Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@soninečka píše:Já už mám za se sebou 3IVF 2 v Heliosu a 1v Repromedě oba v Brně 4IVF zkusím v Unica Brno a taky jsem vyměnila partnera tak snad to bude už.
@Kecovka chodím do sanusu v pardubicích- hlavně to mám 5 minut pěšky- no nedopadlo… takže to budem opakovat nejspíš v lednu…jen teď jak se mi asi srovnávají hormony mám už třetí den příšernou migrénu- nejspíš brzy praštím hlavou o zeď…hlavně buďte všichni v klidu- já si pohody moc neužila- nejdříve nás doktor vystrašil, že má přítel náznaky žloutenky B, pak zase u něho další špatný jaterní testy a cholesterol - no byla jsem z toho tak hotová, že se ani nedivím, že se to prostě nepovedlo… ale příště to výjde
@domca1221 píše:Ale budeš já jsi dala 5 let pokoj tak jsem taky nato zvědavá.
@lulu123 tak při takovém množství se ani nedivímto já mít určitě nebudu
@lulu123 no pregnyl by už tam být neměl, tak potichoučku gratuluji
udělej si ho ještě zítra, jestli čárka sílí. Já mám radost ![]()
Ahoj holky,
Katerinko a Lulu, gratuluju… já 9. den po ET už taky měla //, takže je to tam ![]()
Domi, já taky při stimulaci nic necítila, snad jen tak pátý či šestý den trochu břicho večer, ale nic hroznýho (žádný bolesti jako třeba při braní Clostilu) a nakonec jsem měla 15 vajíček… takže neboj… ![]()
Holky mam dotaz jsem dnes 6den po ET a mam bloklí krk
myslíte že mužu na to použít tu voltaren náplast? Nebo to mam rači přetrpět
Děkuji
Vcera jsem po OPU 18foliku a z toho 9 vajicek,,pouzijem metodu ICSI,,streda nebo ctvrtek nas ceka ET zitra rano volam co a jak,,,myslite si ze je tu nadej aby se to povedlo?
@Schnapi píše:Gratuluji k mimiskovy…
Ahoj holky,
Katerinko a Lulu, gratuluju… já 9. den po ET už taky měla //, takže je to tam
Domi, já taky při stimulaci nic necítila, snad jen tak pátý či šestý den trochu břicho večer, ale nic hroznýho (žádný bolesti jako třeba při braní Clostilu) a nakonec jsem měla 15 vajíček… takže neboj…
@Anonymní píše:
Holky mam dotaz jsem dnes 6den po ET a mam bloklí krkmyslíte že mužu na to použít tu voltaren náplast? Nebo to mam rači přetrpět
![]()
Děkuji
ja bych si ji asi vzala, ale mozna bych se radeji poradila s svym osetrujicim lekarem ![]()
@Vendula83 píše:
Vcera jsem po OPU 18foliku a z toho 9 vajicek,,pouzijem metodu ICSI,,streda nebo ctvrtek nas ceka ET zitra rano volam co a jak,,,myslite si ze je tu nadej aby se to povedlo?
Určitě, proč by nebyla naděje… my měli taky metodu ICSI a oplodnily všechna vajíčka, pak samozřejmě se ne všechny vyvíjely jak měly, ale to je normální, ža některý odpadnou…
neboj, věř jim bobkům, ten nejsilnější pak půjde k tobě, aby se uchytil
![]()
@Schnapi no jsem zvedava co mi zitra reknou, jinak od vcera si zavadim 2krat denne Utrogestan,,,a musim rict ze chodim hooodne casto na WC myslim na druhou stranu,,,meli jste s tim nekdo taky takove zkusenosti? PS omlouvam se ale nevedla jsem jak to jinak napsat ![]()
@Kecovka Já se teprve pojedu na Ket domluvit, tak ještě nevím, co mi dají za léky a kdy přesně to spácháme ![]()
Taky držím palce a ty začneš stimulovat v prosinci?
Příspěvek upraven 28.10.12 v 12:16
@Vendula83 já měla 10 folíků, 8 vajíček a 5 jich zůstalo, takže šance určitě je. A kolik jsi doplácela za Utrogestan?
@Vendula83 píše:
@Schnapi no jsem zvedava co mi zitra reknou, jinak od vcera si zavadim 2krat denne Utrogestan,,,a musim rict ze chodim hooodne casto na WC myslim na druhou stranu,,,meli jste s tim nekdo taky takove zkusenosti? PS omlouvam se ale nevedla jsem jak to jinak napsat
To je asi individuelní, já na začátku asi taky častěj chodila na velkou, ted to mám naopak obráceně, mám spíš zácpu…
![]()
@lulu123 tak při takovém množství se ani nedivím
to já mít určitě nebudu