Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
@katerinkaaa zkoušela jsem se zaregistrovat, ale nejde mi to…nevíš, jak na to? Když tam zadám svůj nick, píše to, že už ho někdo používá…já že joco s tím?
to myslím, že ne…zkus trochu změnit svůj nick
@katerinkaaa: já vim, že se chodí na hcg ale řikala jsem si, že to vezmou třeba až při UTZ..nebudu zatim radši plašit:)no uvidim, jak to bude vypadat a co mi řeknou v caru…
@lulu123 já fakt nevím
když už jsem se rozhodla pro dvě, tak asi dvě ![]()
@katerinkaaa píše:
@lulu123 a kdy tam půjdeš?
to mě objednaji, až tam budu volat…takže nevim..teda jestli to vyjde..nechci to zakřiknout
holky, zatim se mějte, přeju pěkný večer, jdu žehlit a zítra do práce…bleee ![]()
@Macinaz děkuju…je to teprve začátek, hlavně aby se dál vyvíjelo a bylo v pořádku…
jak je tobě?
@katerinkaaa já jsem na nemocenské a budu až do UZ…pak uvidím podle situace, pokud bude vše OK, chtěla bych do práce, jsem v kanclu, tak nic náročné pro mimi
a ty?
@katerinkaaa píše:
@lulu123 já fakt nevímkdyž už jsem se rozhodla pro dvě, tak asi dvě
tak to držím palec ať jsou dvě… ![]()
@LucíkF28 píše:
@katerinkaaa já jsem na nemocenské a budu až do UZ…pak uvidím podle situace, pokud bude vše OK, chtěla bych do práce, jsem v kanclu, tak nic náročné pro mimia ty?
chodím normálně do práce, dokud to půjde, tak budu chodit dál
@LucíkF28 píše:
@Macinaz děkuju…je to teprve začátek, hlavně aby se dál vyvíjelo a bylo v pořádku…jak je tobě?
jj to je pravda, ale určitě vše bude v pořádku ![]()
já zatím nic nevím jsem teprve 6 den po ET a v podbříšku mě nějak nebolí, jenom mi občas přijde že mi tvrdne, ale nic k tomu nepřisuzuju, nevím ale začínám mít nějakej divnej strach ![]()