IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LucíkF28
29.10.12 09:05

@Macinaz aha…každá to fakt prožíváme jinak…břicho mě bolelo i při první neúspěšné IVF…a teď taky…budeš se testovat až 14 dní po ET, nebo nevydržíš jako já? :lol: akorát dcera mý kolegyně taky měla nejdříve pozitivní test a pak z toho nic nebylo…jestli to nebylo unáhlený…ne, určitě to bude dobré :)

• Citovat
  • Upravit
242
29.10.12 09:10

Holky, je možné, aby 7 dní po ET byl vidět pidi duch? Je to 14 dní po Pregnylu. Buď mám vidiny, nebo opravdu není naprosto bílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 09:19

@Dáda774 tak možné to je, zkus si ho udělat znova za pár dní…já si test dělala včera (9.den) a dnes ráno a mám zřetelnou čárku, je si sice slabší než ta kontrolní a je vidět krásně…každý den bude silnější, tak jsi na dobré cestě ;) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1637
29.10.12 09:20
@Dáda774 píše:
Holky, je možné, aby 7 dní po ET byl vidět pidi duch? Je to 14 dní po Pregnylu. Buď mám vidiny, nebo opravdu není naprosto bílí…

jj je to možné, že je tam duch, kamarádka mě také psala že ať to zkusím 7 den, ale mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.10.12 09:22
@LucíkF28 píše:
@Macinaz aha…každá to fakt prožíváme jinak…břicho mě bolelo i při první neúspěšné IVF…a teď taky…budeš se testovat až 14 dní po ET, nebo nevydržíš jako já? :lol: akorát dcera mý kolegyně taky měla nejdříve pozitivní test a pak z toho nic nebylo…jestli to nebylo unáhlený…ne, určitě to bude dobré :)

spíš to nevydržím a někdy v týdnu zkusím :mrgreen: mám dostat menz 6.11.
už jsem dnes ráno doběhla pro test, když jsem vedla malého o školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
29.10.12 09:23

Holky já z vás mám takovou radost :D a trošku tiše závidím… no nic hlavně se nevzdávat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 09:27

@Macinaz zkus to, když bude negativní, tak to ještě nic neznamená, hladina hormonu může být ještě nedetekovatelná… ;) já si další udělám koncem týdne a pak 6.11., kdy mám volat do Pronatalu…jak to, že to máš dostat až 6.? Já podle počtů měla mens v sobotu…není to dlouho?

• Citovat
  • Upravit
1637

Já jim také tiše závidím o mocinky jim to přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28

@soninečka určitě to nevzdávej…první pokus vyjde málokdy…po druhé je šance větší… :)

• Citovat
  • Upravit
53
29.10.12 09:43

Holky asi není něco i tak v pořádku… Menses třetí den, ale tak slabou jsem snad ani nikdy neměla… já to nechápu.. ke všemu mě už třetí den trápí neskutečná migréna… chjo asi se mi ty hormony opravdu dočista zbláznily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.10.12 09:45
@LucíkF28 píše:
@Macinaz zkus to, když bude negativní, tak to ještě nic neznamená, hladina hormonu může být ještě nedetekovatelná… ;) já si další udělám koncem týdne a pak 6.11., kdy mám volat do Pronatalu…jak to, že to máš dostat až 6.? Já podle počtů měla mens v sobotu…není to dlouho?

ne není, měla jsem jí 10.10. a 14den cyklu jsem měla ET minule jsem měla 11 den po ET dálnici, ale to tam byli dvě, docela se to od toho minulého liší, každé těhu je jiné, já když čekala malého, tak mi vůbec nic nebylo a při tom minulém jsem měla žaludek jak na vodě, ale nezvracela jsem, tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucíkF28
29.10.12 09:46

@soninečka neboj, to se urovná…tělo je po těch hormonech celé rozházené…potřebuje čas, aby se dalo dohromady…taky jsem ten první měsíc byla rozhozená, dokonce jsem špinila uprostřed cyklu…tělo potřebuje čas, aby se srovnalo…nenervuj se… :)

• Citovat
  • Upravit
LucíkF28
29.10.12 09:49

@Macinaz aha…tak to jo…já měla poslední MS 28.9.Taky je u vás sníh? :) když je venku bílo, hned mám lepší náladu… :)

• Citovat
  • Upravit
1637
29.10.12 09:52
@LucíkF28 píše:
@Macinaz aha…tak to jo…já měla poslední MS 28.9.Taky je u vás sníh? :) když je venku bílo, hned mám lepší náladu… :)

je u nás sníh, malej když viděl že padá, tak už chtěl jít sáňkovat, ten se nemůže dočkat :mrgreen: :mrgreen: ale už trošku taje, myslím, že zítra už nic nebude :( také říkal že už budou vánoce když padá, také teď tady projíždím hračky a vybírám :lol: abych nebyla pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
29.10.12 09:53

@Macinaz Klidně to zkus. Já mám teda test od 20 mIU, takže ještě pořídím citlivější a testovat budu v sobotu, kdy bych měla dostat Menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí