Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@domca1221 píše:
Jste hodné holkyjinak tentokrát jsme taky nikomu neřekli, že jdeme na další pokus, neví to vůbec nikdo, tak aspoň, že se o tom dá vypsat tady
Příspěvek upraven 31.10.12 v 19:19
@LucíkF28 píše:
Tak tady je náš plod láskyje to ze dneška…vidíš tam něco? je to fakt rozmatlaný…
pěknýýý, no moc gratuluju ![]()
Dobře, ale budu si muset trochu pozměnit NICK, tenhle mi to už nevezme…a jak se pak do té skupiny dostanu?
Pak až budeš registrovaná napíši ti SZ, teď písat nebudu, tak si přidej jenom LucíkF028 a třeba ti to vezme, zkus to ![]()
Příspěvek upraven 31.10.12 v 19:20
Myslíte, že půjde uzamknout tato diskuse? nebo se bude muset vytvořit nová?
@LucíkF28 píše:
Už máte vymyšlené dárky k Vánocům? Přemýšlím, co drahoušovi…máme zároveň na Nový rok i vyročí…
a muj ma ještě kulatiny, koupím mu presovač, pořád o něm básní a asi akušroubovák a ještě jsem mu vytvořila takovou tu fotoknihu z hor.
@Macinaz píše:úplně si mě rozhodila…pravda, je že jsme na sebe všechno vyblely a kdokoli z našeho okolí nás může poznat…nějak mi to nedošlo…když se to uzamkne, tak už to nemůže nikdo číst? Teď mám příspěvky v červeném rámečku, to už je ono?
Ne určitě půjde uzamknout tahle
@Ibisek4 píše:
a muj ma ještě kulatiny, koupím mu presovač, pořád o něm básní a asi akušroubovák a ještě jsem mu vytvořila takovou tu fotoknihu z hor.
no teda já vůbec nevím co manžovi koupit
Příspěvek upraven 31.10.12 v 19:21