Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucíkF28 píše:
@Macinaz jo to znám, já pokud se večer ještě nenajím, tak se mi taky špatně spí…mám pak pocit, že se žaludek do rána sní sám…
takže ve čt je den D…
asi jo
bude to 9 den
Nám říkali nesexovat tak 2-3 dny před odběrem…více ne, pak to není čerstvé… ![]()
@Ibisek4 teď stimuluju na ten KET, takže prášků asi milion..
bylo by hezký, dát to rodičům pod stromeček.. ![]()
@Macinaz píše:
asi jo![]()
bude to 9 den
tak to by mělo stačit…9. den už jsem měla viditelnou čárku…
držím všech 20 palečků
Nám také řekli 3 dny, ale pak už zase bylo před odběrem pozdě, takže to bylo déle, ale byli v pořádku, manžel je má v poho ![]()
No, tak 4 dny by mohly stačit…stejně tam chrápaly do těd..mrchy líný..
@LucíkF28 píše:
tak to by mělo stačit…9. den už jsem měla viditelnou čárku…držím všech 20 palečků
děkuji
ty jich máš tolik
![]()
a zkoušela jsi jestli ti čárka sílí
@Macinaz píše:
děkuji![]()
ty jich máš tolik
![]()
a zkoušela jsi jestli ti čárka sílí
no…v neděli z odpolední moči chvilku trvalo, než se objevila…včera ráno se objevila hned…snad i silnější, ale to nevím…bohužel už nemám testík, ale kamarádka mi dnes přinese zásobu z lekárny, tak to zítra počůrám a uvidíme, jestli bude silnější… ![]()
@Macinaz děkuju
je to na palici
, teď se jak prdlá sleduju ještě víc…večer mě rozbolelo břicho…tak jsem měla strach, aby se to nepokazilo, je to šílené…už aby byl ten ultrazvuk, že to je dobrý… ![]()
Jj to čekání je hrozné, já si ještě jinak na UZ počkám, teprve příští týden to mám dostat, takže bych jinak mohla jet, kdyby to bylo v pořádku až okolo 14.11.
Já to mám už pevně dané od doktora…6.11. test a při pozitivním výsledku 13.11. na UZ…
No a já to mám 6.11. eventuelně dostat, takže se to dozvíme jinak na UZ přibližně stejně
ale nebudem předbíhat
Tohle čekání po Et asi nezvládnu…za jak dlouho po et se dělá ten první test?