IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
26.10.12 10:35

I když jsou dvojkový embrya, nejsou tak kvalitní, tak je taky vyhodí, vím je to hnusný, také si to nedokážu představit, ale asi je to normální :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 10:37
@LucíkF28 píše:
Dnes jsem týden po ET :) test si dělat asi ještě nemá cenu, že? Jsem tak napjatá…škoda že to člověk neví hned, jak to dopadlo… 8)

může se prý i 7den po ET, tak to zítra můžeš zkusit, to je nějaká doba kdy už ten hormón jde do moči, držím pěstičky, ať tam mimís je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 10:44

@Macinaz tak já to zkusím…i když na druhou stranu nesmím se stresovat, když bude negativní…to ještě nemusí nic znamenat…děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 10:46

Holky tady jsem to našla kopčím :mrgreen:

Do konce 7. dne by mělo být vajíčko bezpečně přichycené v horní části děložní dutiny. Koncem týdne se rovněž začíná produkovat lidský choriový gonadotropin (hCG), hormon, jež je detekovatelný v krvi i moči matky v různých koncentracích po celou dobu těhotenství.
jinak tady je stránka pro více info, je to tam pěkně vše popsané :dance:
 https://www.emimino.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.10.12 10:47

TAky držím palečky moc moc moc!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.10.12 10:48
@LucíkF28 píše:
@Macinaz tak já to zkusím…i když na druhou stranu nesmím se stresovat, když bude negativní…to ještě nemusí nic znamenat…děkuju :)

určitě nemusíš, ale něco tam vidět bude :) a máš jedno nebo dvě? je nás tady už dost a nějak se v tom přestávám orientovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 10:52

@Macinaz mám jedno…bylo hodně kvalitní, tak tomu s manželem dáváme velkou naději… :) holky, mám ještě dotaz…asi jsme ještě neměli, ale ráno to nějak na nás přišlo a pomilovali jsme se, ale opatrně…teď nám trochu výčitky, jestli jsme to tím nepodělali… :(

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
26.10.12 10:52
@soninečka píše:
TAky držím palečky moc moc moc!!! :andel:

děkuju… :)

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 10:55
@LucíkF28 píše:
@Macinaz mám jedno…bylo hodně kvalitní, tak tomu s manželem dáváme velkou naději… :) holky, mám ještě dotaz…asi jsme ještě neměli, ale ráno to nějak na nás přišlo a pomilovali jsme se, ale opatrně…teď nám trochu výčitky, jestli jsme to tím nepodělali… :(
:nevim: :nevim: :nevim: třeba to ještě k tomu přispělo :D uvidíš bude to dobré a nemysli na to určitě se nic nestalo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.12 10:56
@LucíkF28 píše:
@Macinaz mám jedno…bylo hodně kvalitní, tak tomu s manželem dáváme velkou naději… :) holky, mám ještě dotaz…asi jsme ještě neměli, ale ráno to nějak na nás přišlo a pomilovali jsme se, ale opatrně…teď nám trochu výčitky, jestli jsme to tím nepodělali… :(

Pokud jste byli opatrný, tak se nic nestane. Taky jsme to s mužským nevydrželi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 11:01

@Macinaz právě…říkám si, že pokud se zahnízdilo, tak se mu nemůže nic stát…a pokud se neuchytilo, tak je to vlastně jedno…hormony jsou hormony a člověk se neovládá… :lol: při 1.pokusu mi dr. řekl týden bez sexu, teď při 2.už neříkali nic…a ty jsi na tom jak? taky mi to vše splývá… 8)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
26.10.12 11:03

@Katy75 jéé, to jsem ráda, že jste na to taky vlítli… :) žádná divočina to nebyla…a měli jsme 14. dní půst…bylo to spontánní, nedalo se odolat… :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 11:05

Já jsem 3 den po ET jednoho mrňouska, tak snad tam je, ale vůbec mi nic není a nic necítím jako minule, no necháme se překvapit :roll: ale testovat mám také strach, minule jsem testila až 11 den po ET ale to byli dvojčátka a test byl pořádná dálnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
26.10.12 11:09

@Macinaz takže už se ti iVF povedlo? A rovnou dvojčátka? :D

• Citovat
  • Upravit
1637
26.10.12 11:11
@LucíkF28 píše:
@Macinaz takže už se ti iVF povedlo? A rovnou dvojčátka? :D

já mám na 5 pokus IVF syna(z dvojčátek),6 pokus dvojčátka, ale 13tt potrat a teď čekám jak to dopadne, tak snad to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí