IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
27.10.12 11:47

@domca1221 ale neboj…po druhé stimulaci jsem jich měla 7 jako když střelí :mrgreen: jedno jako druhé a podařilo se jich oplodnit 6 a všechny se vyvinuly do blastocysty s dutinkou… :lol: takže mám ještě 5 v mrazáku, kdyby to teď nevyšlo…neboj, něco z tebe vymáčknou… ;)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
27.10.12 11:51

@domca1221 po první stimulaci jsem měla 4 a pouze jedno embryo, které ale nebylo plně vyvinuté, takže se v děloze už nevyvíjelo…teď jsem na tom lépe…budu moc držet palečky, aby to vyšlo s vlastním vajíčkem…na začátku jsme také uvažovali o darování vajíčka, ale naštěstí zatím není třeba…máme to holky složitý…

• Citovat
  • Upravit
53
27.10.12 11:51
@LucíkF28 píše:
@soninečka aspoň v práci přijdeš na jiné myšlenky… ;)

to jo… a taky tam nejsem sama- je tam se mnou holčina a tý to taky před měsícem nevyšlo- jen se tam nejspíš zničím- zase mě čeká několik metráků denně, které naházím do regálů, nervy se zákazníkama, se zaměstnancema a s ředitelem :cert:
a do toho vánoce a zse ty noční, které mi nedělají vůbec dobře- spím po poslední 24 hodin- ale zase tak moc si nestěžuju- aspoň si tam pokecám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.10.12 11:52

@domca1221
Třeba to tentokrát klapne s vlastníma..ale je to teda stres..jsi na PN? A kam chodíš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
27.10.12 11:54

@Adela-in mně řekli, že mám na svůj mladý věk malé vaječníky, malá a nezralá vajíčka a prý je to autoimunitní a nedá se s tím nic dělat…štítná žláza je také autoimunitní, takže asi mám problém s autoimunitou, což se léčit nedá, jen potlačovat…

• Citovat
  • Upravit
domca1221
27.10.12 11:56

@Adela-in jj v pondělí jsem 6. den. Gonal mam po prvé, před tím jsem měla puregon - po tom gonalu, taky se občas cítím trochu divně, ale nic hrozného, spíše mě štvou ty kila co lezou na horu po těch všech hormonech (ale to je vedlejší) :lol: Jinak proč to tak je, to netuším :nevim:, prostě se to u někoho projeví dřív než je věková hranice, značí to špatná hodnota AMH a FSH, vyloženě vysvětlení z jakého důvodu je to tak brzo, na to odpověď asi nenajdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
520
27.10.12 11:57
@LucíkF28 píše:
@Adela-in mně řekli, že mám na svůj mladý věk malé vaječníky, malá a nezralá vajíčka a prý je to autoimunitní a nedá se s tím nic dělat…štítná žláza je také autoimunitní, takže asi mám problém s autoimunitou, což se léčit nedá, jen potlačovat…

Aha…no tak bereš prednison nebo co? to je dobrý, já mám vaječníky přes celý břicho, plný folikulů, který jen čekat ja hyperstimulák a ty to máš zase přesně naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.10.12 11:59

@domca1221
Z váhy mám hrůzu, každej den se vážim a strašně to řešim, nechci přibrat..Jak se držíš? Myslíš, že se přibírá po gonalu nebo po něčem jinym? Já teda zatim nepřibrala..ale to víš, dá se k tomu pak estrogen a hcg a nevim nevim…Strašně mě to štve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
27.10.12 12:00

@Adela-in v tuhle chvíli jsem na PN a chodím do Pronatalu TPL :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
27.10.12 12:01

@Adela-in nene, beru pouze Letrox na štítnou žlázu, jinak žádné léky naštěstí…

• Citovat
  • Upravit
domca1221
27.10.12 12:06

Každý na to reaguje jinak, ale všechny ty hormony mají vliv na váhu, je fakt, že to řeším, ale na druhou stranu, mimčo strašně chci a udělám proto co bude třeba, raději se smířím s tím, že po porodu budu na sobě muset dřít :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
27.10.12 12:09

Holky, já nepřibrala ani deko…a u mě by to nebylo na škodu, nějaké kilo navíc bych uvítala, kvůli mimču, aby mělo z čeho brát… :)

• Citovat
  • Upravit
520
27.10.12 12:16

@domca1221
Jájsem taky na pn a chodim do Pronatalu v českých budějovicích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
27.10.12 12:21

Jdu smažit řízky, manžel za pár hodin přijede a bude hladovej :) u nás od rána sněží a sněží, nějak brzo, ne? 8o

• Citovat
  • Upravit
domca1221
27.10.12 12:23

@Adela-in obě z pronatalu, stimulaci na den stejně, tak snad nám to přinese štěstí a vyjde nám to :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex