IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
28.10.12 14:44

Děkuju holky, hlavně to nezakřiknout…

• Citovat
  • Upravit
1637
28.10.12 15:59

Lucíku to je paráda, takže také lehounce a potichounku gratuluji ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.10.12 17:05
@LucíkF28 píše:
Holky, já to nevydržela a test si udělala…je tam slabá čárka :dance: úplně se klepu…nemůžu tomu uvěřit

Ty jo, Lucíku, supeeeerrr:)Mám fakt radost :palec: Jinak z toho začínám být nervózní, zítra zkusím ráno testnout a doufám, že už bude silnější, protože ta dneska je fakt slabounká, ale vyskočila v limitu a prostě tam je..jsou to ale nervy:( a docela dost mě dneska píchá v podříšku, tak doufám, e to bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.10.12 17:50
@lulu123 píše:
Ty jo, Lucíku, supeeeerrr:)Mám fakt radost :palec: Jinak z toho začínám být nervózní, zítra zkusím ráno testnout a doufám, že už bude silnější, protože ta dneska je fakt slabounká, ale vyskočila v limitu a prostě tam je..jsou to ale nervy:( a docela dost mě dneska píchá v podříšku, tak doufám, e to bude ok..

Lulu123 Gratulace největší a at to dopadne vše ok.Kde jsi byla na IVF mne to čeká po vánocích také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
28.10.12 17:56

@Vendula83 nestresuj, já měla jenom dvě vajíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
28.10.12 18:10
@lulu123 píše:
Ty jo, Lucíku, supeeeerrr:)Mám fakt radost :palec: Jinak z toho začínám být nervózní, zítra zkusím ráno testnout a doufám, že už bude silnější, protože ta dneska je fakt slabounká, ale vyskočila v limitu a prostě tam je..jsou to ale nervy:( a docela dost mě dneska píchá v podříšku, tak doufám, e to bude ok..
¨
Lulu, však je teprve 9.den, tak nemůžeš čekat, že bude silná jak kontrolní. uvidíš, že se bude zlepšovat. Děláš si test z ranní moči? kdy se chystáš na krev? já možná zajdu v úterý, to budu 12.den po ET.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
28.10.12 18:13

Ahoj lucíku, gratuluji k druhé čárce. :) a hlavně ať sílí. Jinak nechceš se zaregistrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.10.12 18:37

@Kecovka: Byla jsem na IVF u Apolináře..jsou tam všichni zlatí, jsem moc spokojená…Předtím jsem byla 1× na inseminaci, ale to nedopadlo - po rozmražení hooodně špatný spermiogram…ty chodíš kam?
@katerinkaaa: no test jsem úplně z 1. ranní nedělala..byla jsem asi v 7, ale to jsem ještě na půl chrupala, takže test asi po 9…jinak s krví nevim, to se běžně chodí? Mě v CARu ohledně krve nic neříkali..řekli 14. den po ET udělat test a volat výsledek, pokud bude pozitivní, že objednají na UTZ..tak nevim, co krev:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
28.10.12 18:42

Jojo, zaregistruju se :D já si ten test dělala tak kolem 15h a čárka byla vidět zřetelně…6.11. mám volat a objednat se na 13.11. na UZ…Chodím do Pronatalu v Praze… :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
28.10.12 18:43

Lulu…ale neboj, hladina hormonu je hodně individuální, někdo má více někdo méně…určitě je ta slabounká čárka prcek ;)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
28.10.12 18:45

@lulu123 a břicho mě také pořád pobolívá…asi je to normální…

• Citovat
  • Upravit
417
28.10.12 18:48

No uvidíme zítra ráno, co se tam vyklube:)jsem hrozná, že jsem nevydržela…ale už to faaakt nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
28.10.12 18:51

@katerinkaaa zkoušela jsem se zaregistrovat, ale nejde mi to…nevíš, jak na to? Když tam zadám svůj nick, píše to, že už ho někdo používá…já že jo :mrgreen: co s tím?

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
28.10.12 18:52

@lulu123 já si ho nechtěla dělat, ale když sis ho udělala ty a ještě s čárkou, tak jsem neodolala… :lol: určitě dej zítra vědět… ;)

• Citovat
  • Upravit
3605
28.10.12 18:53

@lulu123 udělej si test z ranní moče, je nezředěná a půjde krásně vidět, uvidíš :) na krev se chodí na hcg, mě tak sice neříkali, ale jsem zvědavá kolik bude hladina hcg. :) jinak mi taky říkali, at si udělám po 14 dnech test a pak zavolám. krev by ti měli vzít přímo v caru, jenže já to mám přes sto km a nechce se mi tam jet, když nepůjde ještě nic vidět, tak bych tam chtěla jet tak za 14 dní, at už vidím i srdíčko. holky a já jsem ještě strašně zvědavá, jestli bude jedno nebo dvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí