Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macinaz píše:
Holky co řeknete na tohle 7 den po ET, ale nechci zatím předbíhat, bylo to až do 5min, tak raděj čekám na ten čtvrtek, ale asi to moc není takhle vidět, na vlastní oči je to lepší
Já měla něco podobného 7. den po ET, ale asi o něco slabší. Takhle to dneska vipadá u mě 9. den po ET.
@Dáda774 já budu mít 9 den zítra, tak uvidíme, jak to bude, doufám, že lepší
@LucíkF28 píše:
@Dáda774 snad se ti brzy uleví…já po punkci byla také 2 dny v nemocnici, ale u mě to byla naštěstí mírná forma OHSS…ale dr. mi řekla, že při OHSS je dokonce vyšší pravděpodobnost, že to vyjde…asi na tom něco bude…všechno zlé je pro něco dobré…
Já OPU přežila docela v pohodě, bylo mi špatně 2-3 dny, ale pak to přešlo. V nemocnici jsem byla 2.-4. den po ET
Holky, to je super
já jsem tak ráda, že každý den přibývá další těhu…je to skvělý… ![]()
@Dáda774 to bude dobré uvidíš, budu ti držet vše co mám, aby to bylo v pořádku
@Dáda774 aha, mě manžel vezl večer po punkci…měla jsem šílené bolesti břicha a na UZ dr. nevěděla, jestli mám břicho plné krve a nebo tekutiny, tak si mě nechali na pozorování…naštěstí se to do ET zlepšilo a teď asi budou i vaječníky v původní velikosti…ale měla jsem pěkný bobky…strašili mě, že pokud je to krev, přijdu při operaci o vaječník
proto jsem šťastná, že mám 5 mrazáčků, že už nebudou ty stimulační injekce…
Četla jsem, že za 1-3 týdny by to mělo být dobré…neboj…spraví se to…hlavně že tě sledují…
@LucíkF28 píše:
@Dáda774 aha, mě manžel vezl večer po punkci…měla jsem šílené bolesti břicha a na UZ dr. nevěděla, jestli mám břicho plné krve a nebo tekutiny, tak si mě nechali na pozorování…naštěstí se to do ET zlepšilo a teď asi budou i vaječníky v původní velikosti…ale měla jsem pěkný bobky…strašili mě, že pokud je to krev, přijdu při operaci o vaječníkproto jsem šťastná, že mám 5 mrazáčků, že už nebudou ty stimulační injekce…
Ou, tak to mě mrzí. Mě se OHSS rozjelo až po ET.
Vůbec mi to ještě nedochází, že jsem těhu
asi dokud mi to nepotrvdí dr., nedojde mi to… ![]()
Už máte vymyšlené dárky k Vánocům? Přemýšlím, co drahoušovi…máme zároveň na Nový rok i vyročí…
@LucíkF28 píše:
Vůbec mi to ještě nedochází, že jsem těhuasi dokud mi to nepotrvdí dr., nedojde mi to…
mě to došlo až asi den nebo dva i po tom potvrzení od dr.
Dárky vůbec nějak vyřešené nemám, jenom pro malého, jinak vůbec nevím a ještě abych do toho musela ještě něco vymýšlet k výročí, ty jo vy toho tedy máte, těhu, vánoce, výročí
ale určitě něco vymyslíš ![]()
@LucíkF28 píše:
Už máte vymyšlené dárky k Vánocům? Přemýšlím, co drahoušovi…máme zároveň na Nový rok i vyročí…
Jé, tak to máme asi stejné. My máme výročí 1.1.
@Macinaz ty testy nejsou vůbec fotogenické
určitě ve čt uvidíme dálnici…těšíme se…
hlavně že to vidíš ty…ale 7. den je brzičko…9. bude lepší vidět…