Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 píše:
@Kecovka musíííí
Ahoj a ty jdeš v říjnu tak už to máš za sebou, nebo teprve budeš píchat injekce? Držím palečky. ![]()
@katerinkaaa jsem to dnes nevydržela a udělala TT…je tam slabá čárka …duch..
tak nevím, jestli je to ještě po pregnylu nebo jestli se něco rýsuje:)dnes jsem 9. den po ET…
@lulu123 no tak to je paráda
,pregnyl by to už být neměl, drž se a potichounku gratuluji
já chci zkusit test někdy během týdne no uvidíme
tak se nám tady těhu začínají pěkně rozrůstat to je paráda ![]()
Příspěvek upraven 28.10.12 v 10:19
@lulu123 taky tiše gratuluji ![]()
holky ještě se vám zeptám, zhruba jaký den stimulace už jste cítily vaječníky? - jako, že jste cítily, že už tam něco roste?
@domca1221
No já to furt necítim, jsem 5.. den Gonalu..a nic…
@domca1221 píše:
@lulu123 taky tiše gratuluji
holky ještě se vám zeptám, zhruba jaký den stimulace už jste cítily vaječníky? - jako, že jste cítily, že už tam něco roste?
Ahoj já to necítila vůbec, a vždy mi odebrali 8-9 vajíček.
@Adela-in píše:
@domca1221
No já to furt necítim, jsem 5.. den Gonalu..a nic…
ahojky, já je také nikdy necítila, hlavně se nestresuj vše bude OK ![]()
@Adela-in já taky nic necítila- akorát ten osmej den byl ultrazvuk dost nepříjemnej
@soninečka píše:
@Adela-in já taky nic necítila- akorát ten osmej den byl ultrazvuk dost nepříjemnej
Jesli se může zeptat jak to u tebe dopadlo? A kam jsi chodila na kliniku… ![]()
Jdu na UTZ zítra…doufám, že reaguju, je to moje první stimulace, krom clostíku..Snažím se být v klidu, kdysžtak se zvýší dávka, je čas…bla a bla..
@Kecovka chodím do sanusu v pardubicích- hlavně to mám 5 minut pěšky- no nedopadlo… takže to budem opakovat nejspíš v lednu…jen teď jak se mi asi srovnávají hormony mám už třetí den příšernou migrénu- nejspíš brzy praštím hlavou o zeď…hlavně buďte všichni v klidu- já si pohody moc neužila- nejdříve nás doktor vystrašil, že má přítel náznaky žloutenky B, pak zase u něho další špatný jaterní testy a cholesterol - no byla jsem z toho tak hotová, že se ani nedivím, že se to prostě nepovedlo… ale příště to výjde ![]()
@Adela-in píše:
Jdu na UTZ zítra…doufám, že reaguju, je to moje první stimulace, krom clostíku..Snažím se být v klidu, kdysžtak se zvýší dávka, je čas…bla a bla..
budu držet pěstičky aby rostli pěkně ![]()
@domca1221 píše:
@lulu123 taky tiše gratuluji
No mě vaječníky bolely dost při stimulaci, ale nevím přesně který den to začalo, ale myslim že tak 4-5…a píchalo mě v nich faakt hodně..a měla jsem 18 vajec..
Tak já taky nic necítím, proto se ptám, tak to asi tak má být ![]()