Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Akorát teď beru kys. listovou, když mám pozitivní test…pak uvidím, co mi doporučí doktor…
Já jsi 4 pokus IVF nechám jen pro sebe domluvyli jsme se s manželem že to nikomu neřeknem jako rodině a přátelům pak se o to zajíma zbytečně moc lidí. Mluvím tady otom jen s vámi. ![]()
@LucíkF28 píše:
Akorát teď beru kys. listovou, když mám pozitivní test…pak uvidím, co mi doporučí doktor…
Materna je vitamín E a Kyselina listová.
@Kecovka to víš, že jo…čím méně lidí to ví, tím lépe…člověk se vyhne soucitným pohledům a zbytečného vyptávání…
@Kecovka přesně tohle jsem chtěla, aby to nikdo nevěděl. Řekla jsem to 1 kamarádce, manžel taky a kdykoliv teď někoho potkám, tak se všichni ptají, tak co? Pěkně mě to sere. Takže jsem říkala, že příště to nesmíme říct vůbec nikomu.
Ahojky, já o prvním IVF řekla 2 kamarádkám, mamině a tchýně (bydlí s námi a nic se před bohužel neutají
)…ta jedna kamarádka to vykecala, kde mohla, včetně neúspěchu…dost mi to naštvalo…druhý pokus jsem jí už neřekla a o mimi jí řeknu jako poslední, je to fakt drbna… ![]()
Tak co testila jsi dneska, nebo budeš až zítra, kolikátý si vlastně už den po ať to nemusím hledat
jinak hoď foto testíku ať tady máme radost ![]()
Jenže ona je jinak fakt dobrá kámoška, mám ji ráda, ale prostě tohle pro ní byla taková senzace, tak to musela probírat s dalšími v hospodě u piva…nejhorší je, že když jsem jí řekla, že mi to vadí, tak vůbec nechápala proč…sama děti zatím nechce, tak neví, jaké to je, když to nejde…nejraději bych jí řekla, že se nám to povedlo zázrakem přirozeně…aby to zase nevykecala…
@Macinaz píše:
Tak co testila jsi dneska, nebo budeš až zítra, kolikátý si vlastně už den po ať to nemusím hledatjinak hoď foto testíku ať tady máme radost
to víš, dnes ráno, nevydržela jsem to…stále pozitivní…dobře, zkusím ho vyfotit… ![]()