Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macinaz tak já se na to zeptám, protože nějaké vyšetření mi dělali, ale nevím o tom, že by to bylo tohle
Lucík: je to moje 1.IVF..však už do pátku netestuju..pěkně mě to rozsekalo:(ale už jsem celkem v poho, už jsem si připustila že to nevyšlo, ale stejně to ještě hlodá..
tak uvidíme…spoléhám na mrazáky, ještě, že jemáme zlata
jinak jsem ráda, že u tebe je to vše OK a držím palečky ať je vše v pořádku ![]()
@lulu123 jak je v práci? to jo, zkus to v pátek a uvidíš…budu na tebe myslet a držet palec…ty 1.pokusy jsou takové hokusy pokusy…spíš to asi vychází na podruhé a více…a kolik máš mrazáčků? kdyžby ti to nevyšlo teď tak příště určitě jo…
u mě zatím dobrý…ve čt se zase testnu, jestli tam pořád ještě je… ![]()
@Kecovka píše:
Ahoj holky když to tady čtu mám strach do 4 IVF vůbec jít…
to víš, že jo…dceři mojí kolegyně to právě vyšlo na 4 IVF…má kluka jako buka… ![]()
Lucík: V práci moooc lidí, ale jsem ráda, že nesedim doma a neužírám se:) Já vim, že většinou vychází spiš to 2., ale říkala jsem si, že už bysme si to po všech těch trápení v tomhle roce zasloužili…mooooc těžkej rok
určo tam budeš mít ve čtvrtek dálnici:)pěkně mě to povzbuzuje, když vám to vychází:)
Kecovka: neboj se, určo to vyjde..na každýho z nás dojde..v tom dobrym slova smyslu ![]()
@LucíkF28 píše:Já měla 3IVF v roce 2007 dala jsem si pauzu vyměnila manžela tak snad to bude OK.
to víš, že jo…dceři mojí kolegyně to právě vyšlo na 4 IVF…má kluka jako buka…
@lulu123 píše:
Lucík: V práci moooc lidí, ale jsem ráda, že nesedim doma a neužírám se:) Já vim, že většinou vychází spiš to 2., ale říkala jsem si, že už bysme si to po všech těch trápení v tomhle roce zasloužili…mooooc těžkej rokurčo tam budeš mít ve čtvrtek dálnici:)pěkně mě to povzbuzuje, když vám to vychází:)
Kecovka: neboj se, určo to vyjde..na každýho z nás dojde..v tom dobrym slova smyslu
Tak už aby na mne došlo… ![]()
Holky braly jste nějaké vitamíny než jste planovaly IVF? Já začala brát Maternu.
@Kecovka píše:
Holky braly jste nějaké vitamíny než jste planovaly IVF? Já začala brát Maternu.
Já teda nebrala vůbec nic…a na co to jsou vitamíny?
Taky jsem žádné vitamíny nebrala…jen jsem přibrala 2 kila, aby mělo mimčo z čeho brát…
@Kecovka píše:
Já měla 3IVF v roce 2007 dala jsem si pauzu vyměnila manžela tak snad to bude OK.
ty jo, to jsi vzala z gruntu…přeju, aby vám to teď vyšlo…určitě vyjde… ![]()
@lulu123 to je dobře, že jsi mezi lidmi…člověk přijde na jiné myšlenky… ![]()
@Macinaz hezký den…papa