IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
26.10.12 11:15

@Macinaz máš toho hodně za sebou… :( ale jsem ráda, že máš doma už jednoho broučka…budu moc držet palečky, aby mu přibyl sourozenec… ;) sousedky kamarádka otěhotněla až na 8.pokus…tohle mě děsí, že to může trvat takhle dlouho…musí to být hrozné absolvovat tolik pokusů… :?

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 11:21
@LucíkF28 píše:
@Macinaz máš toho hodně za sebou… :( ale jsem ráda, že máš doma už jednoho broučka…budu moc držet palečky, aby mu přibyl sourozenec… ;) sousedky kamarádka otěhotněla až na 8.pokus…tohle mě děsí, že to může trvat takhle dlouho…musí to být hrozné absolvovat tolik pokusů… :?

je to hrozné, ale je dobré se nevzdávat a ono to přijde uvidíš, třeba už za 9 měsíců :D
já jsem na něm dost závislá, teď ho mám doma a hrajeme si, takže mě ve všem drží nad vodou a kdyby se to nepovedlo, tak ho tady mám a to je pro mě nejdůležitější
už teď je to rozmazlánek, sice si pobrečím, ale bolet to díky jeho lumpárnám přestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.10.12 11:21
@LucíkF28 píše:
@Macinaz máš toho hodně za sebou… :( ale jsem ráda, že máš doma už jednoho broučka…budu moc držet palečky, aby mu přibyl sourozenec… ;) sousedky kamarádka otěhotněla až na 8.pokus…tohle mě děsí, že to může trvat takhle dlouho…musí to být hrozné absolvovat tolik pokusů… :?

já si tohle vůbec nedokážu představit a ani nechci. Sem vyřízená i po tom prvním neúspěchu. A tak si říkám, přej a bude ti přáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 11:24

@soninečka já jsem také vždy byla vyřízená, bulela jsem nad každým novým kočárkem co se u nás objevil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 11:25

@Macinaz a kolik je malýmu? :)

• Citovat
  • Upravit
53
26.10.12 11:26

@Macinaz Hm to mi tak ani nevadí- skoro každýmu miminko přeju z celého srdce- až na pár vyjímek a to snad ani nebudu komentovat, protože bych se příšerně rozčílila a napsala něco co by mě moc mrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 11:29

@soninečka to jo, je to hodně velký zklamání…já vždy obrečím, když slyším v TV jak zase nějaká husa odložila novorozeně…příroda dokáže být nespravedlivá, někomu dát i když nechce a my se můžeme rozkrájet a nic…

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
26.10.12 11:30

Ale musíme myslet pozitivně… :mrgreen: budeme všechny maminy ;)

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 11:34

Malému je 5let a všem nám to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.10.12 11:38

Uritě se nám to všem podaří… Já si teď asi jako jediná přeju jen ty měsíčky. Je mi blbě, bolí mně snad celej člověk od hlavy až k patě a nikde nic. Chjo- to je den… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 11:56

Neboj dostaví se…u mě po prvním pokusu přišly 8. den po ET, byly hodně silné a dlouhé…už jsem věděla, jak dopadne test…jen doufám, že teď to bude jiné, páč 8. den je zítra… :) a za jak dlouho půjdeš na další stimulaci? já šla po dvou měsících…

• Citovat
  • Upravit
53
26.10.12 12:03

Objednám nás na konzultaci až po měsíčkách… TAkže tak v lednu- dřív to nevidím… hlavně bude asi drahoušek doma a já budu mít v práci méně frmolu. Jen jsem se těšila, že další vánoce už v kauflandu nezažiju… Už ted mi je zle při představě příštího týdne a určitě budu mít tak 4 noční :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 12:16

To jo… tělo si potřebuje odpočinout…injekce jsou fakt záhul…to máš docela fyzicky náročnou práci, viď?

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
26.10.12 12:17

Nemáte někdo zkušenosti s teplotou? Už od včerejška mám zvýšenou teplotu…

• Citovat
  • Upravit
654
26.10.12 12:51

Holky ani nevíte jak moc vám to všem ze srdce přeju. Při pročítání této diskuze si říkám, že jsem měla obrovitánský štěstí, že vše vyšlo hned na 1. pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí