Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dáda774 já jsem dnes koupila 10 test, ale myslím, že ještě nic znát nebude, měla jsem zavedené 1 třídenní embryo, tak myslím, že je ještě čas
@LucíkF28 píše:
@Macinaz po čem touží dnešní děti?u nás má ze sněhu největší radost pes…ryje v něm jako krtek a pak válí sudy…je kouzelnej…
@Macinaz aha…tak to ještě počkej, mně zavedli 5 denní a už se prý rvalo z obalu ven…mému hafíkovi bude v březnu 16 let, ale hraje si jako štěně…
je to ňuník… ![]()
@LucíkF28 píše:
@Macinaz aha…tak to ještě počkej, mně zavedli 5 denní a už se prý rvalo z obalu ven…mému hafíkovi bude v březnu 16 let, ale hraje si jako štěně…je to ňuník…
já si také myslím, že je brzy ![]()
to je úžasné, že i v tolika letech si dokáže takhle hrát, náš bude mít 11 ale je to poslední dobou hroznej morous, ale také si občas ještě dokáže hrát, né už tak ladně, ale sranda je ![]()
@Macinaz píše:
já si také myslím, že je brzy
to je úžasné, že i v tolika letech si dokáže takhle hrát, náš bude mít 11 ale je to poslední dobou hroznej morous, ale také si občas ještě dokáže hrát, né už tak ladně, ale sranda je
no to jo, věk je znát, člověk si s ním musí hrát opatrně, aby mu něco neudělal…tuhle jsem mu házela jablíčko, byl hrozně rozdováděnej a běhal jako blázen (jako za mlada), jenže pak se začal točit a lehnul…měla jsem dost nahnáno, že jsem ho uhnala
ale naštěstí se z toho vyspal a je OK…je to prostě staroušek…a co máš za pejska?
@Macinaz ty jo, tak to vůbec nevím, co je za pejska, dám si to do googlu…já mám kříženečka jezevčíka a knírače…je tak z 90% knírač…jeho matka se dožila 19 let, takže má tuhý kořínek ![]()
@LucíkF28 píše:
@soninečka jak to jde v práci? máš dnes noční?
ne ted půjdu k doktorce- nechat se uschopnit- doufám, že klub důchodců už tam nebude
a zítra nastupuju odpolko a pak noční…už se na mě pan ředitel těší- já na něho taky
a začne znovu šrumec, ale celkem se tam těším. Přítel dnes odjel do německa a tak bych se asi unudila…a další vánoce v kaufu- to bude nejspíš moje smrt ![]()
My ho tedy necháváme stříhat, nechce se nechat česat, ale máme ho tady u nás jako jediný a každý ho obdivuje, když byl mladší tak vypadal jako plyšáček, tyhle se dožívají okolo 13 let, ty jo to je tedy požehnaný věk, tak to si ho ještě pořádně užiješ, ale to je dobře
tady ty naši dvá lumpíci
Jsou krásní…oba
jak si vložila fotky? Poslala bych ti fotku Žolíčka…
Tak to naše bettka- 100% kříženec knírače a yorkšíra- teda pokud se mi to podařilo vložit
@Macinaz po čem touží dnešní děti?
u nás má ze sněhu největší radost pes…ryje v něm jako krtek a pak válí sudy…je kouzelnej…