IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
26.10.12 17:38

To mi povídej…jsem doma už 2.týden a je to na palici… :zed: bydlíme na vesnici, do které jsme se přistěhovali, mám tu jen jednu kamarádku…jsem tu jako kůl v plotě…v práci sice trávím většinu dne, ale aspoň není člověk sám…

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
26.10.12 17:39

@Katy75 do Pronatalu do Prahy…bydlíme v okrese Praha-západ…ale nelíbí se nám do tady…chtěli bychom se vrátit zpět do Klatov…

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 17:50
@LucíkF28 píše:
To mi povídej…jsem doma už 2.týden a je to na palici… :zed: bydlíme na vesnici, do které jsme se přistěhovali, mám tu jen jednu kamarádku…jsem tu jako kůl v plotě…v práci sice trávím většinu dne, ale aspoň není člověk sám…

My jsme se do Tlučný taky přistěhovali. Taky se tu cítím jako kůl v plotě. Připadám si tu jak sto let za opicema. Dřív jsme bydleli v Plzni.
Přesně tak, v práci nejsi sama a máš aspoň s kým prohodit pár slov.
Musím se teď odmlčet. Koupání a krmení dravé zvěře. Pak se zase ozvu. Tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 17:56

Tak hezky koupejte…papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 19:15

Jsem zpět :pankac:
Vykoupáno, najezeno a teď už jenom aby usnuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
26.10.12 20:32

Ahojky :) vy jste toho teda dneska nakecaly :) já si dneska dělala těhotenský test a už tam jsou dvě čárky :) mám radost a vůbec tomu nemůžu uvěřit. :potlesk: @Katy75 kdy jsi měla ty dvě čárky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.12 20:57

@katerinkaaa ze srdce blahopřeji. Já jsem měla 2 čárky 12 dní po zavedení embryí. Udělala jsem si test a bála se na něj kouknout. Asi 10 minut jsem pobíhala kolemkoukolem a sbírala odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
26.10.12 21:01

@Katy75 já si ho zašla koupit v práci… už jsem to nemohla vydržet :) a čárka vyskočila než jsem si na záchodě oblíkla kalhoty :) doufám, že to bude ok… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.12 21:04

@katerinkaaa tak to byla rychlost :lol: Samozřejmě, že to bude ok. Jak jinak. Stačí, když se budeš opatrovat a špuntíka taky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
27.10.12 09:46

@katerinkaaa moc blahopřeju :potlesk: to je skvělá zpráva po ránu…já jsem dnes 8. den, ale na testík ještě nemám odvahu, ještě počkám…

• Citovat
  • Upravit
520
27.10.12 09:51

Tyjo, to se tak vleče…teprv 4. Gonal, v pondělí UTZ folikulů a pak zase min. týden…Kdo to má vydržet..no a pak…ani nechci pomyslet :zed:
Piju kontryhelový čaj, máte někdo zkušenost? Ale to je tak celkově jediná zábava, pít ten čaj, jinak vrůstám do gauče..Hlavně nežrat!!!Furt si říkám, hlavně nežrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
27.10.12 09:56

Tak s kontryhelovým čajem zkušenost nemám… :nevim: mysli pozitivně, pak to bude takový fofr, že se nezastavíš :) já byla v pá na UZ a hned v ne punkce a v pá ET… :) neboj, vše dopadne dobře… ;)

• Citovat
  • Upravit
520
27.10.12 09:59

Takhle rychlý to bylo? Hm, uvidim, ale mám si píchat předběžně 12-15 dní..takže nepočítám, že by se to v pondělí nějak změnilo..ale vlastně je mi to fuk..Jsem doma, nic nemusim..Jen dojet do té Prahy..to bude stres..ale snad to nějak dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
27.10.12 10:06

Poprvé jsem také měla gonal, také jsem si ho píchala cca 11 dní, ale nereagovala jsem dobře…teď jsem měla jiné léky. 14 dní jsem si stříkala do nosu Synarel a pak 8 dní injekčně menopur a odezva byla perfektní… :lol: poprvé je to spíš takový hokus pokus, protože se neví, jak budeš reagovat…vlastně jsem se stimulovat tak 3 týdny…uteklo to rychle, chodila jsem do práce, takže to byl takový spíš rituál na konci dne :) neboj, třeba ti gonal sednul ;)

• Citovat
  • Upravit
53
27.10.12 10:25

To je strašný, člověk si připadá jako pokusnej králík. Já měla poprve gonal asi deset dní… Ale to je asi individuální. Mám cyklus 24 dní… S kontryhelem mám docela fajn zkušenosti- Pila sem ho loni asi dva týdny a hned sem otěhotněla… Ted ho sice taky piju ale nic… Jen už nemám ty příšerné stavy před menses. Jen jsem ráda, že sem brala antikocepci jen jeden měsíc- podle toho co tady všude čtu- to je takový svinstvo… zlatej prezervativ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí