Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 ¨nevim to presne ale neco kolem 200 za 4 baleni, myslim
@Vendula83 píše:
@Ibisek4 ¨nevim to presne ale neco kolem 200 za 4 baleni, myslim
Tak nějak to bude, já měla 6 balení a doplácela jsem nějak 300
@Schnapi děkuji, ptám se prtotože mě sestra v Car říkala, že jsou u toho vysoké doplatky, tak jsem musela píchat injekce. Tak nevím ![]()
Lulu…gratuluju
já ještě odvahu nemám…jsem dnes taky 9. den, ale nějak jsem ráno neměla odvahu na test, ale třeba zítra ráno…
Jinak já jsem po zahájení stimulace hned cítila tlak v podbřišku, vždy dopoledne, injekce jsem si píchala v 9 večer…dr. pak říkal, že ty tlaky jsou právě očekávaná odezva vaječníků, že pracují jak mají…
Holky, pijete kafe? pamatuju si, že se mě jednou gyndák ptel před odběrem, jestli jsem neměla kafe..myslim, že to bylo před hormonálním profilem..tuším, že kafe dělá něco s hladino LH..nemáte někdo víc informací a zkušeností? Jednu dobu jsem kafe teda vůbec nepila, pak jsem začala zase, ale ted si říkám, jestli je to dobrý před ivf..
No já piju hodně kafe, ale je pravda, že teď si dám max. dvě denně a nebo si dávám bez kofeinu - ale nemyslím, si že by to mělo až takový vliv, někde jsem četla, že je dobrý pít grepovej džus a jíst chilli papričky
Holky, já to nevydržela a test si udělala…je tam slabá čárka
úplně se klepu…nemůžu tomu uvěřit
@LucíkF28 píše:
Holky, já to nevydržela a test si udělala…je tam slabá čárkaúplně se klepu…nemůžu tomu uvěřit
jéé tak to ti moc přeju, drží palce ![]()
@LucíkF28 píše:
Holky, já to nevydržela a test si udělala…je tam slabá čárkaúplně se klepu…nemůžu tomu uvěřit
Tak to gratuluju, hmm, když je čárka i talhle odpoledne..jaká bude asi ráno:-)
každý úspěch druhé, je krok dopředu i pro nás.. ![]()
Je to fakt úžasný…
úplně se mi rozklepaly ruce…LULU mi dodala odvahu si udělat testík…holky, není to beznadějný a zázraky se dějí…moc vám všem držím palce, aby vám to taky vyšlo… ![]()
@LucíkF28 píše:
jeee tak moc gratuluju… ![]()