Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dáda774 píše:
Jé, tak to máme asi stejné. My máme výročí 1.1.
My jsme se už znali než jsme spolu začali chodit, jinak jsme spolu začali chodit na Valentýna a výročí svatby máme v červnu
Tak mi taky, známe se už od mých 15 let…byla jsem v prváku na gymplu a on byl maturant…
kamarádili jsme se…pak půl roku chodili a pak se rozešli a dali zase dohromady po 8 letech…
jako z červené knihovny ![]()
@Macinaz píše:
My jsme se už znali než jsme spolu začali chodit, jinak jsme spolu začali chodit na Valentýna a výročí svatby máme v červnu
na Valentýna…to je pěkné ![]()
Na hrubky nehleď každý se přesekne
já jsem taky samá hrubka ![]()
Já ho znám od svých 14 on o trošku starší 21 na to za dva roky jsme spolu začali chodit a jsme oddáni už to bude příští rok 12 let
![]()
@LucíkF28 píše:
Tak mi taky, známe se už od mých 15 let…byla jsem v prváku na gymplu a on byl maturant…kamarádili jsme se…pak půl roku chodili a pak se rozešli a dali zase dohromady po 8 letech…
jako z červené knihovny
to tedy červená knihovna je
, ale hlavně že jste šťastný a to je nejhlavnější
![]()
@Macinaz píše:
Já ho znám od svých 14 on o trošku starší 21 na to za dva roky jsme spolu začali chodit a jsme oddáni už to bude příští rok 12 let![]()
12 let…to je krásné
blahopřeju…jo to jo, je to moje zlatíčko ![]()
To je dobře Lucí, já už mám dvě zlatíčka jsou to úplné klony
malej je úplný táta, jak vzhledem tak i trošku povahou, po mě nemá asi nic
,tak snad to vyjde a bude další po mě
![]()
@Macinaz vidíš, většinou jsou kluci na mámy a holky na otce…to víš, že jo…teď to bude holčička a bude celá ty…jak se jmenuje synek? Máte vymyšlená další jména? My máme Vojtíška a Elišku… ![]()