Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, to mi říkaly, že to takhle bude…A jinak? Váha, nevolnost, bolesti…he?
@Adela-in mně právě kombinace gonal a cetrotid nesedl (výsledkem 1 oplodněné vajíčko), proto mi teď nasadili Synarel a Menopur (6 oplodněných vajíček)…ale tobě to třeba sedne ![]()
Vše bylo v pohodě…normálně jsem při stimulaci chodila do práce…
Ahoj holky, tak na ultrazvuku vše OK, sliznice je ještě nízká, ale nějaké folíky tam jsou, sice ještě malé, ale snad dorostou, zůstávám na gonalu 250j a od čt přidávám cetrotide v pátek znovu ultrazvuk
@Adela-in tak to je super úroda - gratulace!! nepamatuješ si kolik jsi měla sliznici?
Ahoj, tak se zase po nějaký době hlásím.. dneska jsem byla na UZ a v pátek mě čeká KET.. ![]()
holky, máte nějaký rady, fígle, zkušenosti, babský rady - jak to zařídit, aby se ty embryjka chytly??
i když je mi jasný, že jistý není vůbec nic.. ![]()
jinak gratuluju novým těhulkám a ostatním i sobě držím palce.. ![]()
@Danny77 píše:
Ahoj, tak se zase po nějaký době hlásím.. dneska jsem byla na UZ a v pátek mě čeká KET..![]()
holky, máte nějaký rady, fígle, zkušenosti, babský rady - jak to zařídit, aby se ty embryjka chytly??
jinak gratuluju novým těhulkám a ostatním i sobě držím palce..i když je mi jasný, že jistý není vůbec nic..
Tak na pátek jako mačkám co mám ![]()
@denisa 76 píše:
Tak na pátek jako mačkám co mám
díky moc.. uvidíme.. upřímně.. moc tomu nedávám, ty víš sama proč, ale doufat budu stejně.. když tak tě budu následovat vzápětí.. manžel už nechce na nic čekat a pořád oddalovat další pokusy apod, takže se to stane prioritou číslo 1.. ![]()
@Danny77 píše:
díky moc.. uvidíme.. upřímně.. moc tomu nedávám, ty víš sama proč, ale doufat budu stejně.. když tak tě budu následovat vzápětí.. manžel už nechce na nic čekat a pořád oddalovat další pokusy apod, takže se to stane prioritou číslo 1..
Jen tomu věř holka..i jedno embryjko má kočko šanci. Tu prioritu chválím..pokud člověk něco chce tak musí hold makat ![]()
Ahoj holky chci se zeptat boli po IVF prsa jako normálně před měsíčkama? Nebo nebolí vůbec…
@Kecovka píše:
Ahoj holky chci se zeptat boli po IVF prsa jako normálně před měsíčkama? Nebo nebolí vůbec…
mně před MS nebolí…během IVF jsem měla dost citlivé bradavky, ale pominulo to…
@LucíkF28 píše:
mně před MS nebolí…během IVF jsem měla dost citlivé bradavky, ale pominulo to…
A IVF dopadlo jak? ![]()
@Kecovka první v létě nevyšlo…druhé teď vypadá na úspěch, ráno jsem měla pozitivní test… na UZ jdu až 13.11., tak na úplné potvrzení musím ještě počkat…ale asi to klaplo ![]()