Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerinkaaa já jsem relativně v pohodě, já jsem to vořvala už 2 dny před krví. Teda řvala jsem nejen kvůli tomu, ale i ze vzteku na manžela, nasral mě nějakou blbostí
Pak jsem se nějak uklidnila a dokonce jsem si říkala, že třeba to ještě vyjde a když mi řekli, že ne, tak už jsem byla v pohodě, protože už jsem to měla tak nějak srovnaný. Teď čekám na MS a přemýšlím, jestli hned po téhle nebo až po další, ale dlouho to určitě odkládat nechci. Ještě začnu cvičit Mojžíšovou, jím vitamíny pro plánované otěhotnění, aby měli sněhuláci co nejlepší podmínky ![]()
Vám oběma držím palečky, ať pěkně rostete ![]()
@Vendula83 budu ti držet palce
uvidíš, že vše dopadne dobře. Taky jsem se bála (vzhledem k mému věku). Riskla jsem 2 embrya. Na začátku 2. měsíce jsem začala krvácet. Zašla jsem na IVF a tam mi řekli, že čekám trojčata. Bohužel jsem o jedno miminkoc přišla, ale kluci se udrželi.
@Vendula83 no a hlavně manžel má dvojčata v rodině, tak mě napadlo, aby se mi tam ještě nerozdvojili, to by pak byl mazec ![]()
Jo a my to platíme na 4×, takže teď vlastně splácíme NIC ![]()
@katerinkaaa
neboooj to ja si dovedu zive predstavit a pak ten vysledek je taky hroznej, kdyz je spatnej… ![]()
@Ibisek4 jestli ty dvojčata máš mít, tak je mít budeš
. jinak pravděpodobnost dvojčátek, když dáváš dvě embryjka je kolem 20 %. já chtěla tak jedno, ale když jsme měli dvě embryjka, tak jsme se rozhodli pro 2
nám to tak vadit nebude. Jinak taky jsem malá, mám něco málo přes metr šedesát ![]()
@katerinkaaa: já nevim..původně jsem si řikala, že budu testit ve středu 31., ale asi to nechám až na sobotu, aby mě to v půlce týdne v práci nerozhodilo:( dneska mám taovou nějakou depku..snad prvně za celý tenhle proces…mám takový divný tuchy, že to nevyšlo
..kdy to plánuješ ty?
Příspěvek upraven 25.10.12 v 20:36
@lulu123 to je nějak úplně pozdě, ne?
nepsaly jsme si už náhodou, že ti řekly, že máš testovat až za 3 týdny??
Skoro každá, které to vyšlo, měly pozit.test 9-10. den po ET… @Ibisek4 kdy jsi testovala ty?
@Ibisek4 jo aha, to by jsi pak mohla být širší než vyšší, z toho mám taky strach
(myslím při dvojčátkách)
@katerinkaaa: nene nepsali…mně řekli 14 dní po ET to vychází na pátek 2.11…tak si myslim, že už to nechám na sobotu…no uvidim, třeba mě to zlomí dřív
ty teda plánuješ asi určitě dřiv, viď?
No to nevím, každý den mám škubání, ale pak mám strach ze zklamání, tak se na to vykašlu…
a včera jsem si říkala, že zkusím dnes a dnes si říkám, že zítra, ale fakt nevím ![]()