zase ten lulánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2245
15.5.10 18:57

zase ten lulánek

holky mám docela velký problém malému 3,5 let nejde stáhnout lulánek má ho dole úplně zúžený a když chci stáhnout tak praskne a pak je to ještě horší. nejhorší na tom je že se to opakuje nedávno to bylo asi před třemi týdny.

jsem z toho dost hotová vždycky se to stane když tam doktor myslím urolog dětská to není svhopná vyřešit není.

nevíte čím by to šlo uvolnit? hlavně aby to opět neprasklo,když malinký tak mu doktorka několikrát servala a prasklo to tak nevím jestli za tyto problémy nemám poděkovat jí.

díky za každou pomoc a radu Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
15.5.10 19:15

Ahoj aproč to přetahuješ když mu to praskne?tim to děláš ještě horší proto že se to zajizví a nepujde to vubec a budete muset na obřízku.
Malej měl dírku sotva na čurání.Na urologii dostal mastičku a za 2 měsíce se udělala aspon centimetrová dírka.Doporučuji tam zajít co nejdříve.Malej už to měl na hraně a málem musel na obřízku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.10 19:15

A zapoměla sem dodat že už přetahueme uplně v klidu.ta mastička je jen na předpis a dávají jen na urologii.dětské tam ale nechtěj posílat a násilně rvou,tak k dětské nechod a jed rovnou na urologii:-)(dětskou )

Příspěvek upraven 15.05.10 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
15.5.10 19:16

ahoj,když byly malému 3 šli jsme na preventiku a doktorka mu předkožku přetáhla celou,bylo to šílené,malý řval jak pominutý,potom 2 dny nechtěl čurat jak ho to bolelo.ted je mu 3,5 a taky mu nejde stáhnout uplně tak doufám že mu to doktorka zase neserve.A doktorka vás s tím nikde neposlala?

• Citovat
  • Upravit
12959
15.5.10 19:21

Tak náš malej měl předkožku uplně zúženou,nešlo mu to přetáhnout vůbec, naše dr. nás poslala na chirurgii a tam malýmu předepsali na 4týdny mastičku Kuterid,na další kontrole nám to ještě o dva týdny prodloužili.Ale krásně mu to povolilo,nejde to ještě uplně dolu,trošičku to vázne,tak proto ještě to prodloužení mazání..Každopádně nám říkali,že po ty první 4týdny,vůbec nepřetahovat,že bysme ho mohli ještě poranit,teď když mu to dr. zkontrolovala,tak můžeme jen zlehounka kam to samo jde a na další kontrole mu dají přímo tam ještě nějakou mastičku,která hodinu působí jako umrtvující a potom mu to stáhne opatrně uplně,protože říkali,že to může mít přilepený zevnitř (tu kůžičku k žaludu):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
15.5.10 19:28

Ahoj, tak já bych teda rozhodně nepřetahovala přes bolest. Tak mi to říkali i v porodce i naše Dr. Malýmu nešel taky ale na radu doktorky jsme přetahovali ve vaně po koupeli kdy ho měl rozmáčený a po 6 měsících už mu to šlo v pohodě. Dodnes přetahujeme jen večer při koupání a nemá problém.

Každopádně bych asi na dr. pěkně vyjela servat mu to na bolest :cert: Zajdi na tu urologii jak radí holky a držím palce ať to zmáknete a nemusíte na obřízku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.5.10 19:32

Nám to taky nešlo,ale na urologii nám moc pomohli.Normálně bych tam šla bez doporučení a vysvětlila jim problém a co padiatrička provádí,.Držím palečky.to je furt něco s těma pinďourama :-x Nám posldně nešel obnažit žalud a usazoval se mu tam mázek,na urologii udělali fik a bylo po problému.Dva dny teda bolesti a máchání pindi v heřmánku,ale teď je vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
15.5.10 20:06

já jsem to asi špatně napsala už nám šel přetahovat nádherně na urologii jsme byli asi tal před rokem a půl a dostali mastičku Flucinar po ní se to krásně uvolnilo a šlo to nádherně,ale před těma třemá týdnama najednou zúžení a bylo to dětská říkala přetahovat i když teče krev tak jsem přetahovala no hrůza děs pak se to po heřmánkové koupeli nádherně uklidnilo a teď nanovo no v pondělí jdu na tu urologii tak věřím že nám zase dá jenom mastičku a nebude chtít dělat obřízku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.5.10 20:08

Nám hned tak od půl roku nebo tak nějak sama doktorka říkala pomalu přetahovat, tak se pomalu nenásilně přetahovalo. Říkala, že při koupeli ve věna je to nejlepší a nebo těsně po… teď při každém koupání trochu ve vaně přetáhnem…spíš se tomu směje, asi ho to lechtá, takže žádná bolest… dělám to obden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.10 20:20

Luci přetahovat až teče krev to teda fakt čumim. :roll: Zajizvení spusobí eště větší zužení kužičky.Jak je možné že se to tak stáhlo?já myslela že když budeme denně přetahovat že už máme vyhráno.přetahovala si?To si mě vyděsila :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
15.5.10 20:22

Kamčo já si to myslela taky. přetahovala jsem poctivě každý den a prostě ze dne na den takový problém a ta dětská furt stahovat i přes bolest a krev. no fakt jsem vytočená ale už s tím nic nenadělám.

fakt věřím že se to zase spraví a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
15.5.10 21:29

Ahojky, Luci, pokud se předkožka zase zúžila, šla bych na urologii znovu - pomůžou a nebude to Matýska bolet :wink:
Přeju, ať je brzy po problému! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.10 22:44

Luci já už doktorům nevěřím :zed: .Vždycky když je nákej problém tak si to ověřuju alespoń u 2 dr a a internetu.Už sem se poučila že někteří dr jsou ze staré školy a nebo prostě lehce mimo.Já kdybych si nehledala prognozy a neletěla alespon k 2dr tak muj Maty chodí už přez měsíc s angínou(dr nepoznala že má měsíc angínu :cry: ).
Moc držim palce at je to v pořádku a určitě to tak i bude :hug:.

Dr bych za tu radu uškrtila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
17.5.10 12:18

Lucie, dost pochybuju, že se to spraví samo. Nech se poslat na urologii, trvej na tom a předepsat vhodnou mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí