Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 ahááá.. tak to máte pravdu. někdy je to dost adresný.. mě kolikrát dělá problém si to uvědomit.. ![]()
nevíte někdo, jak jen na tom Lulu? jak to dopadlo??
@Danny77 tak to si teď nějak nevybavím, občas se v tom tady ztrácím, musíš lovit ![]()
A až se to tu zamnkne, jak se sem dostanu? A proč to chcete zamknout..teda já bych byla pro..mám hrůzu, že si mě přečte manžel…a to bych nerada…Tak už teda zamkněte..
Já bych tu uzamčenou skupinu udělala pro nás co sem pravidelně chodíme a je to…
taky si občas neuvědomím, že píšu už dost konkrétně, jenže se mi s vámi fajn povídá… ![]()
Ahoj holky..já vám chci takyyy, teda jestli mě chcete, je mi sváma dobře tady, ale nestíhám reagovat..za celej den toho teda nakecáte:)
Danny77: no já ještě nevim, jak na tom jsem…od toho hnusnýho pondělka jsem netestovala..budu testovat až v pátek večer nebo sobotu ráno…teď jsem koukla na ten pondělní a slabej duch tam je, ale fakt nevim..myslíte, že by ze začátku hladina HCG mohla kolísat? A stejně si začínám připadat těhotná, tak doufám že nebudu zklamaná
![]()
@lulu123 to víš, že tě chceme…
ze začátku hladina může být ještě hodně nízká a test to nezachytí…je to individuální, takže to nech na víkend…určitě se zadaří… ![]()
@LucikFu28 píše:
@lulu123 to víš, že tě chceme…![]()
ze začátku hladina může být ještě hodně nízká a test to nezachytí…je to individuální, takže to nech na víkend…určitě se zadaří…
Já jsem si právě v pondělí pak řekla, že se nic neděje, že to nevyšlo, že to vyjde na další pokus..trochu jsem si pobrečela a byla jsem v poho, smířená s neúspěchem…ale teď nevim proč, mám vnitřní pocit, že to vyšlo
pomoooc je to hrozny čekání..ještě, že vás mám ![]()
@lulu123 a neměla jsi třeba míň citlivej test nebo víc naředěnou moč?? a kdy se máš testovat podle caru? neboj, jestli máš vnitřní pocit, tak to bude dobrý. ![]()
@lulu123 píše:
Já jsem si právě v pondělí pak řekla, že se nic neděje, že to nevyšlo, že to vyjde na další pokus..trochu jsem si pobrečela a byla jsem v poho, smířená s neúspěchem…ale teď nevim proč, mám vnitřní pocit, že to vyšlopomoooc je to hrozny čekání..ještě, že vás mám
Držím pěstičky a hodně moc…
Danny77: test jsem měla pokaždé stejný..mamatest 10…a v neděli jsem měla skoro ranní moč a v pondělí 1.ranní, ale je fakt, že jsem vnoci byla 2× na wc a docela jsem přes noc pila..tak nevim
podle caru mám testovat v pátek…
Kecovka:děkuju mooc ![]()
Ahoj holky
vidím, že jste se dneska činily. Teď jsem dorazila z práce, uvařila jsem si čajík jdu vás dočíst ![]()
@LucíkF28 píše:
Ahojky, já o prvním IVF řekla 2 kamarádkám, mamině a tchýně (bydlí s námi a nic se před bohužel neutají)…ta jedna kamarádka to vykecala, kde mohla, včetně neúspěchu…dost mi to naštvalo…druhý pokus jsem jí už neřekla a o mimi jí řeknu jako poslední, je to fakt drbna…
To mě taky štve, mám pocit, že to kolem mě ví úplně všichni. Dokonce se teď manžela ptala moje bývalá kolegyně, jestli jsem teda těhotná. Dozvěděla jsem se to dneska, jsem z toho smutná, nechci aby to všichni věděli. ![]()
@LucíkF28 píše:
Tak tady je náš plod láskyje to ze dneška…vidíš tam něco? je to fakt rozmatlaný…
krásný testík
kdy jdeš na ultrazvuk? já v úterý, to bych měla být 5+1. jsi o den pozadu než já
měla jsi PK? ![]()
@katerinkaaa to chápu, tak jim řekni, že nejsi nebo ještě nevíš ![]()