Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
I když jsou dvojkový embrya, nejsou tak kvalitní, tak je taky vyhodí, vím je to hnusný, také si to nedokážu představit, ale asi je to normální ![]()
@LucíkF28 píše:
Dnes jsem týden po ETtest si dělat asi ještě nemá cenu, že? Jsem tak napjatá…škoda že to člověk neví hned, jak to dopadlo…
může se prý i 7den po ET, tak to zítra můžeš zkusit, to je nějaká doba kdy už ten hormón jde do moči, držím pěstičky, ať tam mimís je ![]()
@Macinaz tak já to zkusím…i když na druhou stranu nesmím se stresovat, když bude negativní…to ještě nemusí nic znamenat…děkuju ![]()
Holky tady jsem to našla kopčím ![]()
Do konce 7. dne by mělo být vajíčko bezpečně přichycené v horní části děložní dutiny. Koncem týdne se rovněž začíná produkovat lidský choriový gonadotropin (hCG), hormon, jež je detekovatelný v krvi i moči matky v různých koncentracích po celou dobu těhotenství.
jinak tady je stránka pro více info, je to tam pěkně vše popsané ![]()
https://www.emimino.cz/…tehotenstvi/
@LucíkF28 píše:
@Macinaz tak já to zkusím…i když na druhou stranu nesmím se stresovat, když bude negativní…to ještě nemusí nic znamenat…děkuju
určitě nemusíš, ale něco tam vidět bude
a máš jedno nebo dvě? je nás tady už dost a nějak se v tom přestávám orientovat ![]()
@Macinaz mám jedno…bylo hodně kvalitní, tak tomu s manželem dáváme velkou naději…
holky, mám ještě dotaz…asi jsme ještě neměli, ale ráno to nějak na nás přišlo a pomilovali jsme se, ale opatrně…teď nám trochu výčitky, jestli jsme to tím nepodělali… ![]()
@LucíkF28 píše:
@Macinaz mám jedno…bylo hodně kvalitní, tak tomu s manželem dáváme velkou naději…holky, mám ještě dotaz…asi jsme ještě neměli, ale ráno to nějak na nás přišlo a pomilovali jsme se, ale opatrně…teď nám trochu výčitky, jestli jsme to tím nepodělali…
@LucíkF28 píše:
@Macinaz mám jedno…bylo hodně kvalitní, tak tomu s manželem dáváme velkou naději…holky, mám ještě dotaz…asi jsme ještě neměli, ale ráno to nějak na nás přišlo a pomilovali jsme se, ale opatrně…teď nám trochu výčitky, jestli jsme to tím nepodělali…
Pokud jste byli opatrný, tak se nic nestane. Taky jsme to s mužským nevydrželi ![]()
@Macinaz právě…říkám si, že pokud se zahnízdilo, tak se mu nemůže nic stát…a pokud se neuchytilo, tak je to vlastně jedno…hormony jsou hormony a člověk se neovládá…
při 1.pokusu mi dr. řekl týden bez sexu, teď při 2.už neříkali nic…a ty jsi na tom jak? taky mi to vše splývá… ![]()
@Katy75 jéé, to jsem ráda, že jste na to taky vlítli…
žádná divočina to nebyla…a měli jsme 14. dní půst…bylo to spontánní, nedalo se odolat…
![]()
Já jsem 3 den po ET jednoho mrňouska, tak snad tam je, ale vůbec mi nic není a nic necítím jako minule, no necháme se překvapit
ale testovat mám také strach, minule jsem testila až 11 den po ET ale to byli dvojčátka a test byl pořádná dálnice ![]()
@LucíkF28 píše:
@Macinaz takže už se ti iVF povedlo? A rovnou dvojčátka?
já mám na 5 pokus IVF syna(z dvojčátek),6 pokus dvojčátka, ale 13tt potrat a teď čekám jak to dopadne, tak snad to bude