Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
@Katy75 to věřím, musí být roztomilá…a máš jedno nebo dvou vaječná?
Dvouvaječná. Nechala jsem si zavést 2 embrya. Na začátku 2. měsíce jsem začala krvácet a v IVF zjistili, že se mi jedno vajíčko rozdělilo. Takže to měla být trojčata. Jenže jsem o to třetí přišla. Nedokázala jsem ho udržet.
Před pár dny jsem jedla jako prokopnutá, ale teď nějak chuť ubývá, ale jím až 5 krát denně…vždycky jsem ráda jedla… ![]()
Tak jsem malinko v klídku poklidila a teď jsem osyřela. Taťulín šel s malím ven, aby se na chvilku proběhl i když je děs zima
@Katy75 tak to je hustý…trojčátka…to by byl asi mazec…myslela jsem si, že když už ti zavedou 5 dnů staré embryo, tak už se nemůže rozdělit…ale koukám, že jo…babička dvojčata měla a prý to jde ob generaci…no to by byl mazec… ![]()
@Katy75 píše:
Vždycky je to andílek, i když zlobí o sto šest. Víš, když se na tebe zasměje, tak nemáš šanci se na něj zlobit
jj je to tak i když zlobí jak čert a když se potom třeba i šibalsky usměje, tak tě zlost přejde, oni si dokážou mamču hodně omotat okolo prstíku
@LucíkF28 píše:
Před pár dny jsem jedla jako prokopnutá, ale teď nějak chuť ubývá, ale jím až 5 krát denně…vždycky jsem ráda jedla…
To dělají trošku i nervy.
@LucíkF28 píše:
Mám takovou divnou chuť v puse a je mi divně od žaludku…pravda je, že teď se cítím úplně jinak než při prvním pokusu…
no vidíš to vypadá nadějně ![]()
@Macinaz přesně, zásah do černého. Jdeš k postýlce naštvaná a stačí když se na tebe podívá a zasměje. Prostě nemáme šanci. Oni ví, jak na nás ![]()
@Macinaz jo, ale zase se nesmím moc poddávat euforii, abych pak o to víc nebulela, když to nevyjde…
Holky mě přestala bolet celkově prsa kolem obvodu, no konečně už bylo od srpna na čase
ale za to začínají být citlivější bradavky, jenže už si pořádně všechny příznaky po 6 letech moc nepamatuji, ani jsem nevěděla že jsem těhu, vůbec nic mi nebylo a pořádně jsem si to těhu užila, takhle bych mohla být těhu furt, pak se mi trošku stýskalo i po bříšku
@LucíkF28 píše:
@Macinaz jo, ale zase se nesmím moc poddávat euforii, abych pak o to víc nebulela, když to nevyjde…
Mysli pozitivně. Proč by to nemělo vyjít?
@LucíkF28 píše:
@Macinaz vánoční úklid?
nééé ten vůbec jenom jsem zametla a dala prát, ten úklid mám za sebou co kdyby to vyšlo, tak abych pak nemusela nic moc dělat, spíš jsem se nemohla dočat dne D tak jsem si krátila čas ![]()
@Katy75 píše:
Mysli pozitivně. Proč by to nemělo vyjít?
jj souhlasím, potizivně myslet je důležité
uvidíš za pár dní