Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macinaz děkuji, doufám v to a tobě přeju ve čtvrtek pozitivní zprávu ![]()
To je různé…dr. mi řekl až 16. den, ale já to nevydržela a už 9.den jsem se testovala…dřív to asi nemá cenu…
Jo je to hrozně na nervy, někdo testuje brzy, třeba už 7 den a má ducha, nebo někteří až 9 a tak, ale dřív než ten sedmí den asi ne, to by nemělo cenu, záleží také dost na odvaze udělat ten test, uvidíš bude to dobré, každá jsme to zvládla
ty to dokážeš, jinak jsme tady pro podporu, dodáváme si tady tu největší sílu
@Ibisek4 děkuji tobě také držím vše co mám aby to bylo tak jak si přejete
já při druhém těhu testila 11 den po ET a byla tam pořádná dálnice, vážně u každého je to jinak, každé tělo na to reaguje jinak a každé těhu je jiné ![]()
Jojo…jsem ráda, že jsem tady…ikdyž z počátku to tady bylo těžký, číst o všech neúspěších o všech těch injekcích a vyšetřeních..ale když už jsem ted taky blíž k ivf, tak to líp snášim..jde to postupně, napřed jedna injekce ráno..pak dvě denně…co bude těsně před odběrem??
Já hlavně čekala na MS a jelikož se nedostavila, prubla jsem test… ![]()
@Adela-in neboj, víc injekcí už nebude, když už je vše OK, píchneš si už jen Pregnyl, pak den nic a další den ráno punkce…
A jak maj být ty folikuly velký a jak vysoká sliznice? Mě nikdo nic neřekne, ach jo…Vim jen, že mám nějakej folikul 18 a nějakej 14 něčeho…ale co to znamená..nevíííím…
@Adela-in neboj to bude dobré, buď bude pregnyl nebo ovitrel oba jsou do břicha a mají stejný výsledek, já měla Gonal a cetrotide a pak poslední ovitrel, vše bylo v pořádku, dřív mě cetrotid pálil a rudlo mi místo v pychu, ale tentokrát jsem ho píchla víc přímo a bylo to v pořádku, měla jsem všechny injekce v ledničce
Mě to teď naposled také neříkal, takže ti neporadím ani neřekl jestli je sliznice v pořádku, ale kdyby nebyla, něco by ještě určitě nasadily za léky aby to bylo tak jak má
@Macinaz
Mělas stejný protokol jako já..Taky to tak mám a prednison 5…včera jsem měla první cetrotide a pálil a štípal jako čert…
Cetrotid štípe, ale jen chvíli…já měla sliznici téměř 10mm a říkal, že to je dobré a folikuly jsem měla 1,7 mm, což bylo také žádoucí a za dva dny jsem šla na punkci…uvidíš, bude to dobré…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď