IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
domca1221
31.10.12 10:36

@LucíkF28 super, je to krásně vidět - to už je hotová dálnice, je super, že ti to vyšlo, budu držet palce ať je vše v pořádku a užívej si to :D
já mam od včera takové divné křeče v břiše, tak snad se tam něco děje :D v pátek na ultrazvuk, tak doufám, že budou samé dobré zprávy

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 10:40

To jsou pěkná jména :potlesk:
malej se jmenuje Davídek, po tatínkovi :mrgreen: mě se zrovna v tu dobu nějak jiné nelíbilo, ale teď mám vybrané jenom já s tatínkem jsme to neřešily, je brzy
mě se líbí Matyáš, ale spíš zkráceně Mateo, ale to mi u taťky neprojde, jenom bych mu tak asi říkala a holčička Mia, ale to mi tatínek také nedovolí :( chtěla jsem toto jméno dát po své babičce, která už tu dávno mezi náma na světě není :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
31.10.12 10:40

No, my to máme jinak. poznali jsme se o Silvestra a ofiko spolu začali chodit 3.1., ale miláček se rozhodl, že výročí bude 1.1. a hotovo. Před tím jsme se vůbec neznali. Byla to láska na 1. pohled. Je o necelých 8 let starší a 1.1. to bude 8 let. Hold jsem proti vám ještě nevycválaný kuře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
31.10.12 10:41

@domca1221 děkuju, jsem moc ráda… :) budu ti v pátek moc držet palečky :palec: a ty si si testík už dělala? teď přesně nevím, co jsi všechno psala… ;)

• Citovat
  • Upravit
domca1221
31.10.12 10:44
@LucíkF28 nee :D na testík já mam ještě času - jsem teprve u stimulace, při 1.IVF nebylo žádné vajíčko, tak teď se modlím aspoň o jedno :D
  • Citovat
  • Upravit
LucíkF28
31.10.12 10:44

@Macinaz můj manžel je také David :potlesk: já bych klidně dala mimi jméno Davídek, ale manžel nechce…prý jeden David stačí…Matyáš i Mia se mi moc líbí…neboj, až se piňďa narodí manžel zjihne a bude Matyáš nebo Mia ;)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
31.10.12 10:45

@domca1221 :mrgreen: jasně už si vzpomínám…člověk aby si dělat poznámky na papírek :mrgreen: tak to držím palečky aby byly min. 2 vajíčka…spíš více ;)

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 10:47

@domca1221 bude to dobré, budu držet pěstičky, aby tam byli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221

@LucíkF28
děkuji jsi hodná, no doufám, že tam aspoň něco málo bude :D

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28

@domca1221 určitě se něco děje…mě při stimulaci vždy dopo tlačilo břicho…to právě vaječníky produkovaly folikuly…je to dobré znamení :palec:

• Citovat
  • Upravit
domca1221
31.10.12 10:48

Jste hodné holky :kytka: jinak tentokrát jsme taky nikomu neřekli, že jdeme na další pokus, neví to vůbec nikdo, tak aspoň, že se o tom dá vypsat tady :)

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 10:49

Holky po domluvě s Ibiskem jsme se dohodli že uzamkneme skupinu, budete souhlasit?
Lucík by se ale konečně musel zaregistrovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.10.12 10:49
@LucíkF28 píše:
Jenže ona je jinak fakt dobrá kámoška, mám ji ráda, ale prostě tohle pro ní byla taková senzace, tak to musela probírat s dalšími v hospodě u piva…nejhorší je, že když jsem jí řekla, že mi to vadí, tak vůbec nechápala proč…sama děti zatím nechce, tak neví, jaké to je, když to nejde…nejraději bych jí řekla, že se nám to povedlo zázrakem přirozeně…aby to zase nevykecala…

Přesně tak, ty moje kamarádky jsou také super, mohla jsem jim cokoli říct, nikdy to neřekly a najednou o tomhle musí každýmu říct. A nejhorší je, že ta jedna to vykecala někomu úplně cizímu, to mě dostalo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
31.10.12 10:51
@Macinaz píše:
Holky po domluvě s Ibiskem jsme se dohodli že uzamkneme skupinu, budete souhlasit?
Lucík by se ale konečně musel zaregistrovat :D

když mě k vám vezmete, tak jsem určitě pro :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
31.10.12 10:51

@domca1221 je lepší to moc neříkat…tady jsme na stejné lodi a chápeme se, dokážeme se vcítit jedna do druhé…ta moje kámoška, která to měla jako senzaci dne, vůbec neví, co jsme prožívali…tady je to lepší… :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex