Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
@Macinaz máš toho hodně za sebou…ale jsem ráda, že máš doma už jednoho broučka…budu moc držet palečky, aby mu přibyl sourozenec…
sousedky kamarádka otěhotněla až na 8.pokus…tohle mě děsí, že to může trvat takhle dlouho…musí to být hrozné absolvovat tolik pokusů…
je to hrozné, ale je dobré se nevzdávat a ono to přijde uvidíš, třeba už za 9 měsíců ![]()
já jsem na něm dost závislá, teď ho mám doma a hrajeme si, takže mě ve všem drží nad vodou a kdyby se to nepovedlo, tak ho tady mám a to je pro mě nejdůležitější
už teď je to rozmazlánek, sice si pobrečím, ale bolet to díky jeho lumpárnám přestane
@LucíkF28 píše:
@Macinaz máš toho hodně za sebou…ale jsem ráda, že máš doma už jednoho broučka…budu moc držet palečky, aby mu přibyl sourozenec…
sousedky kamarádka otěhotněla až na 8.pokus…tohle mě děsí, že to může trvat takhle dlouho…musí to být hrozné absolvovat tolik pokusů…
já si tohle vůbec nedokážu představit a ani nechci. Sem vyřízená i po tom prvním neúspěchu. A tak si říkám, přej a bude ti přáno…
@soninečka já jsem také vždy byla vyřízená, bulela jsem nad každým novým kočárkem co se u nás objevil
@Macinaz Hm to mi tak ani nevadí- skoro každýmu miminko přeju z celého srdce- až na pár vyjímek a to snad ani nebudu komentovat, protože bych se příšerně rozčílila a napsala něco co by mě moc mrzelo
@soninečka to jo, je to hodně velký zklamání…já vždy obrečím, když slyším v TV jak zase nějaká husa odložila novorozeně…příroda dokáže být nespravedlivá, někomu dát i když nechce a my se můžeme rozkrájet a nic…
Uritě se nám to všem podaří… Já si teď asi jako jediná přeju jen ty měsíčky. Je mi blbě, bolí mně snad celej člověk od hlavy až k patě a nikde nic. Chjo- to je den… ![]()
Neboj dostaví se…u mě po prvním pokusu přišly 8. den po ET, byly hodně silné a dlouhé…už jsem věděla, jak dopadne test…jen doufám, že teď to bude jiné, páč 8. den je zítra…
a za jak dlouho půjdeš na další stimulaci? já šla po dvou měsících…
Objednám nás na konzultaci až po měsíčkách… TAkže tak v lednu- dřív to nevidím… hlavně bude asi drahoušek doma a já budu mít v práci méně frmolu. Jen jsem se těšila, že další vánoce už v kauflandu nezažiju… Už ted mi je zle při představě příštího týdne a určitě budu mít tak 4 noční ![]()
To jo… tělo si potřebuje odpočinout…injekce jsou fakt záhul…to máš docela fyzicky náročnou práci, viď?
Nemáte někdo zkušenosti s teplotou? Už od včerejška mám zvýšenou teplotu…
Holky ani nevíte jak moc vám to všem ze srdce přeju. Při pročítání této diskuze si říkám, že jsem měla obrovitánský štěstí, že vše vyšlo hned na 1. pokus.
@Macinaz máš toho hodně za sebou…
ale jsem ráda, že máš doma už jednoho broučka…budu moc držet palečky, aby mu přibyl sourozenec…