IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
31.10.12 09:28

No tak to už čárka musí být stejně silná jako kontrolní, určitě je tam dálnice :mrgreen: :potlesk: hoď jsem oba na porovnání jak sílí

já to dneska vydržela, tak zítra to zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
31.10.12 09:29

Tak vyfoceno, snad tam něco uvidíš…nějak to nešlo zaostřit…ale čárky už jsou téměř stejně silné… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 09:31
@LucíkF28 píše:
Tak vyfoceno, snad tam něco uvidíš…nějak to nešlo zaostřit…ale čárky už jsou téměř stejně silné… :mrgreen:

to je fantestické, ale čekat takovou dobu na UZ co :( škoda, že to nejde hned, ještě 14 dní achjoooooo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
31.10.12 09:32

Tak tady je náš plod lásky :mrgreen: je to ze dneška…vidíš tam něco? je to fakt rozmatlaný…

• Citovat
  • Upravit
242
31.10.12 09:32

Holky, tak jsme dnes 9. den po ET a máme // :) Sice ještě nejsou úplně syté, ale jsou tam. Proti pondělku jsou krásné. Taky je mi hůř s hůř. Vzbudila jsem se před pátou hodinou a myslela jsem, že umřu. Břicho mě bolelo tak, že jsem nevěděla co mám dělat a žaludek mám jak na vodě ještě teď. Mám OHSS, tak jsem zvědavá jak moc se to ještě zhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
31.10.12 09:33
@Macinaz píše:
to je fantestické, ale čekat takovou dobu na UZ co :( škoda, že to nejde hned, ještě 14 dní achjoooooo :cert:

no jo, když teď by tam viděli prd…za 14 dní bude jako zrnko rýže, to už snad uvidí… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 09:34

No to je úžasný :potlesk: :potlesk: :potlesk: vidím to nádherně,:palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
31.10.12 09:35
@Dáda774 píše:
Holky, tak jsme dnes 9. den po ET a máme // :) Sice ještě nejsou úplně syté, ale jsou tam. Proti pondělku jsou krásné. Taky je mi hůř s hůř. Vzbudila jsem se před pátou hodinou a myslela jsem, že umřu. Břicho mě bolelo tak, že jsem nevěděla co mám dělat a žaludek mám jak na vodě ještě teď. Mám OHSS, tak jsem zvědavá jak moc se to ještě zhorší

vééélikááánská gratulace :pankac: já se vzbudila včera v noci, taky mi bylo šouf, to je skvělý, že se to zase někomu podařilo… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 09:37
@LucíkF28 píše:
no jo, když teď by tam viděli prd…za 14 dní bude jako zrnko rýže, to už snad uvidí… :lol:

to stopro určitě za 14 dní uvidí, u mě už bylo minule vidět 5+2 tt, ale to čekání, já se nemůžu nějak dočkat, jak to vše dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.10.12 09:39

@Dáda774 to je hezké :potlesk:
ale neboj bolest přejde a vše bude dobré :pankac:
já zase vůbec nic necítím, tak mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
31.10.12 09:39

@LucíkF28 Děkujeme, snad to vydrží. Jen ty večery, noci a rána budou pěkně šílený. Při představě, že mě to s OHSS může držet celý 1. trimestr je mi špatně už teď :( Je to naše 1. IVF a vyšlo to, nějak tomu nemůžu uvěřit, moc jsem v to nedoufala. Byla jsem už i v nemocnici, nemohla jsem dýchat a teď ž vím proč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.10.12 09:41
:|

Příspěvek upraven 31.10.12 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
31.10.12 09:42

@Dáda774 snad se ti brzy uleví…já po punkci byla také 2 dny v nemocnici, ale u mě to byla naštěstí mírná forma OHSS…ale dr. mi řekla, že při OHSS je dokonce vyšší pravděpodobnost, že to vyjde…asi na tom něco bude… :) všechno zlé je pro něco dobré…

• Citovat
  • Upravit
1637
31.10.12 09:43

@Dáda774 neboj ono tam vydrží a gratuluji, další těhu je tady za potřebí a je úžasné, že to vyšlo na poprvé :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
31.10.12 09:44

@Macinaz Já vím, že to přijde. Kdyby nebylo OHSS, tak jsem i tak nějak v klidu, ale teď vůbec netuším co mám čekat. Dnes musím na kontrolu po hospitalizaci, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne. Asi počítám s tím, že budu muset na odsátí volné tekutiny. Když mě pouštěli, nebylo jí tolik, aby se musela odsávat (taky mě nebolelo břicho). Počítám, že teď už jí tam bude asi dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí