Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 píše:
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se chystá v říjnu na IVF?
Já chci jít v lednu 2012
@LucíkF28 píše:
Koukám, že Pronatal je populární…taky do něj chodím v Praze…určitě se zadaří, věřte tomu…
Myslím že poku se to podaří tak chválí kliniku…
Ahoj holky, to máme ale počassí, co? bleee, chci aspoň jedem den sluníčko…
Katko, mooc gratuluji a tiše závidím adoufám, že mi to taky vyšlo:)
Adela-in, já taky nepřibrala ani deko, dokonce mám i asi jedno kilčo dole:)ale váhy jsem se taky bála a je to ok tak nestresuj ![]()
Lucíku, já už začínám být pěkně nervní, ale na test taky nemám odvahu…a začíná mě bolet břicho, takže se bojim MS ![]()
@lulu123 píše:Ahoj to bude v poho…
Ahoj holky, to máme ale počassí, co? bleee, chci aspoň jedem den sluníčko…
Katko, mooc gratuluji a tiše závidím adoufám, že mi to taky vyšlo:)
Adela-in, já taky nepřibrala ani deko, dokonce mám i asi jedno kilčo dole:)ale váhy jsem se taky bála a je to ok tak nestresuj
Lucíku, já už začínám být pěkně nervní, ale na test taky nemám odvahu…a začíná mě bolet břicho, takže se bojim MS
@lulu123 bolest břicha může znamenat, že se roztahují děložní vazy…ještě to nevzdávej ![]()
Lucík: a jak je tobě, pozoruješ něco? Nevim jestli vydržim s testem až do příští soboty ![]()
@lulu123 no, od pátku mám teplotu kolem 37,4 stupňů…včera jsem měla divnou pachuť v puse…dnes mě pobolívá břicho, ale jinak se cítím fajn…test nevím, kdy si udělám…nemám odvahu, ještě nejsem připravená na přídný neúspěch
@LucíkF28 píše:
@domca1221 taky mě zlobí vajíčka, mám jich na svůj věk taky méně a ještě ke všemu nedozrávají, takže nejsou schopná přirozeného oplození a ještě k tomu beru léky na štítnou žlázu…
Ahoj mne to čéka v lednu také. Už mám tři IVF za sebou tak věřím tomu že to výjde na čtvrtý pokus… ![]()
Koukám, že Pronatal je populární…taky do něj chodím v Praze…
určitě se zadaří, věřte tomu…