Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lucíku to je paráda, takže také lehounce a potichounku gratuluji ať je vše v pořádku ![]()
@LucíkF28 píše:
Holky, já to nevydržela a test si udělala…je tam slabá čárkaúplně se klepu…nemůžu tomu uvěřit
Ty jo, Lucíku, supeeeerrr:)Mám fakt radost
Jinak z toho začínám být nervózní, zítra zkusím ráno testnout a doufám, že už bude silnější, protože ta dneska je fakt slabounká, ale vyskočila v limitu a prostě tam je..jsou to ale nervy:( a docela dost mě dneska píchá v podříšku, tak doufám, e to bude ok..
@lulu123 píše:
Ty jo, Lucíku, supeeeerrr:)Mám fakt radostJinak z toho začínám být nervózní, zítra zkusím ráno testnout a doufám, že už bude silnější, protože ta dneska je fakt slabounká, ale vyskočila v limitu a prostě tam je..jsou to ale nervy:( a docela dost mě dneska píchá v podříšku, tak doufám, e to bude ok..
Lulu123 Gratulace největší a at to dopadne vše ok.Kde jsi byla na IVF mne to čeká po vánocích také…
@lulu123 píše:¨
Ty jo, Lucíku, supeeeerrr:)Mám fakt radostJinak z toho začínám být nervózní, zítra zkusím ráno testnout a doufám, že už bude silnější, protože ta dneska je fakt slabounká, ale vyskočila v limitu a prostě tam je..jsou to ale nervy:( a docela dost mě dneska píchá v podříšku, tak doufám, e to bude ok..
Ahoj lucíku, gratuluji k druhé čárce.
a hlavně ať sílí. Jinak nechceš se zaregistrovat?
@Kecovka: Byla jsem na IVF u Apolináře..jsou tam všichni zlatí, jsem moc spokojená…Předtím jsem byla 1× na inseminaci, ale to nedopadlo - po rozmražení hooodně špatný spermiogram…ty chodíš kam?
@katerinkaaa: no test jsem úplně z 1. ranní nedělala..byla jsem asi v 7, ale to jsem ještě na půl chrupala, takže test asi po 9…jinak s krví nevim, to se běžně chodí? Mě v CARu ohledně krve nic neříkali..řekli 14. den po ET udělat test a volat výsledek, pokud bude pozitivní, že objednají na UTZ..tak nevim, co krev:))
Jojo, zaregistruju se
já si ten test dělala tak kolem 15h a čárka byla vidět zřetelně…6.11. mám volat a objednat se na 13.11. na UZ…Chodím do Pronatalu v Praze… ![]()
Lulu…ale neboj, hladina hormonu je hodně individuální, někdo má více někdo méně…určitě je ta slabounká čárka prcek ![]()
No uvidíme zítra ráno, co se tam vyklube:)jsem hrozná, že jsem nevydržela…ale už to faaakt nešlo ![]()
@katerinkaaa zkoušela jsem se zaregistrovat, ale nejde mi to…nevíš, jak na to? Když tam zadám svůj nick, píše to, že už ho někdo používá…já že jo
co s tím?
@lulu123 já si ho nechtěla dělat, ale když sis ho udělala ty a ještě s čárkou, tak jsem neodolala…
určitě dej zítra vědět… ![]()
@lulu123 udělej si test z ranní moče, je nezředěná a půjde krásně vidět, uvidíš
na krev se chodí na hcg, mě tak sice neříkali, ale jsem zvědavá kolik bude hladina hcg.
jinak mi taky říkali, at si udělám po 14 dnech test a pak zavolám. krev by ti měli vzít přímo v caru, jenže já to mám přes sto km a nechce se mi tam jet, když nepůjde ještě nic vidět, tak bych tam chtěla jet tak za 14 dní, at už vidím i srdíčko. holky a já jsem ještě strašně zvědavá, jestli bude jedno nebo dvě ![]()
Děkuju holky, hlavně to nezakřiknout…