Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
Jsou krásní…obajak si vložila fotky? Poslala bych ti fotku Žolíčka…
když píšeš normálně vzkaz, tak v pravo hned nad rámečkem máš přidat fotku, ale nevím, jestli se to tobě ukazuje, když nejsi zaregistrovaná
Úžasný hafík
takovej správňáckej
mě se pomalu líbí každý hafík ![]()
@Macinaz Tak to asi ještě počkej, já měla zavedené 5ti denní embrio
No za chvilku půjdu baštit a pro prďolína do školky a pak zas bude veselo ![]()
@Dáda774 já si také myslím i když zkusit můžu, ale jinak si z toho nic nedělat, je prostě ještě brzy
uvidím jak mě to bude hlodat zítra ráno ![]()
Tak já pro dnešek mizím, jdu jíst a do školky, asi budu až zítra, tak hlavně toho moc nenapovídejte ať nemusím moc dočítat
![]()
přeji pěkný den i když je venku brrrrrrr
![]()
@Ibisek4 píše:
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se chystá v říjnu na IVF?
Ahoj jak jsi dopadla v Caru?
Tak jsem byla na utz folikulů 6. den stimulace..jsou tam..v jednom 7 ve druhém asi 4… Ode dneška Gonal 187,5 a k tomu Cetrotide…Takže čekám na zkušenosti..cetrotide mám nově…A v sobotu asi odběr…
@Adela-in při první IVF jsem měla kombinaci gonal a cetrotide…jak se ti líbil Pronatal v Praze? 7 a 4 to e pěkné… ![]()
@LucíkF28 píše:
@Adela-in při první IVF jsem měla kombinaci gonal a cetrotide…jak se ti líbil Pronatal v Praze? 7 a 4 to e pěkné…
Já tam ještě nebyla…chodim v ČB, jen na odběr a transfer se jede do Práglu..Jak jsi na tu kombinaci reagovala?
@Adela-in po aplikaci cetrotide to chvíli štípalo a tak na 15 minut se mi kolem vpichu udělal červený flek, ale jinak bylo vše OK…