Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@soninečka
Já myslim, že to zase takový svinstvo není. Naopka nemáš žádné hormonální výkyvy, což může být prevence nádorů. Pro zdravé holky to podle mě není nic hrozného. A třeba polycystický vaječníky se s tím dají snést velice dobře, kdybych se nesnažila o mimino a dál jí brala, tak je mi skvěle, narozdíl o posledního roku, kdy je mi zle, bolívá mě strašně břicho, kolísá mi váha, jsem náladová, bolí mě prsa atd atd..Škoda, že se s HA nedá otěhotnět
bxlo b to fajn..
Hm, člověk si ale zvykne. Já měla nejlepší HA na světě- krvácela sem celej měsíc a málem to se mnou seklo. Tak jsem se na to vyprdla. Je fakt, že před menses mně někdy taky bolí břicho a prsa… ale dá se to snášet. Ten čaj je na tohle fajn. Pokud nechceš mimi a piješ ho celej měsíc- je to všechno jako při HA. Já vůbec miluju bylinky…
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? dnes mám 4.den stimulace s gonalem a v pondělí mám ultrazvuk, je to naše 2.IVF a jelikož jsem doma, tak bych si o tom s někým ráda pokecala aby to rychleji utíkalo ![]()
Pokusnej králík trochu jo, ale na druhou stranu nám dr. chtějí pomoct a mnohdy je IVF jediná šance na vlastní dítě… ![]()
Taky proti HA nic nemám…brala jsem ji od 18. let do 26, pak jsem vysadila aby bylo mimi a hle, nešlo to…
ale nelituju toho, že jsem ji brala, při menses mě téměř nebolelo břicho a hlavně můj předchozí partner dítě moc nechtěl…
@LucíkF28 píše:
Pokusnej králík trochu jo, ale na druhou stranu nám dr. chtějí pomoct a mnohdy je IVF jediná šance na vlastní dítě…
jojo, taky pevně věřím že napodruhé to výjde… ![]()
@soninečka určitě
taky doufám, že až si za pár dní udělám test, bude mimi ![]()
@LucíkF28 píše:
@soninečka určitětaky doufám, že až si za pár dní udělám test, bude mimi
bude to tam- uvidíš
no já se psychicky chystám do práce- konec lenošení a nástup na galeje… A budu vám všem držet všechno co mám…palce, pěstičky atd.. ![]()
Tak jsem si přečetla pár stránek dozadu ať jsem trochu v obraze, a koukám, že s @Adela-in jsme na tom na den stejně
, taky jdu v pondělí na ultrazvuk, tak doufám, že to bude v pohodě. Já mam problém ten, že mám nedostatek vajíček, tudíž se modlím aspoň za jedno. Jinak kontryhel piju každý den, jeden hrníček - což mi bylo doporučeno a beru femibion (kyselinu listovou) a taky prednison - no je toho požehnaně ![]()
@domca1221 taky mě zlobí vajíčka, mám jich na svůj věk taky méně a ještě ke všemu nedozrávají, takže nejsou schopná přirozeného oplození a ještě k tomu beru léky na štítnou žlázu…
@domca1221
No ahoj, a máš v pondělí taky 6. den? A kam chodíš? První ivf jsi měla taky s gonalem? Je ti po něm něco? Mě ne, jen vždycky večer je mi šoufl..ale snad to ani gonalu nepřičítám, nevim..
A proč máš málo vajíček? Jak to vunikne? Já jich mám plný břuch..ale jsou k ničemu ![]()
@LucíkF28 tak toho máš taky požehnaně co? no já při 1.IVF měla puregon max. možnou dávku a vajíčko z toho nebylo ani jedno, toto 2.IVF je náš poslední pokus s vlastníma vajíčkama do dalšího pokusu už by jsme šli s DV, proto mi na tom teď tolik záleží a jsem z toho trochu na nervy ![]()