Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katy75 do Pronatalu do Prahy…bydlíme v okrese Praha-západ…ale nelíbí se nám do tady…chtěli bychom se vrátit zpět do Klatov…
@LucíkF28 píše:
To mi povídej…jsem doma už 2.týden a je to na palici…bydlíme na vesnici, do které jsme se přistěhovali, mám tu jen jednu kamarádku…jsem tu jako kůl v plotě…v práci sice trávím většinu dne, ale aspoň není člověk sám…
My jsme se do Tlučný taky přistěhovali. Taky se tu cítím jako kůl v plotě. Připadám si tu jak sto let za opicema. Dřív jsme bydleli v Plzni.
Přesně tak, v práci nejsi sama a máš aspoň s kým prohodit pár slov.
Musím se teď odmlčet. Koupání a krmení dravé zvěře. Pak se zase ozvu. Tak zatím ![]()
Ahojky
vy jste toho teda dneska nakecaly
já si dneska dělala těhotenský test a už tam jsou dvě čárky
mám radost a vůbec tomu nemůžu uvěřit.
@Katy75 kdy jsi měla ty dvě čárky? ![]()
@katerinkaaa ze srdce blahopřeji. Já jsem měla 2 čárky 12 dní po zavedení embryí. Udělala jsem si test a bála se na něj kouknout. Asi 10 minut jsem pobíhala kolemkoukolem a sbírala odvahu.
@Katy75 já si ho zašla koupit v práci… už jsem to nemohla vydržet
a čárka vyskočila než jsem si na záchodě oblíkla kalhoty
doufám, že to bude ok… ![]()
@katerinkaaa tak to byla rychlost
Samozřejmě, že to bude ok. Jak jinak. Stačí, když se budeš opatrovat a špuntíka taky ![]()
@katerinkaaa moc blahopřeju
to je skvělá zpráva po ránu…já jsem dnes 8. den, ale na testík ještě nemám odvahu, ještě počkám…
Tyjo, to se tak vleče…teprv 4. Gonal, v pondělí UTZ folikulů a pak zase min. týden…Kdo to má vydržet..no a pak…ani nechci pomyslet ![]()
Piju kontryhelový čaj, máte někdo zkušenost? Ale to je tak celkově jediná zábava, pít ten čaj, jinak vrůstám do gauče..Hlavně nežrat!!!Furt si říkám, hlavně nežrat…
Tak s kontryhelovým čajem zkušenost nemám…
mysli pozitivně, pak to bude takový fofr, že se nezastavíš
já byla v pá na UZ a hned v ne punkce a v pá ET…
neboj, vše dopadne dobře… ![]()
Takhle rychlý to bylo? Hm, uvidim, ale mám si píchat předběžně 12-15 dní..takže nepočítám, že by se to v pondělí nějak změnilo..ale vlastně je mi to fuk..Jsem doma, nic nemusim..Jen dojet do té Prahy..to bude stres..ale snad to nějak dopadne..
Poprvé jsem také měla gonal, také jsem si ho píchala cca 11 dní, ale nereagovala jsem dobře…teď jsem měla jiné léky. 14 dní jsem si stříkala do nosu Synarel a pak 8 dní injekčně menopur a odezva byla perfektní…
poprvé je to spíš takový hokus pokus, protože se neví, jak budeš reagovat…vlastně jsem se stimulovat tak 3 týdny…uteklo to rychle, chodila jsem do práce, takže to byl takový spíš rituál na konci dne
neboj, třeba ti gonal sednul ![]()
To je strašný, člověk si připadá jako pokusnej králík. Já měla poprve gonal asi deset dní… Ale to je asi individuální. Mám cyklus 24 dní… S kontryhelem mám docela fajn zkušenosti- Pila sem ho loni asi dva týdny a hned sem otěhotněla… Ted ho sice taky piju ale nic… Jen už nemám ty příšerné stavy před menses. Jen jsem ráda, že sem brala antikocepci jen jeden měsíc- podle toho co tady všude čtu- to je takový svinstvo… zlatej prezervativ
To mi povídej…jsem doma už 2.týden a je to na palici…
bydlíme na vesnici, do které jsme se přistěhovali, mám tu jen jednu kamarádku…jsem tu jako kůl v plotě…v práci sice trávím většinu dne, ale aspoň není člověk sám…