IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
26.10.12 16:15

@Katy75 :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: jsou to prostě naši andílci i někteří s ďáblíkem v těle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654

@Macinaz Po 11-ti letech jsem si to taky užívala. Přišlo mi těhu nějak hezčí. A na bradavky jsem si nesměla ani sáhnout, jak byly mrchy citlivý :lol:. Mě se taky stýskalo po bříšku, i když jsem kolikrát nadávala, jak mi překáží. Po porodu jsem se cítila nějak prázdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654

@Macinaz jenom někteří? Řekla bych, že všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 16:16

Jojo, už myslím pozitivně :D já jsem taky aspoň trochu umyla koupelnu a ještě tu na mě kouká žehlení, ale to se moc nechce…bradavky jsem taky měla citlivý, ale to asi po těch hormonech při stimulaci, teď už to je dobrý…

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 16:19
@LucíkF28 píše:
Jojo, už myslím pozitivně :D já jsem taky aspoň trochu umyla koupelnu a ještě tu na mě kouká žehlení, ale to se moc nechce…bradavky jsem taky měla citlivý, ale to asi po těch hormonech při stimulaci, teď už to je dobrý…

Moc to nepřeháněj. Práce není zajíc, ta ti neuteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:19

@Katy75 tak s tím souhlasím, je to pak jiný pocit, ale zase nádherný když už toho miláčka držíš v náručí, je to nepopsatelný pocit, když si ještě teď na vše vzpomenu na těhu porod a td.,tak chci brečet dojetím, stále je to pro mě živá vzpomínka, na kterou nikdy mamča nezapomene, ale letí vše jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:21
@Katy75 píše:
@Macinaz jenom někteří? Řekla bych, že všichni
:mrgreen: :mrgreen:
a ty máš ještě starší dítko?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 16:21

Vy o tom tak hezky mluvíte, holky, že se snad přestanu bát porodu…toho se bojím už od puberty :D

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 16:22

@Macinaz Jojo, mám stejný pocit. Někdy bych chtěla zastavit čas. Třeba jako teď, protože moji andílcí jsou vzhůru. No nedá se nic dělat. Budu odbíhávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:24

Já nerodila přirozeně, takže nevím co je to přirozený porod ani bolesti, sice jsem si bolesti užila minule při potratu, jelikož už jsem to musela odrodit, odsát 13t plody už nešlo
rodila jsem plánovaným císařem ohledně vady dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:26
@LucíkF28 píše:
Vy o tom tak hezky mluvíte, holky, že se snad přestanu bát porodu…toho se bojím už od puberty :D

já myslím, že ten strach je přirozený, taky bych se bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:29
@Katy75 píše:
@Macinaz Jojo, mám stejný pocit. Někdy bych chtěla zastavit čas. Třeba jako teď, protože moji andílcí jsou vzhůru. No nedá se nic dělat. Budu odbíhávat.

to jo kdyby to šlo zastavit nebo vrátit, ráda bych si to užila s malím znovu, byl tak hodný ani nebrečel, on brečel i tak drobounce potichounku ale málo kdy a sousedi mi říkali že ani neví že máme mimčo, ale po 2 roce už se to zlobení rozjelo, ale stále je hodný, klucí přece zlobit trošku musí :mrgreen: jinak by to nebyl kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 16:30

@Macinaz obdivuju tě…co všechno máš za sebou…to je na jednu ženskou fakt moc…

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 16:33
@LucíkF28 píše:
@Macinaz obdivuju tě…co všechno máš za sebou…to je na jednu ženskou fakt moc…

myslím, že někteří ženský jsou na tom hůř než já a protrpěli si víc, co jsem vše slyšela v nemocnici když jsem loni ležela po potratu, tak jsem proti tomu nic
ale ty jsi také statečná a uvidíš vše bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:34

Já mám chuť na nějakou buchtu, ale nechce se mi dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...