IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
31.10.12 12:37

@Ibisek4 ahááá.. tak to máte pravdu. někdy je to dost adresný.. mě kolikrát dělá problém si to uvědomit.. :-)

nevíte někdo, jak jen na tom Lulu? jak to dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.10.12 12:52

@Danny77 tak to si teď nějak nevybavím, občas se v tom tady ztrácím, musíš lovit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.10.12 13:47

Ahoj holky co se tu děje? kdo má radost z našeho IVF :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
31.10.12 14:18

A až se to tu zamnkne, jak se sem dostanu? A proč to chcete zamknout..teda já bych byla pro..mám hrůzu, že si mě přečte manžel…a to bych nerada…Tak už teda zamkněte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
31.10.12 15:08

Já bych tu uzamčenou skupinu udělala pro nás co sem pravidelně chodíme a je to… :) taky si občas neuvědomím, že píšu už dost konkrétně, jenže se mi s vámi fajn povídá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
31.10.12 17:13

Ahoj holky..já vám chci takyyy, teda jestli mě chcete, je mi sváma dobře tady, ale nestíhám reagovat..za celej den toho teda nakecáte:)
Danny77: no já ještě nevim, jak na tom jsem…od toho hnusnýho pondělka jsem netestovala..budu testovat až v pátek večer nebo sobotu ráno…teď jsem koukla na ten pondělní a slabej duch tam je, ale fakt nevim..myslíte, že by ze začátku hladina HCG mohla kolísat? A stejně si začínám připadat těhotná, tak doufám že nebudu zklamaná :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
31.10.12 17:17

@lulu123 to víš, že tě chceme… :hug: :srdce: ze začátku hladina může být ještě hodně nízká a test to nezachytí…je to individuální, takže to nech na víkend…určitě se zadaří… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
31.10.12 17:23
@LucikFu28 píše:
@lulu123 to víš, že tě chceme… :hug: :srdce: ze začátku hladina může být ještě hodně nízká a test to nezachytí…je to individuální, takže to nech na víkend…určitě se zadaří… :palec:

Já jsem si právě v pondělí pak řekla, že se nic neděje, že to nevyšlo, že to vyjde na další pokus..trochu jsem si pobrečela a byla jsem v poho, smířená s neúspěchem…ale teď nevim proč, mám vnitřní pocit, že to vyšlo :) pomoooc je to hrozny čekání..ještě, že vás mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
31.10.12 17:25

@lulu123 a neměla jsi třeba míň citlivej test nebo víc naředěnou moč?? a kdy se máš testovat podle caru? neboj, jestli máš vnitřní pocit, tak to bude dobrý. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.10.12 17:27
@lulu123 píše:
Já jsem si právě v pondělí pak řekla, že se nic neděje, že to nevyšlo, že to vyjde na další pokus..trochu jsem si pobrečela a byla jsem v poho, smířená s neúspěchem…ale teď nevim proč, mám vnitřní pocit, že to vyšlo :) pomoooc je to hrozny čekání..ještě, že vás mám :hug:

Držím pěstičky a hodně moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
31.10.12 18:28

Danny77: test jsem měla pokaždé stejný..mamatest 10…a v neděli jsem měla skoro ranní moč a v pondělí 1.ranní, ale je fakt, že jsem vnoci byla 2× na wc a docela jsem přes noc pila..tak nevim :nevim: podle caru mám testovat v pátek…
Kecovka:děkuju mooc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
31.10.12 18:40

Ahoj holky :mavam: vidím, že jste se dneska činily. Teď jsem dorazila z práce, uvařila jsem si čajík jdu vás dočíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
31.10.12 18:45
@LucíkF28 píše:
Ahojky, já o prvním IVF řekla 2 kamarádkám, mamině a tchýně (bydlí s námi a nic se před bohužel neutají :lol: )…ta jedna kamarádka to vykecala, kde mohla, včetně neúspěchu…dost mi to naštvalo…druhý pokus jsem jí už neřekla a o mimi jí řeknu jako poslední, je to fakt drbna… :roll:

To mě taky štve, mám pocit, že to kolem mě ví úplně všichni. Dokonce se teď manžela ptala moje bývalá kolegyně, jestli jsem teda těhotná. Dozvěděla jsem se to dneska, jsem z toho smutná, nechci aby to všichni věděli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
31.10.12 18:50
@LucíkF28 píše:
Tak tady je náš plod lásky :mrgreen: je to ze dneška…vidíš tam něco? je to fakt rozmatlaný…

krásný testík :) kdy jdeš na ultrazvuk? já v úterý, to bych měla být 5+1. jsi o den pozadu než já :) měla jsi PK? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.10.12 18:53

@katerinkaaa to chápu, tak jim řekni, že nejsi nebo ještě nevíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí