IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
29.10.12 09:56

@Macinaz po čem touží dnešní děti? :D u nás má ze sněhu největší radost pes…ryje v něm jako krtek a pak válí sudy…je kouzelnej… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1637
29.10.12 09:57

@Dáda774 já jsem dnes koupila 10 test, ale myslím, že ještě nic znát nebude, měla jsem zavedené 1 třídenní embryo, tak myslím, že je ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.10.12 09:59
@LucíkF28 píše:
@Macinaz po čem touží dnešní děti? :D u nás má ze sněhu největší radost pes…ryje v něm jako krtek a pak válí sudy…je kouzelnej… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to náš dělal také, ale teď už je starej a nevrlej :cert:
náš má rád mašinky, takže nějaké koleje a mašinku, ale ještě bych mu chtěla koupit Lego hasiče, už má i mašinku lego, tak aby jsme to rozšířily a udělaly město
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 10:09

@Macinaz aha…tak to ještě počkej, mně zavedli 5 denní a už se prý rvalo z obalu ven…mému hafíkovi bude v březnu 16 let, ale hraje si jako štěně… :lol: je to ňuník… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1637
29.10.12 10:12
@LucíkF28 píše:
@Macinaz aha…tak to ještě počkej, mně zavedli 5 denní a už se prý rvalo z obalu ven…mému hafíkovi bude v březnu 16 let, ale hraje si jako štěně… :lol: je to ňuník… :mrgreen:

já si také myslím, že je brzy :pankac:
to je úžasné, že i v tolika letech si dokáže takhle hrát, náš bude mít 11 ale je to poslední dobou hroznej morous, ale také si občas ještě dokáže hrát, né už tak ladně, ale sranda je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 10:12

@soninečka jak to jde v práci? máš dnes noční?

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
29.10.12 10:15
@Macinaz píše:
já si také myslím, že je brzy :pankac:
to je úžasné, že i v tolika letech si dokáže takhle hrát, náš bude mít 11 ale je to poslední dobou hroznej morous, ale také si občas ještě dokáže hrát, né už tak ladně, ale sranda je :mrgreen:

no to jo, věk je znát, člověk si s ním musí hrát opatrně, aby mu něco neudělal…tuhle jsem mu házela jablíčko, byl hrozně rozdováděnej a běhal jako blázen (jako za mlada), jenže pak se začal točit a lehnul…měla jsem dost nahnáno, že jsem ho uhnala :( ale naštěstí se z toho vyspal a je OK…je to prostě staroušek…a co máš za pejska?

• Citovat
  • Upravit
1637
29.10.12 10:16

My máme lhasa apso a ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 10:22

@Macinaz ty jo, tak to vůbec nevím, co je za pejska, dám si to do googlu…já mám kříženečka jezevčíka a knírače…je tak z 90% knírač…jeho matka se dožila 19 let, takže má tuhý kořínek :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
29.10.12 10:23

Ježíš, tak to je fakt rozkošnej hafík :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53
29.10.12 10:23
@LucíkF28 píše:
@soninečka jak to jde v práci? máš dnes noční?

ne ted půjdu k doktorce- nechat se uschopnit- doufám, že klub důchodců už tam nebude :mrgreen: a zítra nastupuju odpolko a pak noční…už se na mě pan ředitel těší- já na něho taky :evil: a začne znovu šrumec, ale celkem se tam těším. Přítel dnes odjel do německa a tak bych se asi unudila…a další vánoce v kaufu- to bude nejspíš moje smrt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.10.12 10:32

My ho tedy necháváme stříhat, nechce se nechat česat, ale máme ho tady u nás jako jediný a každý ho obdivuje, když byl mladší tak vypadal jako plyšáček, tyhle se dožívají okolo 13 let, ty jo to je tedy požehnaný věk, tak to si ho ještě pořádně užiješ, ale to je dobře
tady ty naši dvá lumpíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 10:41

Jsou krásní…oba :) jak si vložila fotky? Poslala bych ti fotku Žolíčka…

• Citovat
  • Upravit
53
29.10.12 10:49

naše bettka

Tak to naše bettka- 100% kříženec knírače a yorkšíra- teda pokud se mi to podařilo vložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.10.12 10:51

@soninečka taky úúúžasnej hafík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie