Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kecovka určitě, já jsem rozhodnutá, že teď nám všem to musí vyjít, tak snad mi neudělá osud čáru přes rozpočet, ale určitě ne, nesmí
Já jsem věřila, že to první vyjde a bohužel taky nic.
@Ibisek4 píše:Určo výjde budu ti držet palečky…
@Kecovka určitě, já jsem rozhodnutá, že teď nám všem to musí vyjít, tak snad mi neudělá osud čáru přes rozpočet, ale určitě ne, nesmíJá jsem věřila, že to první vyjde a bohužel taky nic.
@Kecovka do Karlových Varů a ty to máš do Brna, jak daleko?
@Kecovka mě normálně bolí prsa i před MS, takže mě bolely taky.. ale já jsem zvyklá.. ![]()
@Ibisek4 neboj vyjde.. ale měla jsem to úplně stejně.. taky jsem tomu hodně věřila a nic..
tak nevim, teď tomu KETu zase moc nevěřim… nebo nevim.. snad jo.. doufat budu stejně.. ![]()
@Kecovka píše:
A kde jsi? Mne čeká 4 ivf tak snad to taky klapne…
ahojky, chodím do Pronatalu, Praha a ty? Budu ti moc držet palce…
Lulu…to mě moc mrzí
, ale budu věřit, že to ještě není ztraceno…teď se netestuj a zkus to v ten pátek, moc držím palce…kolikátý je to tvůj pokus?
@Danny77 děkuji, hlavně teď vůbec nevím, jestli se do toho mám pustit hned nebo ne. Nemám na nic náladu. A ty už máš Ket za sebou nebo před. Držím palce a musí to vyjít ![]()
@Ibisek4 no tak to ti neporadim.. mě hodně podržel manžel.. naplánoval nám krásnou exotickou dovolenou spojenou se svatbou, takže mě to hodně vzpružilo.. ale taky mě to dost zasáhlo.. ![]()
v pátek jdu na KET, tak uvidíme.. nevim, ale nějak tomu moc tentokrát nevěřim.. ale doufat budu stejně..
Sakra holky- neztrácejte naději!!! ju? Já jdu ještě k léčiteli. Asi jsem se dočista pomátla
Ale nehodlám čekat ty tři měsíce až na další IVF. TAk třeba udělám i něco pro své zdraví. I kdyby nepomohl- uškodit to nemůže… Já mít mrazáčky… chjo vrhla bych se do toho asi jako pominutá. Takže žádný zoufání!!! Tak a teď mažu do práce- asi za odměnu mě šoupli na dnešní noc do Trutnova. Jsem z toho celá na větvi. Cesta na prdek a já pojedu snad na konec světa ![]()
@soninečka takže už jsi v práci??? a co máte vlastně za problém??? něco u tebe?