde celkový cyklus na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.12 17:08
@Macinaz píše:
koukala jsem do papírů a při minulém IVF jsem ho po ET doopravdy dostala, tak mi to právě bylo divné, že mi ho tentokrát nedali, ale asi je vše tak jak má
:think: :think: no to jako proč??? To mě jako říká, že et byl do sliznice co byla nízká nebo fakt nevím??? Kolik měla sliznice mmm??
Tak ted třeba byla v pořádku a estrofem nebyl třeba. Et by měl být do narostlé sliznice aby embryo se mělo kam zavrtat..pokud jí dají po et tak nevím na co, když embryo má cca den na to aby se kouslo..déle v děloze nepřežije :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.12 17:10

@Macinaz ket paltím jako každý stejně..je to z ivf tak platím jenom rozmrazení ;)
Jinak když se nezadaří tak místo jednoho ivf jdu radši do několik minimálek..to se mě vyplatí mnohem víc :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.10.12 18:18

@Macinaz já jsem Estrofem dostala v den Opu a ještě Agolutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
23.10.12 18:22

Macina, držím palce, at se uhnízdí…
já měla Estrofem napsaný, že dostanu po OPU, ale nakonec mi ho nedali, asi byla sliznice dobrá… jediný co beru je Utrogestan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.10.12 18:33

@denisa 76 můžu se zeptat, co je to minimálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.10.12 18:37

Holky, je lepší jít na Ket, hned další cyklus po Ivf nebo počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.12 18:39
@Ibisek4 píše:
@denisa 76 můžu se zeptat, co je to minimálka?

je to podobné jako ivf jenom se podává minimum léků na stimulaci vaječníků. Je tdy méně vajec i když jsou holky co při ní mají i víc vajíček než jako u ivf..jednoduše tolik nezatěžuje tělo. pro nás samoplátce se dá i pořídit za slušnou cenu než je ivf :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.12 18:39
@Ibisek4 píše:
Holky, je lepší jít na Ket, hned další cyklus po Ivf nebo počkat?

určo by to chtělo po ivf menší oddych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.10.12 18:43
@denisa 76 píše:
je to podobné jako ivf jenom se podává minimum léků na stimulaci vaječníků. Je tdy méně vajec i když jsou holky co při ní mají i víc vajíček než jako u ivf..jednoduše tolik nezatěžuje tělo. pro nás samoplátce se dá i pořídit za slušnou cenu než je ivf :*

aha, děkuji :) Některý holky právě psaly, že je to lepší hned, tak právě přemýšlím :? Jak dlouho tak myslíš počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí