Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mate prosim nejaka zkusenosti co se tyce ohledne cysty? Kvuli ni jsem nedostala menstruaci a ani po injekci ne
Doktorka mi dalsi kontrolu naordinovala za pul roku, i kdyz vi, ze mam cystu na vajecniku? Je to v poradku? Podle me ne
nevite, jak bych se ji sama mohla zbavit prosim?
@Ketris ahoj zkus změnit gynekološku, mě taky ted trapi to ze kazdy mesic mam zpozdeni a ted na konec 16 dni boli me pod brisku, a pred 6 dnema test negativni zitra udelam jeden a uvdim mno jinak nevim co me to trapi ve 20
@Ketris píše:
Ahoj holky,
mate prosim nejaka zkusenosti co se tyce ohledne cysty? Kvuli ni jsem nedostala menstruaci a ani po injekci neDoktorka mi dalsi kontrolu naordinovala za pul roku, i kdyz vi, ze mam cystu na vajecniku? Je to v poradku? Podle me ne
nevite, jak bych se ji sama mohla zbavit prosim?
Jak je velka? ja mivam cysty uz asi 16 let co chvilka. hofne se resila jen jedna 10×9cm, ta se odstranovala laparoskopicky. jinak vzdy bud praskla(velka bolest),nebo se asi nejak vstrebala.Tim se mi upravil.cyklus.ono se daji asi nasadit nejake leky (Norethisteron?),ale ty ja brat nechci a nemuzu, delaji mi hrozne spatne…
@Ketris mám teď stejný problém, cysta a zpoždění menstruace, kterou mívám normálně pravidelnou… Včera injekce na vyvolání… Byt tebou, pokud uběhlo od injekce 14 dni, tak jdu znovu na gyndu