IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
26.10.12 16:39

Já mám zase chuť na bramborový salát…zítra si ho udělám :D a jakou buchtu bys si dala?

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 16:41

@Macinaz já si na cvrčky taky stěžovat nemůžu. Ozvali se jenom, když měli hlad. Teď jsou spokojený. Leží ve svém ráji hraček a řádí. Kluci drobet zblobit musí. Co by to bylo za kluka, když ho ráno postavíš do kouta a večer ho tam najdeš. To podle mého není kluk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:52
@Katy75 píše:
@Macinaz já si na cvrčky taky stěžovat nemůžu. Ozvali se jenom, když měli hlad. Teď jsou spokojený. Leží ve svém ráji hraček a řádí. Kluci drobet zblobit musí. Co by to bylo za kluka, když ho ráno postavíš do kouta a večer ho tam najdeš. To podle mého není kluk :nevim:

tak tak :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 16:53
@LucíkF28 píše:
Já mám zase chuť na bramborový salát…zítra si ho udělám :D a jakou buchtu bys si dala?

nevím je mi to jedno, teď jsem dostala chuť i na řízek jak si napsla že máš chuť na salát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 17:03

@Katy75 ještě se chci zeptat, je pravda že těhotenství po IVF se automaticky bere jako rizikové a tudíž se pokračuje v neschopence…nemám náročnou práci, tak bych pokud to bude vše v pořádku, do ní chodila…

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
26.10.12 17:04

@Macinaz řízek k salátu samo bude :lol: manžel není doma a přijede zítra, tak ho chci řízečkem překvapit :D

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 17:09
@LucíkF28 píše:
@Katy75 ještě se chci zeptat, je pravda že těhotenství po IVF se automaticky bere jako rizikové a tudíž se pokračuje v neschopence…nemám náročnou práci, tak bych pokud to bude vše v pořádku, do ní chodila…

Já jsem vůbec neschopenku neměla. Sice mi jí doporučili, ale já jí nechtěla. Řekla jsem si, že doma můžu zůstat kdykoliv a že za zkoušku nic nedám. Všem jsem tvrdila, že nejsem nemocná, že jsem jenom těhotná. Chodila jsem normálně do práce. Pracovala jsem jako asistent ředitele výroby, takže kancelářská myš. Vydržela jsem až do konce. Pokud nemáš náročnou práci, tak neschopenku mít nemusíš. Ale záleží to na tobě, jak se budeš cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.12 17:10
@LucíkF28 píše:
@Macinaz řízek k salátu samo bude :lol: manžel není doma a přijede zítra, tak ho chci řízečkem překvapit :D

Ten můj přijede dnes večer a poručil si kuřecí polívku. Jak strašně mě to vaření vyčerpá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 17:13

@Katy75 jéé, to jsem ráda, také jsem v kanclu (sice ve 4.patře bez výtahu)…ráda bych v práci vydržela také co nejdéle…to jsi mě potěšila… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 17:18
@LucíkF28 píše:
@Katy75 jéé, to jsem ráda, také jsem v kanclu (sice ve 4.patře bez výtahu)…ráda bych v práci vydržela také co nejdéle…to jsi mě potěšila… :kytka:

Rádo se stalo :hug: Nikde není napsáno, že musíš 4 patra vyšlápnout naráz. Ke konci asi budeš funět jak sentinel až se nahoru doplazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 17:22

To jo…kolegyně ze třetího patra chodila na etapy až do 8. měsíce… :D

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 17:24
@LucíkF28 píše:
To jo…kolegyně ze třetího patra chodila na etapy až do 8. měsíce… :D

A taky to jde. Ale jak říkám, záleží jak se budeš cítit a jak na tom bude špuntík. Pokud bude vše v pořádku, tak nevidím důvod zůstávat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 17:29

@Katy75 určitě, prcek na prvním místě…když budu muset být doma, tak budu…ale jinak taky nevidím důvod…

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 17:35
@LucíkF28 píše:
@Katy75 určitě, prcek na prvním místě…když budu muset být doma, tak budu…ale jinak taky nevidím důvod…

Já bych se doma zbláznila. Všechno si připravíš, nachystáš a pak co? Pak se nudíš, protože vše je hotové a chodíš pak od okna k oknu. To není nic pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.12 17:36
@LucíkF28 píše:
@Katy75 určitě, prcek na prvním místě…když budu muset být doma, tak budu…ale jinak taky nevidím důvod…

Chci se zeptat. Kam jezdíš na IVF? Do Plzně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí