IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
domca1221
28.10.12 10:55

@lulu123 tak při takovém množství se ani nedivím :) to já mít určitě nebudu :)

• Citovat
  • Upravit
959
28.10.12 10:55
@soninečka píše:
@Kecovka chodím do sanusu v pardubicích- hlavně to mám 5 minut pěšky- no nedopadlo… takže to budem opakovat nejspíš v lednu…jen teď jak se mi asi srovnávají hormony mám už třetí den příšernou migrénu- nejspíš brzy praštím hlavou o zeď…hlavně buďte všichni v klidu- já si pohody moc neužila- nejdříve nás doktor vystrašil, že má přítel náznaky žloutenky B, pak zase u něho další špatný jaterní testy a cholesterol - no byla jsem z toho tak hotová, že se ani nedivím, že se to prostě nepovedlo… ale příště to výjde :mrgreen:
Já už mám za se sebou 3IVF 2 v Heliosu a 1v Repromedě oba v Brně 4IVF zkusím v Unica Brno a taky jsem vyměnila partnera tak snad to bude už. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.10.12 10:56
@domca1221 píše:
@lulu123 tak při takovém množství se ani nedivím :) to já mít určitě nebudu :)
Ale budeš já jsi dala 5 let pokoj tak jsem taky nato zvědavá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
28.10.12 11:01

@lulu123 no pregnyl by už tam být neměl, tak potichoučku gratuluji :) udělej si ho ještě zítra, jestli čárka sílí. Já mám radost :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
28.10.12 11:04

@domca1221 já vůbec nic necítila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
28.10.12 11:08

Ahoj holky,
Katerinko a Lulu, gratuluju… já 9. den po ET už taky měla //, takže je to tam :palec:
Domi, já taky při stimulaci nic necítila, snad jen tak pátý či šestý den trochu břicho večer, ale nic hroznýho (žádný bolesti jako třeba při braní Clostilu) a nakonec jsem měla 15 vajíček… takže neboj… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.12 11:14

Holky mam dotaz jsem dnes 6den po ET a mam bloklí krk :zed: myslíte že mužu na to použít tu voltaren náplast? Nebo to mam rači přetrpět :think: :nevim: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
596
28.10.12 11:15

Vcera jsem po OPU 18foliku a z toho 9 vajicek,,pouzijem metodu ICSI,,streda nebo ctvrtek nas ceka ET zitra rano volam co a jak,,,myslite si ze je tu nadej aby se to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.10.12 11:16
@Schnapi píše:
Ahoj holky,
Katerinko a Lulu, gratuluju… já 9. den po ET už taky měla //, takže je to tam :palec:
Domi, já taky při stimulaci nic necítila, snad jen tak pátý či šestý den trochu břicho večer, ale nic hroznýho (žádný bolesti jako třeba při braní Clostilu) a nakonec jsem měla 15 vajíček… takže neboj… :hug:
Gratuluji k mimiskovy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.10.12 11:17
@Anonymní píše:
Holky mam dotaz jsem dnes 6den po ET a mam bloklí krk :zed: myslíte že mužu na to použít tu voltaren náplast? Nebo to mam rači přetrpět :think: :nevim: Děkuji

ja bych si ji asi vzala, ale mozna bych se radeji poradila s svym osetrujicim lekarem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
28.10.12 11:19
@Vendula83 píše:
Vcera jsem po OPU 18foliku a z toho 9 vajicek,,pouzijem metodu ICSI,,streda nebo ctvrtek nas ceka ET zitra rano volam co a jak,,,myslite si ze je tu nadej aby se to povedlo?

Určitě, proč by nebyla naděje… my měli taky metodu ICSI a oplodnily všechna vajíčka, pak samozřejmě se ne všechny vyvíjely jak měly, ale to je normální, ža některý odpadnou…
neboj, věř jim bobkům, ten nejsilnější pak půjde k tobě, aby se uchytil :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.10.12 11:27

@Schnapi no jsem zvedava co mi zitra reknou, jinak od vcera si zavadim 2krat denne Utrogestan,,,a musim rict ze chodim hooodne casto na WC myslim na druhou stranu,,,meli jste s tim nekdo taky takove zkusenosti? PS omlouvam se ale nevedla jsem jak to jinak napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.10.12 12:07

@Kecovka Já se teprve pojedu na Ket domluvit, tak ještě nevím, co mi dají za léky a kdy přesně to spácháme :)
Taky držím palce a ty začneš stimulovat v prosinci?

Příspěvek upraven 28.10.12 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.10.12 12:14

@Vendula83 já měla 10 folíků, 8 vajíček a 5 jich zůstalo, takže šance určitě je. A kolik jsi doplácela za Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
28.10.12 12:20
@Vendula83 píše:
@Schnapi no jsem zvedava co mi zitra reknou, jinak od vcera si zavadim 2krat denne Utrogestan,,,a musim rict ze chodim hooodne casto na WC myslim na druhou stranu,,,meli jste s tim nekdo taky takove zkusenosti? PS omlouvam se ale nevedla jsem jak to jinak napsat :lol:

To je asi individuelní, já na začátku asi taky častěj chodila na velkou, ted to mám naopak obráceně, mám spíš zácpu… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí