Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
@Katy75 jéé, to jsem ráda, že jste na to taky vlítli…žádná divočina to nebyla…a měli jsme 14. dní půst…bylo to spontánní, nedalo se odolat…
![]()
Tělo si samo řekne, co potřebuje
. My jsme jenom vyhověli jeho přání…pěkně zlehka a pomalinku.
Neházej flintu do žita. Uvidíš, že to vyjde. Mysli pozitivně a možnost, že by to nevyšlo si prostě nepřipouštěj.
Jsem ráda, že tady s vámi o tom kecám…začínám myslet pozitivně, že to třeba opravdu vyjde… ![]()
@LucíkF28 píše:
Ahojky, nachvíli jsem si zchrupla…
Ahojky, je dobře, že odpočíváš. Budeš potřebovat každou sílu.
Teď momentálně spinkají. Chtěla jsem taky trošku spát, protože v noci drobet zlobí, ale sedím celou dobu před počítačem. Svvm způsobem využívám klidu. Na začátku listopadu jim bude 6 měsíců.
@Katy75 koukám, že jsi z Tlučné (Plzeň sever), já pocházím z Klatov (40km jižně od Plzně) ![]()
@Katy75 spinkají jako andílci
už se fakt těším až se vyklube náš andílek nebo ďáblík ![]()
@LucíkF28 píše:
@Katy75 koukám, že jsi z Tlučné (Plzeň sever), já pocházím z Klatov (40km jižně od Plzně)
Správně, Plzeň sever
@LucíkF28 píše:
@Katy75 spinkají jako andílciuž se fakt těším až se vyklube náš andílek nebo ďáblík
Vždycky je to andílek, i když zlobí o sto šest
. Víš, když se na tebe zasměje, tak nemáš šanci se na něj zlobit
Mám takovou divnou chuť v puse a je mi divně od žaludku…pravda je, že teď se cítím úplně jinak než při prvním pokusu…
To jsem měla taky. Hlavně musíš jíst, i kdyby to bylo po malých soustech. Mě hodně pomohla studená coca cola.