Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak to už čárka musí být stejně silná jako kontrolní, určitě je tam dálnice
hoď jsem oba na porovnání jak sílí
já to dneska vydržela, tak zítra to zkusím
Tak vyfoceno, snad tam něco uvidíš…nějak to nešlo zaostřit…ale čárky už jsou téměř stejně silné… ![]()
@LucíkF28 píše:
Tak vyfoceno, snad tam něco uvidíš…nějak to nešlo zaostřit…ale čárky už jsou téměř stejně silné…
to je fantestické, ale čekat takovou dobu na UZ co
škoda, že to nejde hned, ještě 14 dní achjoooooo ![]()
Tak tady je náš plod lásky
je to ze dneška…vidíš tam něco? je to fakt rozmatlaný…
Holky, tak jsme dnes 9. den po ET a máme //
Sice ještě nejsou úplně syté, ale jsou tam. Proti pondělku jsou krásné. Taky je mi hůř s hůř. Vzbudila jsem se před pátou hodinou a myslela jsem, že umřu. Břicho mě bolelo tak, že jsem nevěděla co mám dělat a žaludek mám jak na vodě ještě teď. Mám OHSS, tak jsem zvědavá jak moc se to ještě zhorší
@Macinaz píše:
to je fantestické, ale čekat takovou dobu na UZ coškoda, že to nejde hned, ještě 14 dní achjoooooo
no jo, když teď by tam viděli prd…za 14 dní bude jako zrnko rýže, to už snad uvidí… ![]()
@Dáda774 píše:
Holky, tak jsme dnes 9. den po ET a máme //Sice ještě nejsou úplně syté, ale jsou tam. Proti pondělku jsou krásné. Taky je mi hůř s hůř. Vzbudila jsem se před pátou hodinou a myslela jsem, že umřu. Břicho mě bolelo tak, že jsem nevěděla co mám dělat a žaludek mám jak na vodě ještě teď. Mám OHSS, tak jsem zvědavá jak moc se to ještě zhorší
vééélikááánská gratulace
já se vzbudila včera v noci, taky mi bylo šouf, to je skvělý, že se to zase někomu podařilo… ![]()
@LucíkF28 píše:
no jo, když teď by tam viděli prd…za 14 dní bude jako zrnko rýže, to už snad uvidí…
to stopro určitě za 14 dní uvidí, u mě už bylo minule vidět 5+2 tt, ale to čekání, já se nemůžu nějak dočkat, jak to vše dopadne
@Dáda774 to je hezké ![]()
ale neboj bolest přejde a vše bude dobré ![]()
já zase vůbec nic necítím, tak mám strach
@LucíkF28 Děkujeme, snad to vydrží. Jen ty večery, noci a rána budou pěkně šílený. Při představě, že mě to s OHSS může držet celý 1. trimestr je mi špatně už teď
Je to naše 1. IVF a vyšlo to, nějak tomu nemůžu uvěřit, moc jsem v to nedoufala. Byla jsem už i v nemocnici, nemohla jsem dýchat a teď ž vím proč ![]()
@Dáda774 snad se ti brzy uleví…já po punkci byla také 2 dny v nemocnici, ale u mě to byla naštěstí mírná forma OHSS…ale dr. mi řekla, že při OHSS je dokonce vyšší pravděpodobnost, že to vyjde…asi na tom něco bude…
všechno zlé je pro něco dobré…
@Dáda774 neboj ono tam vydrží a gratuluji, další těhu je tady za potřebí a je úžasné, že to vyšlo na poprvé
![]()
@Macinaz Já vím, že to přijde. Kdyby nebylo OHSS, tak jsem i tak nějak v klidu, ale teď vůbec netuším co mám čekat. Dnes musím na kontrolu po hospitalizaci, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne. Asi počítám s tím, že budu muset na odsátí volné tekutiny. Když mě pouštěli, nebylo jí tolik, aby se musela odsávat (taky mě nebolelo břicho). Počítám, že teď už jí tam bude asi dost